Рекомендуемые сообщения

Опубликовано (изменено)

Ага, назад тільки по зеркалам дивитись, шоб підсос засунути чи в бардачок залізти вже треба відстьогуватись бо недістати :)

Изменено пользователем Dim.on-zt

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

• Ответов 940
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Опубликовано

Ага, назад тільки по зеркалам дивитись, шоб підсос засунути чи в бардачок залізти вже треба відстьогуватись бо недістати :)

А за что их цеплять?

Опубликовано

Буду шукати інфу як його робити...Не знаєш де є?

я буду делать себе. на днях решу вопросы с тазом своим и буду думать как это правильно реальзовать. но скажу сразу смело покупай другой поддон. чтоб его сделать и просто перекинуть.

Опубликовано

А за что их цеплять?

Я чіпляв так: задні лямки - в місце де був замок задніх ременів, бокові - одну де замок, для другої просвердлив в коробі до якого сидіння прикручується отвір і на болт М12, хоча можна і до нижнього кріплення штатного ременя.

Але задні будуть інакше робитись, бо заднім сидінням користуватись неможливо, передні невідкинути.

Вже майже зроблені залізячки до яких будуть прикручуватись задні лямки і вставлятись в замок від задніх ременів.

Опубликовано (изменено)

Ось вирішив написати такий собі підсумок 1го рівня знущаннь над моїм відерцем - можна сказати, відповідь на питання в 2му пості :rolleyes:

Отже що було зроблено за 3 сезони ведення бортовика(буду не по прорядку дій, та й яке це має значення):

- Трансміссія

Була звичайна собі стокова 4х ступка, в міру втомленна життям, зчепа звичайна і т.д. - ну так як з заводу в 1985 році вийшла, хіба зношене мінялось.

Зараз - КПП має такий конфіг: 11ряд+ГП 3.9, додалась 5та передача(масло Мobil 80W-90)+ короткоходна куліса з калино-карданчиком + зчепа Валео к-т + похудавший на пару кіло маховик.

- Мотор

Був, за вийнятком розподільчого валу 107 ОКБ"Динаміка" і розрізного шківа, повністю сток 1.3 з ШПГ 1го ремонтного розміру, тобто після 1ї капіталки

Заразв принципі по власне мотору нічого окрім РС шайб ТЗК і незроблено. Порукоблудили лише з налаштуваннями трохи: карбулятор трохи розпиляно, загладжено всі тупі вугли, які псували аеродинаміку:) ;по жикльолрам, якшо не плутаю, то в 1камеру 115\150, в 2гу 107.5\135. ХХ 41.+штовхач УН №4 + вирівняна площина прилягання до колектора. Трамблер настроєний (був принаймні). Бензонасос замінений на електричний низького тиску, бо сток літом добре підза**бував своїми відмовами. Р\в був виставлений в перекриття. А - ну і опори двигуна перепаковані+передня "Техномайстер" яка вже встигла лопнути :nea: і була заварена.

- Колеса

Були звичайні штамповки на 13 з всесезонною гумою.

Зараз на літо диски БКМПО 14" Zepp Carrera -6 спарених спиць, білі , на зиму на зад 13" штамповки, на перед 14", бо 13на гальма не налізуть, про них читаєм далі.

- Гальма

Були перед - невентильовані 13" дискові з колодками які ледь не розсипались від старості, а не стільки від зносу :pardon: , задні барабанні, ручник не працював.

Нині передні дискові вентильовані під 14" колесо з супортами від 21124+колодки Феродо "червоні". Замінені передні гальмівні шланги які стояли ще від народження :ph34r: - майже 24роки. Задні - просто оновлені: барабани АвтоВАЗ, колодки НПО "Начало", троси ручника непам'ятаю чиї - їх вже встиг ростягнути.

-Підвіска (покищо моє улюблене по відчуттям :give_heart: , хоч і недуже наворочана)

Була за вийнятком пружин мертва :skull: , хіба купи трималася:)

Зараз

стійки - перепаковні рідні амортизатори СААЗ в напів спорт+ пружини -1 виток і ззаду від 2110+всі нові "резинки"+задні розвальні пластини -10. :rally:

Опори передніх стійок СС20 Квин

Краби ТМ. Майже нові важелі з шаровими, нові рульові тяги "Трек".

Інтер'єр і екстер'єр ше далеко не завершені, то буде 2м етапом, про що буде далі по мірі надходження фінансів і виконання робіт :pardon:

Поки коротко

- по зовнішності: зняті накладки на фари, пердні задуті всередені чорним, і замість накладок заклеєні хрестиками аля кільцеві :pardon:. Наклеєна полоска білого оракалу вздовж кузова, який вцілому так і лишився поки гидкого зовнішнього вигляду :bad::unsure::ph34r: В капоті прорізоно частина жабрів які так до ладу і недоведені. Встановлено спортивні замки капота. Заварена дірка в підлозі.

- салон обзавівся переробленою накладкою на торпедо, обтягнутою на 3+ шкірою молодого дермонтину і саму панель пофарбовано в сірий колір замість набридлого коричневого, майже доробленою стелею :pardon: , поставлено прилад тиску мастила від 2106 і тахометр "auto gauge" 4"

Зроблена зелена підсвітка в салоні в ногах. Зашумлений моторний щит. Новий патіфончик Альп з такими ж передніми динаміками. Поставлено 4 додаткових тумблери зі захисними ковпачками.

##############################################################

Плани на майбутнє

Кузов: для початку позалатувати дірки шо залишилися, пофарбувати в 2 відтінки ріного кольору :ph34r: , вибрити задню ляду, доробити капот. Хочу зробити діючий повітрозабірник в криші, але до того справа ніяк не дійде :pardon: , як зрештою до ше багато чого:( . Можливо поставити інші бампери: задній "Лукоїл", передній "Космос". Поставити інші зовнішні дзеркала.

По салону найактуальніше - це іно. сидіння, тут, думаю, все зрозуміло :wacko: ,+ шось зробити з картами - чи обтягнутти, чи замінити на сірі.

Поки буде збиратися капуста на вищевказане, авто буде просто підтримуватися по мірі можливостей в робочому стані.

Изменено пользователем Dim.on-zt

Опубликовано

Дима блин представляю сколько сил и пота ты положил туда!Блин ваз как ребенок...ростишь ростишь его приходит время и стоит выбор пустить в лчиную жизнь без присмотра или оставить в семье))

удачи тебе во всем задуманом!

З.Ы.А по сиденьям я бы выбрал бюджетный вариант сидушки от мазды 323ф или сузуки свифт гти!

32531dd444b8072966f611521415a1d1.gif

доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей

Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=)

• 2 недели спустя...
  • 2 недели спустя...
Опубликовано

2222 пост:)

Затарився гумою і на зиму, і на літо (Pirelli P6000 185\60\14) :) - тепер 1ю проблемою буде меньше. Треба буде, мабуть, з наступної получки заїхати на діагностику мотора до Магелана, бо шось шумніше став працювати і з тиском масла шось я недопетраю - чи прибор глючить чи там шось не те :unsure:

І ше в передній лівій підвісці той скрип вже дістав - підозрюю, шо шарова :unknw: .Потім, якшо знову якась хрінь не вилізе, буду на сідухи цілитись.

Дима, вот зафоткал твою машинку на Чайке.

:thank_you:

Треба якось би бампер уже порівняти :pardon: , а то так зі зміщеним і їзджу...

Опубликовано

2222 пост:)

Затарився гумою і на зиму, і на літо (Pirelli P6000 185\60\14) :) - тепер 1ю проблемою буде меньше. Треба буде, мабуть, з наступної получки заїхати на діагностику мотора до Магелана, бо шось шумніше став працювати і з тиском масла шось я недопетраю - чи прибор глючить чи там шось не те :unsure:

І ше в передній лівій підвісці той скрип вже дістав - підозрюю, шо шарова :unknw: .Потім, якшо знову якась хрінь не вилізе, буду на сідухи цілитись.

:thank_you:

Треба якось би бампер уже порівняти :pardon: , а то так зі зміщеним і їзджу...

А на зиму что взял?

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти