Рекомендуемые сообщения

Шо саме "не то"? Бенз чи повітря? Взагалі то я після Магелана лише раз туда лазив продував, все як було так і зібрав, але дьоргається шо до того, шо після того. Це десь восени почалось, до того всьо путьом було.

Хоч сказати шо якийсь жикльор з 1ї поставив у 2гу?

1камеру 115\150, в 2гу 107.5\135 Твоё?

Я себе ставил так(думаю более правильно будет)

1. 115/165(или 155)

2.120/135

Должно лучше подхватывать, попробуй)

• Ответов 940
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Відкатав гонку. Глобального нічого не відригнуло, як не дивно. Лише перед виїздом реле стартера відмовилось працювати. Так і не перевірив чи саме реле здохло, чи управляючий + втік. Заводи просто зами

Неочікувано для самих себе заїхали на тумбочку. Штрафи суперників допомогли. Нічого не відригнуло - вже добре. 

За 3 місяці вперше сходив на стоянку провідати корча. Навіть завівся з пів оберта ?  Ніби нічого не згнило і не по текло. Принаймні зверху не видно.  Із останніх придбань, то це купив за зиму на

Изображения в теме

Ну незнаю :unknw: . Мені "на нюх" настроювати якось недовподоби. Я більше довіряю людині яка такими справами не вперше займається і в якої є прилади спецом для цього. Тим паче, шо я просив налаштування не шоб тупо валило і жерло бенз відрами, а шоб і їхало не гірше стока і жерло ненабагато більше від стока. Після нового року буду їхати пару хріньок покрутити, то і хай газоаналізатором поміряє шо там як...

Изменено пользователем Dim.on-zt

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

Ну незнаю :unknw: . Мені "на нюх" настроювати якось недовподоби. Я більше довіряю людині яка такими справами не вперше займається і в якої є прилади спецом для цього. Тим паче, шо я просив налаштування не шоб тупо валило і жерло бенз відрами, а шоб і їхало не гірше стока і жерло ненабагато більше від стока. Після нового року буду їхати пару хріньок покрутити, то і хай газоаналізатором поміряє шо там як...

как хошь... я подсказал, а ты думай) Я ведро жиклёров перепробовал...

У тебя кстати на 1-ю и так богатая смесь идёт, жрет больше че едет) А на 2-ю должна быть более богая смесь, чем в 1-й камере по правилам, а у тя не то ни сё... :pardon:

Купив сідла с Балено :yahoo: , ше й походу з підігрівом :pardon: . Тепер треба знайти хто б їх встановив :rolleyes: .

Поставив на зад, куплені тиждень тому інші динаміки :) Р.А. за 170 грн б.в., а то ті шо були вже хрипіли...

анука хвастайся сидухами))фото)

32531dd444b8072966f611521415a1d1.gif

доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей

Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=)

Фото з теми продажу в цьому пості. Треба якось Еlfа зловити, подивитись як вони ставляться і спитати де, почому можна їх встановити...

Изменено пользователем Dim.on-zt

Ниче так машинка...весь бортовичек перечитал....имхо затраты на коробку были лишними как на меня... потом = эти дебильные хрестики на фарах? Ну не колхозь машину!!! Вроде неплохой человек, идеи и планы неплохие...ну не будет она быстрее ехать из-за этих наклеек!!!! Зачем так выделятся? Чтобы прикинутся мего-рейсером? Или чтобы тебя гаишники больше мозги парали? А так - машинко круть...только не ленись и перетяни нормально винилом торпеду - раз начал, так доделай нормально...а не сьежай на другое - так никогда ничего нормально до конца не доделаешь, и сними оттуда динамики - ЭТО ПОЛНЫЙ бред!!! Ты спроси об этом любого звукаря на форуме - тебе всю тему засрут!!! Лучше возьми какой-нить фронт в районе 500-700 грн 2х компонентный, и сделай ящики под сидушками к примеру - будет намного ЛУЧШЕ!!! НАМНОГО! И задние паверакустики - выбрось нафик!!! Эффекта от них как от фронта - 0! Лучше маленький сабик, даже пуская фри-ейр...звук должен идти спереди - а у тебя взаде...да и ещё такой не качественный, а мафон зачем менял тогда? - Этот мафон может больше!!! Удачи с машиной!!

просто Дебил

Ниче так машинка...весь бортовичек перечитал....имхо затраты на коробку были лишними как на меня...

Можу погодитись лише частково: ряд можна було і подешевше, і коробку можна було і б\в пошукати.

Тут як кажуть: "досвід приходить зразу після того, як був потрібен" :pardon:

потом = эти дебильные хрестики на фарах? Ну не колхозь машину!!! Вроде неплохой человек, идеи и планы неплохие...ну не будет она быстрее ехать из-за этих наклеек!!!! Зачем так выделятся? Чтобы прикинутся мего-рейсером?

1. У мего-рейсерів такого немає - вони навіть незнають звідки то походить.

2. Стоковий вигляд мені вже за 20років набрид.

3. Набриднуть - зніму, ше недуже набридли :pardon:

Или чтобы тебя гаишники больше мозги парали?

Ну поки, слава Богу, лише питали нашо воно треба.

З приводу "виділятись", повторю - сток уже набрид, а з полосою і хрестиками якраз запам'ятовується.

І чогось як на кільцевих чи ралійних фари так заклеені, то ніхто некричить шо "колхоз". Тому, шо то справді бойові??? І взагалі мені наклейки покишо подобаються, може з часом переросту .

"На колір та смак..."

Так, я знаю: "краще б покрасив по людски" і т.п., але з тим поки проблеми :( - без гаража невдається робити все шо хочу швидко і тому вся хрінь розтягується на докуя довго часу :unknw:

А так - машинко круть...только не ленись и перетяни нормально винилом торпеду - раз начал, так доделай нормально...а не сьежай на другое - так никогда ничего нормально до конца не доделаешь,

Перетягну, коли розгребусь з речами, які парять набагато сильніше...

и сними оттуда динамики - ЭТО ПОЛНЫЙ бред!!! Ты спроси об этом любого звукаря на форуме - тебе всю тему засрут!!!

Коли в дверях в ноги чи в бік "дує", то краще??? :huh:

Лучше возьми какой-нить фронт в районе 500-700 грн 2х компонентный,

В мене немає стільки на динаміки :pardon:, я краще залізяку якусь візьму за стільки :)

и сделай ящики под сидушками к примеру - будет намного ЛУЧШЕ!!! НАМНОГО!

Недумаю шо коли "впідколінки" гратиме, то буде краще :nea:

И задние паверакустики - выбрось нафик!!! Эффекта от них как от фронта - 0! Лучше маленький сабик, даже пуская фри-ейр...звук должен идти спереди - а у тебя взаде...да и ещё такой не качественный, а мафон зачем менял тогда? - Этот мафон может больше!!! Удачи с машиной

1. Мафон міняв, бо базу від блау спиздили :angry: , лише панелька валяється, так би неміняв. На 800 грн бюжету шо було нормальне те і взяв...

2. Мені сценічний звук не дуже цікаво, я навіть дома музику через 5.1 (Dolbi PrologicII) слухаю :pardon: - ну мені так більше подобається, шоб з усіх сторін - бути не перед музикою, а в ній... :pardon:

3. Саб хочу, але зараз не до нього :unknw:

4. Звук не ззаду як раз! Зад лише для підзвучки, ну і за рахунок об'єму багажника трохи краще низькі частоти відтворює ;) Якби чув, то неказав би, шо в мене звук ззаду.

5. Р.А. - на шо гроші були те й купив.

Купив у Атома ремкомплект ручника, буде час і тепле місце - поміняю. ПРобку бензобака, бо моя зламалась - прокручуеться. І ше взяв плафончик зробити підсвітку в багажнику, бо нікуя невидно в ночі :ph34r:

Шось стукає в передній правій підвісці :( ше небуло змоги подивитись, шо там :unsure: ...Походу то після ФЕО - там в шось в снігу гупнувся :unknw:

1. У мего-рейсерів такого немає - вони навіть незнають звідки то походить.

З приводу "виділятись", повторю - сток уже набрид, а з полосою і хрестиками якраз запам'ятовується.

І чогось як на кільцевих чи ралійних фари так заклеені, то ніхто некричить шо "колхоз". Тому, шо то справді бойові??? І взагалі мені наклейки покишо подобаються, може з часом переросту .

Коли в дверях в ноги чи в бік "дує", то краще??? :huh:

Недумаю шо коли "впідколінки" гратиме, то буде краще :nea:

В ралли их клеят я так поинмаю только за тем, чтоб если фара повредится стекло кучи держалось, а не по трассе разлеталось.

а по поводу динов он прав. Сцена должна быть впереди. и именно в дверях, направлена примерно на ручку КПП. И подсидельники - это тоже яркая тема! А сзади должен быть только САБ! и не более. То что оно звучит там сзади - это да, но это не правильное звучание, таксичное))))))) :rally: чтоб пасажири чепухой не донимали)))

сзади может тоже быть подзвучка(двухкомпонентная) переднего фронта + саб, таких схем тоже навалом просто на все бабло нужно, которое есть куда и так вкладывать. Подсидельники там места мало, сиденье не подвинешь и т.д., а если стоят ино сиденья на подрамнике, то тем более.

А вообщето эта машинка судя из бортовика не для прослушивания музыки ))).

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти