Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Фа-фа вчера в Броварах :rolleyes:

П.С. А че у тебя с краской,половина машины типа старой краской покрашена или я че неправильно выкупил.

• Ответов 940
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Опубликовано

Дивлячись які колодки...

Враження, шо гальмувати тепер машині вартує менше зусилль - ефективність побільше.

Про це я вже писав...

Бльо, коли датчик рівня палива непашить, трохи неприкольно їздити - думаю шо там вже на дні, заправляюсь на невелику сумму грошей (приблизно літрів на 15), а воно невлазить :)

Перегоріла лампочка - новий Осрам найт брейкер 80грн :wacko:

Гейці вирішили дої***за габарити діодні, типу то "лунний", а не білий. Цікаво, а яким же тоді "луна" світить??? Може зеленим :wacko: ??? А марсіанським кольором нічо не світить? :huh: Козел! :angry: Але обійшлося :heat::warning:

Что значит смотря какие колодки?Это как? И,кстати,как долго ходит найтбрейкер?
Опубликовано

И,кстати,как долго ходит найтбрейкер?

У меня найтбрекеры уже 2 года и 40т.км.

Бльо, коли датчик рівня палива непашить, трохи неприкольно їздити - думаю шо там вже на дні, заправляюсь на невелику сумму грошей (приблизно літрів на 15), а воно невлазить :)

Цю...ориентируйся по пробегу и заправляйся до отстрела.
Опубликовано

радоваться надо такому разходу)))

Токарно-Сверлильно-Сварочные работы. Киев.

tel : 8093 832 68 69

mail: 1574Alex@gmail.com

Опубликовано

Что значит смотря какие колодки?Это как? И,кстати,как долго ходит найтбрейкер?

Ну якшо колодки були майже рівні - без явних борозд і зараз по диску видно шо прилягають без канав.

Лампочки ходять не дуже довго, зате світять добре. Хоча натупного разу наврят буду їх брати - дорогувато :(

радоваться надо такому разходу)))

Просто нехочеться якось на радощах стати десь у полі з порожнім баком :)

Кудою ідуть провода до датчика бенза? Шось я недопетраю. Там походу провід на масу коротить, бо бува показує погоду на марсі, бува зашкалює в 0, а при вимкненому запаленні і ввімкнутій масі в максимум...

Фа-фа вчера в Броварах :rolleyes:

П.С. А че у тебя с краской,половина машины типа старой краской покрашена или я че неправильно выкупил.

З краскою *опа :pardon: . Того року покрасив заднє крило, так і невідполірував навіть. З покраскою поки нескладається :( мабуть цього року теж незроблю. Треба за відпустку хоча б позалатувати дірочки і місця зварки потім позамазувати :ph34r::pardon: .Компресора немає з потрібним тиском. 2 атм. мало...

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

Опубликовано

З краскою *опа :pardon: . Того року покрасив заднє крило, так і невідполірував навіть. З покраскою поки нескладається :( мабуть цього року теж незроблю. Треба за відпустку хоча б позалатувати дірочки і місця зварки потім позамазувати :ph34r::pardon: .Компресора немає з потрібним тиском. 2 атм. мало...

Та не расстраивайся Москва не сразу строилась,сделаешь по немногу,главное желание.
Опубликовано

Ну якшо колодки були майже рівні - без явних борозд і зараз по диску видно шо прилягають без канав.

А в инструкции не было написано что надо новые колодки? И даже, если так подумать, то почему бы не притереть к новым дискам новые колодки, они же недорого стоят...

• 3 недели спустя...
Опубликовано (изменено)

Почала вити кпп на 5 передачі під нагрузкою. Найбільш чутно при швидкості 85-105км/год.

Інколи виє і на 3й. Із сапуна трохи наплювало. Може воно пов'язано? Спробую масла долити, бо і ззаду корпуса трохи сопливить...

Тріснула опора двигуна передня ТМ, в місці кріплення до мотора...

Рипить передня ліва підвіска. Особливо голосно після грунтовок. Виявити шо саме невдається, бо воно, тут рипить тут ні...

Изменено пользователем Dim.on-zt

Опубликовано

опора треснула- это нормально! с сапуна плюёт может из за ссальников клапанов или колец.

Опубликовано

Я про сапун КПП...

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти