Рекомендуемые сообщения

Перед Ханкук 165\70\14 шип б.у., модель непомню. Зад з минулого року Матадор МП55 165\70\13 не шип. + у Атома 4штуки ланцюгів на колеса взяв :) - хай там собі будуть. Думаю зимою треба якось на київське всх. виїхати поноситись по льоду, якшо погода дозволить :) .

Поміняв "резинки" двірників на силікон-графітові "Хорс" - тепер хоч витирають допутя і не скачуть шо дурні при підйомі...

Ше, думаю, було б непогано руль замінити, бо хоч по місту і класно, але для раллі незручний без вильоту...

Изменено пользователем Dim.on-zt

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

• 3 недели спустя...
  • Ответов 940
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Відкатав гонку. Глобального нічого не відригнуло, як не дивно. Лише перед виїздом реле стартера відмовилось працювати. Так і не перевірив чи саме реле здохло, чи управляючий + втік. Заводи просто зами

Неочікувано для самих себе заїхали на тумбочку. Штрафи суперників допомогли. Нічого не відригнуло - вже добре. 

За 3 місяці вперше сходив на стоянку провідати корча. Навіть завівся з пів оберта ?  Ніби нічого не згнило і не по текло. Принаймні зверху не видно.  Із останніх придбань, то це купив за зиму на

Изображения в теме

Трапилась така фінгя: нехотя завівся сьогодні мотор, а тиску масла нема й нема :ph34r: , ну прогріваю далі бо їхати треба, але вже подумую як не з'явиться, то таки не буду. Аж при 60-70о пішло. Рівень на мінімумі був, може вже трохи й менше. Заїхав до Магелана, який натякнув, шо після такого треба до капіталки готуватись, або до нового мотора, докупив літруху масла і грам 400 зразу залив. Треба поміняти масляний піддон і почистити маслоприймач, бо там вже, напевне, "жаби квакають" :ph34r: .

Якшо доведеться шукати новий мотор, то буду 1.5 16В шукати (хочу в незалежній серії в 1му класі лишитись, бо з 2л нецікаво сперечатись, навіть якшо навчусь трохи їздити :pardon: ). А ідеєю з іно мотором доведеться пожертвувати на користь ідеї другої машини. Дуже хочу 4х4 жип типу Isuzu Trooper :rolleyes: , але таке наврят потягну. Хіба KIA Sportage Grand I або Suzuki Vitara Grand I чи II потягну і то не дуже скоро :unsure:

Ше були поставлені підкрилки (від задніх по 2 шурупа в багажнику стирчить :ph34r: , треба обрізати).

Їздив у село - витрата пального потішила :) на ~380км (з них ~300траса) вийшло менше 20л 92 безина, тобто примірно 5.3-5.5л\100км., при тому шо ваги в машині кілограм під 300 було і по трасі їхав в одну сторону (150км) 100-120, назад 80-100.

Помінявся в селі акумами: свого 4-річного на 3-місячного...

Поставив зимові колеса, вирішив глянути рівень масла і трохи не випав в осад :shok: : рівень масла меньше мінімума на майже сантиметр :blink: при тому, шо пів літра долив. До того десь 400км назад дивився було на 1мм вище мінімума. Походу тому й небуло тиску :ph34r: Виходить, шо за поїздку в село воно зжерлось, бо аж таких потьоків шоб більше 0.5 л витекло невидно. Треба викрутити свічки подивитись чи невидно там чого і поміряти компресію. Тяга то, ніби, нормальна. Якшо і далі з таким апетитом масло жертиме, то буду лить ТНК чи ше якусь "олейну", бо вже тоді один хрін :(

:wacko: Морально вже готуюсь збирати бабло на 1.5 16кл. інж.. Походу, покраска знов відміняється - заї**ло :wacko: , я б ше сезончик на 1.3 потошнив би ...

Позаглядав на мотор по видному (а то све по темному дивився) - знайшов таки потік масла з-під клапанної кришки в районі 4го циліндра. Підтягнув кріплення, витер - буду дивитись далі чи тектиме, якшо то прокладку поміняю. Компресію поміряв - слабенька, але ше трохи, думаю, проживе І - 10.5 \ ІІ- 10.2 \ ІІІ - 11\ ІІІІ - 10.5 :unsure:

Свічки як не дивно після літрів 40 АНПшного бензу правильного кольору :pardon: .

Так шо думаю, шо ше на цьому моторі пів року - рік посоваю, якшо на якомусь раллі неприкінчу його раніше :pardon: . Можна цілитись на сідухи і покраску. :rolleyes:

копресия нормальная. чего жаловаться?

копресия нормальная. чего жаловаться?

+1

на такой еще можно 50 тыс пробежать!

имхо движек промыть маслом и залить хорошую полусинь!

Запчасти для Клуба

Бортовик

063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155

ни вкоем случае не промывать! а если и промывать то только тем маслом которое лить. промывка это плохо

ни вкоем случае не промывать! а если и промывать то только тем маслом которое лить. промывка это плохо

это ужасно!! :D

именно поэтому существуют промывочные масла :rolleyes:

Или чем раскоксовку делать без разбора двигла??

Я себе мыл, мою и буду мыть. посмотришь в бортовике моем.

Запчасти для Клуба

Бортовик

063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155

а что делать? у меня например приехал мотор, в нём остатки масла, мотор ещё будет разбираться, буду лить Мотул 6100, до этого собирался промыть, как тогда быть?

D83DDD30.png

до этого собирался промыть, как тогда быть?

имхо если есть сомнения - спроси у LEKS'a, он помню внятно обьяснял о маслах :good:

belka.jpg

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти