Dim.on-zt 348 Опубликовано 27 мая, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 27 мая, 2010 Поміняний правий передній підшипник ступиці FAG 160 грн. і заміна 120. Тепер не гудить "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 348 Опубликовано 17 июня, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 17 июня, 2010 Вже забув шо за чим, тому не попорядку Поміняв повітряний фільтр, купив новий блок управління ЕПХХ, хомут на вихлоп (всього 70 грн.). Хомут розвалився від старості звук був на одних штанах - прямотоки відпочивають Покрасив панель в сірий колір (бамперна фарба 75+лак ~40), дещо понаводив порядок з провідками на різні підсвітки, тумблери і т.п. Поставив її, тепер аж незвично - тихо якось , доводиться, шоб менше перекручувати мотор, частіше на тахо дивитись. Купив фари від е34 (450грн) стан скла, правда, паршивенький. Думаю, за 2 місяці відпустки знайду час приколхозити Пробували зробити регулювання підвіски передньої, так рорзвал (-15') і кастор зробили, а сходження, через закислі, сгони невдалося поки. Почав робити жабри в капоті - поки 2 прорізав. Фото буде як будуть готові. От думаю з обох боків різати чи з одного? Асиметрично ніби теж нічого виглядає, та й над АКБ недуже хочеться - треба буде тоді його чимось накривати, шоб водою в дощ не мочило Думаю спробувати проїхатись в раллях у Ката , сподіваюсь нічого не повідривати там Пробіг на данний момент ~156,3 мегометрів , скоро олейну міняти... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Zhmenj 0 Опубликовано 17 июня, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 17 июня, 2010 Скажи пожалуйста, во скоки стал электронасос? Что-то переделивал под него? И где брал? Борт Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 348 Опубликовано 17 июня, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 17 июня, 2010 Брав на лоходромі (де до японокарів деталі) в прошлому році за 69 уй. Пірбург був дорожче. Нічого не переробляв, просто прикрутив до кузова і шланги відповідно довші знадобились. Місце незовсім вдале знайшов, але штуцери так стоять, шо краще невиходить. Ну куди і як тулить вже треба дивитись по конкретному насосу...Головне аби він був низького тиску. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 348 Опубликовано 20 июня, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 20 июня, 2010 Поставив новий блок керування ЕПХХ і сам клапан з носиком - тепер працює так як тра' . Пройшов тест спідометра - показує правильно на 101км\год. Вартість тесту 70грн. Неспиться їм в 4 часа ночі Рівень масла нижче мінімума. Думаю,купити на долив, бо вже закінчилось чи поміняти, бо L-M дороге вже надто стало? Хочу взяти в Магелана таке як він заливає - "Кетенкюллер" непам'ятаю як воно пишеться. Треба до суботи зробити порядок з маслом і сходженням (сгони б провернути) - хочу виїхати в НС, спробувати своє відро в бою , аби не повідривати там нічого "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 348 Опубликовано 28 июня, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 28 июня, 2010 Неповідривати нічого не вийшло - захист двигуна відірвав , попутно погнувши трохи ним масляний піддон і кусочок КПП відколовши, благо там була просто пустота і нічого не пробито; ше підкрилок передній лівий згубив і 1 ковпачок опори стійки.Але в цілому купа вражень , походу я теж підсів на "наркоту" під назвою -раллі (на драг навіть дивитись вже нецікаво було в БЦ ). Може через 1-2 етапи ще виїду.Ось назбирав кілька фоток:Болото ледве повідмивав - десь більше 3годин з відром і ганчіркою тацював... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
saloed 0 Опубликовано 28 июня, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 июня, 2010 (изменено) А что у тебя за руль стоит проспорт или нет. Очень похож, себе думаю такой поставить. Удобно или нет? П.С. Продать не хочешь? Изменено 28 июня, 2010 пользователем saloed Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mikeng 27 Опубликовано 28 июня, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 июня, 2010 Фотки з раллі клас!!! Сам слюні попускав, але єдину машинку вбивати жалко Респект що маєш стільки сил і часу з машиною бавитись Диски и шины с Польши под заказ Garage sale!!! +38(067)1687302 mikeburian@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 348 Опубликовано 28 июня, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 28 июня, 2010 (изменено) Фотки з раллі клас!!! Сам слюні попускав, але єдину машинку вбивати жалкоРеспект що маєш стільки сил і часу з машиною бавитись Мені просто більш нема чим (і ким) бавитись Машина теж одна, найбільше думав аби не перекинути, добре шо хлопці порадили колеса до <3 атм. накачати - цілком ймовірно шо це раз врятувало шо не роззулись, бо диском би цепанули грунт і пув би пздц.А что у тебя за руль стоит проспорт или нет. Очень похож, себе думаю такой поставить. Удобно или нет?П.С. Продать не хочешь?Руль проспорт. Мені зручно для звичайної їзди, але не для раллі і слаломів. Далі ЛС...Ось дивився на фотки, якшо не помиляюсь, Keil'ової машини з раллі і бажання вішати всякі цяцки пропадає - осьТам і інші фото з раллі Изменено 28 июня, 2010 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 348 Опубликовано 6 июля, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 6 июля, 2010 (изменено) Прикупив нарешті невистачаючих ніштяків для того, шоб швидше їхати Супорти вже 1.5року лежать, ось диски TRW (375грн) купив, ше треба тормозуху і пару ЗТЦ купить, бо шось 1 мені неподобається - трохи мокріє. Пильники залишу старі, хіба болгаркою і молотком підправлю Ше купив новий тросик спідометра (30) - на старому кінчик відламався.Ги. Ледь не забув - поставив нарешті дороблену торпедо Тільки денного фото поки немає, на днях виправлюсь Изменено 6 июля, 2010 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти