bega 149 Опубликовано 2 августа, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 августа, 2010 Фа-фа вчера в Броварах П.С. А че у тебя с краской,половина машины типа старой краской покрашена или я че неправильно выкупил. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Ramzes III 0 Опубликовано 2 августа, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 августа, 2010 Дивлячись які колодки...Враження, шо гальмувати тепер машині вартує менше зусилль - ефективність побільше. Про це я вже писав...Бльо, коли датчик рівня палива непашить, трохи неприкольно їздити - думаю шо там вже на дні, заправляюсь на невелику сумму грошей (приблизно літрів на 15), а воно невлазить Перегоріла лампочка - новий Осрам найт брейкер 80грн Гейці вирішили дої***за габарити діодні, типу то "лунний", а не білий. Цікаво, а яким же тоді "луна" світить??? Може зеленим ??? А марсіанським кольором нічо не світить? Козел! Але обійшлося Что значит смотря какие колодки?Это как? И,кстати,как долго ходит найтбрейкер? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Danissimo 1 Опубликовано 2 августа, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 августа, 2010 И,кстати,как долго ходит найтбрейкер?У меня найтбрекеры уже 2 года и 40т.км.Бльо, коли датчик рівня палива непашить, трохи неприкольно їздити - думаю шо там вже на дні, заправляюсь на невелику сумму грошей (приблизно літрів на 15), а воно невлазить Цю...ориентируйся по пробегу и заправляйся до отстрела. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Alex1574 82 Опубликовано 2 августа, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 августа, 2010 Бльо, коли датчик рівня палива непашить, трохи неприкольно їздити - думаю шо там вже на дні, заправляюсь на невелику сумму грошей (приблизно літрів на 15), а воно невлазить радоваться надо такому разходу))) Токарно-Сверлильно-Сварочные работы. Киев. tel : 8093 832 68 69 mail: 1574Alex@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 2 августа, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 2 августа, 2010 Что значит смотря какие колодки?Это как? И,кстати,как долго ходит найтбрейкер?Ну якшо колодки були майже рівні - без явних борозд і зараз по диску видно шо прилягають без канав.Лампочки ходять не дуже довго, зате світять добре. Хоча натупного разу наврят буду їх брати - дорогувато радоваться надо такому разходу)))Просто нехочеться якось на радощах стати десь у полі з порожнім баком Кудою ідуть провода до датчика бенза? Шось я недопетраю. Там походу провід на масу коротить, бо бува показує погоду на марсі, бува зашкалює в 0, а при вимкненому запаленні і ввімкнутій масі в максимум...Фа-фа вчера в Броварах П.С. А че у тебя с краской,половина машины типа старой краской покрашена или я че неправильно выкупил.З краскою *опа . Того року покрасив заднє крило, так і невідполірував навіть. З покраскою поки нескладається мабуть цього року теж незроблю. Треба за відпустку хоча б позалатувати дірочки і місця зварки потім позамазувати .Компресора немає з потрібним тиском. 2 атм. мало... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
bega 149 Опубликовано 3 августа, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 3 августа, 2010 З краскою *опа . Того року покрасив заднє крило, так і невідполірував навіть. З покраскою поки нескладається мабуть цього року теж незроблю. Треба за відпустку хоча б позалатувати дірочки і місця зварки потім позамазувати .Компресора немає з потрібним тиском. 2 атм. мало...Та не расстраивайся Москва не сразу строилась,сделаешь по немногу,главное желание. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Ramzes III 0 Опубликовано 3 августа, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 3 августа, 2010 Ну якшо колодки були майже рівні - без явних борозд і зараз по диску видно шо прилягають без канав.А в инструкции не было написано что надо новые колодки? И даже, если так подумать, то почему бы не притереть к новым дискам новые колодки, они же недорого стоят... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 25 августа, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 25 августа, 2010 (изменено) Почала вити кпп на 5 передачі під нагрузкою. Найбільш чутно при швидкості 85-105км/год. Інколи виє і на 3й. Із сапуна трохи наплювало. Може воно пов'язано? Спробую масла долити, бо і ззаду корпуса трохи сопливить... Тріснула опора двигуна передня ТМ, в місці кріплення до мотора... Рипить передня ліва підвіска. Особливо голосно після грунтовок. Виявити шо саме невдається, бо воно, тут рипить тут ні... Изменено 25 августа, 2010 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Troll 0 Опубликовано 25 августа, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 25 августа, 2010 опора треснула- это нормально! с сапуна плюёт может из за ссальников клапанов или колец. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 26 августа, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 26 августа, 2010 Я про сапун КПП... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти