bega Опубликовано 2 августа, 2010 Жалоба Опубликовано 2 августа, 2010 Фа-фа вчера в Броварах П.С. А че у тебя с краской,половина машины типа старой краской покрашена или я че неправильно выкупил.
Ramzes III Опубликовано 2 августа, 2010 Жалоба Опубликовано 2 августа, 2010 Дивлячись які колодки...Враження, шо гальмувати тепер машині вартує менше зусилль - ефективність побільше. Про це я вже писав...Бльо, коли датчик рівня палива непашить, трохи неприкольно їздити - думаю шо там вже на дні, заправляюсь на невелику сумму грошей (приблизно літрів на 15), а воно невлазить Перегоріла лампочка - новий Осрам найт брейкер 80грн Гейці вирішили дої***за габарити діодні, типу то "лунний", а не білий. Цікаво, а яким же тоді "луна" світить??? Може зеленим ??? А марсіанським кольором нічо не світить? Козел! Але обійшлося Что значит смотря какие колодки?Это как? И,кстати,как долго ходит найтбрейкер?
Danissimo Опубликовано 2 августа, 2010 Жалоба Опубликовано 2 августа, 2010 И,кстати,как долго ходит найтбрейкер?У меня найтбрекеры уже 2 года и 40т.км.Бльо, коли датчик рівня палива непашить, трохи неприкольно їздити - думаю шо там вже на дні, заправляюсь на невелику сумму грошей (приблизно літрів на 15), а воно невлазить Цю...ориентируйся по пробегу и заправляйся до отстрела.
Alex1574 Опубликовано 2 августа, 2010 Жалоба Опубликовано 2 августа, 2010 Бльо, коли датчик рівня палива непашить, трохи неприкольно їздити - думаю шо там вже на дні, заправляюсь на невелику сумму грошей (приблизно літрів на 15), а воно невлазить радоваться надо такому разходу))) Токарно-Сверлильно-Сварочные работы. Киев. tel : 8093 832 68 69 mail: 1574Alex@gmail.com
Dim.on-zt Опубликовано 2 августа, 2010 Автор Жалоба Опубликовано 2 августа, 2010 Что значит смотря какие колодки?Это как? И,кстати,как долго ходит найтбрейкер?Ну якшо колодки були майже рівні - без явних борозд і зараз по диску видно шо прилягають без канав.Лампочки ходять не дуже довго, зате світять добре. Хоча натупного разу наврят буду їх брати - дорогувато радоваться надо такому разходу)))Просто нехочеться якось на радощах стати десь у полі з порожнім баком Кудою ідуть провода до датчика бенза? Шось я недопетраю. Там походу провід на масу коротить, бо бува показує погоду на марсі, бува зашкалює в 0, а при вимкненому запаленні і ввімкнутій масі в максимум...Фа-фа вчера в Броварах П.С. А че у тебя с краской,половина машины типа старой краской покрашена или я че неправильно выкупил.З краскою *опа . Того року покрасив заднє крило, так і невідполірував навіть. З покраскою поки нескладається мабуть цього року теж незроблю. Треба за відпустку хоча б позалатувати дірочки і місця зварки потім позамазувати .Компресора немає з потрібним тиском. 2 атм. мало... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
bega Опубликовано 3 августа, 2010 Жалоба Опубликовано 3 августа, 2010 З краскою *опа . Того року покрасив заднє крило, так і невідполірував навіть. З покраскою поки нескладається мабуть цього року теж незроблю. Треба за відпустку хоча б позалатувати дірочки і місця зварки потім позамазувати .Компресора немає з потрібним тиском. 2 атм. мало...Та не расстраивайся Москва не сразу строилась,сделаешь по немногу,главное желание.
Ramzes III Опубликовано 3 августа, 2010 Жалоба Опубликовано 3 августа, 2010 Ну якшо колодки були майже рівні - без явних борозд і зараз по диску видно шо прилягають без канав.А в инструкции не было написано что надо новые колодки? И даже, если так подумать, то почему бы не притереть к новым дискам новые колодки, они же недорого стоят...
Dim.on-zt Опубликовано 25 августа, 2010 Автор Жалоба Опубликовано 25 августа, 2010 (изменено) Почала вити кпп на 5 передачі під нагрузкою. Найбільш чутно при швидкості 85-105км/год. Інколи виє і на 3й. Із сапуна трохи наплювало. Може воно пов'язано? Спробую масла долити, бо і ззаду корпуса трохи сопливить... Тріснула опора двигуна передня ТМ, в місці кріплення до мотора... Рипить передня ліва підвіска. Особливо голосно після грунтовок. Виявити шо саме невдається, бо воно, тут рипить тут ні... Изменено 25 августа, 2010 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Troll Опубликовано 25 августа, 2010 Жалоба Опубликовано 25 августа, 2010 опора треснула- это нормально! с сапуна плюёт может из за ссальников клапанов или колец.
Dim.on-zt Опубликовано 26 августа, 2010 Автор Жалоба Опубликовано 26 августа, 2010 Я про сапун КПП... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти