BASSBIN 0 Опубликовано 11 апреля, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 апреля, 2011 Ну решать тебе))дело то такое))) ну 16вЭ гараздо дешевле 2к будет стоить))) доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 12 апреля, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 12 апреля, 2011 Ну решать тебе))дело то такое)))ну 16вЭ гараздо дешевле 2к будет стоить)))Ну це я з установкою і оформленням рахую .Сьогодні отримав пороги Лукоил від Mad Max'a, катушку запалення і хрінь куди гітари вставляються (може бібікалка перестане коротить, хоча не факт) від Атома (зараз буває пробиває). Докрашую на балконі колеса і спробую на тиждні добратися взути хочаб пару пірельок літніх шоб з заду зняти зиму... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 16 апреля, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 16 апреля, 2011 В четвер трохи зустрівся з відбійником - завтикав зі швидкістю в повороті і задню зимову гуму зірвало в занос. Дякувати Богу, обійшлось малим - відловив, аби не встрягти мордою чи розмазати бочину. Деталі, чому так сталося описувати небуду. Скажу лише, шо негативні емоції треба залишати поза машиною. А за кермом намагатися бути холоднокровним. Сьогодні поставив нову катушку запалення, поремонтував передній поворотник, поломаний місяця зо 2 назад, коли на Фео увалився.Поставив 1 євроручку на водійську сторону Хотів і замок поміняти на безшумний, але неосилив відкрутити нижній гвинт. Хто, цікаво, придумав таку йо*нуту конструкцію??? в середині двері гвинт вкручується в кільце!!! з різьбою. Як те кільце зафіксувати шоб воно разом з гвинтом не крутилось? Ну верхній я ше подужав, а от нижнє закрите механізмом тяг, який теж *уй-зна як кріпиться і як його відкрутити чи шо йому зробити шоб зафіксувати те кільце??? Бля, ну невже так важко було туди звичайну гайку вварити, шоб можна було відкрутити? Чи то так задумано? Але нахера??? Короче, мабуть, небуду я міняти ті замки - нехочеться ше й з тим . Так шо кому треба 2 замка "Птимаш", свистіть. Як брав так і віддам "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 16 апреля, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 апреля, 2011 По чём евроручки брал? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Alex1574 82 Опубликовано 16 апреля, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 апреля, 2011 ээ ты шо) нефиг соваться их там менять)) у меня в гараже замков 20 стоковых валяеться...всем менял,все ок....поднатужся Токарно-Сверлильно-Сварочные работы. Киев. tel : 8093 832 68 69 mail: 1574Alex@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 16 апреля, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 16 апреля, 2011 По чём евроручки брал?У Атома питай. Я в нього брав.ээ ты шо) нефиг соваться их там менять)) у меня в гараже замков 20 стоковых валяеться...всем менял,все ок....поднатужся Так розкрий секрет як викрутити гвинт, коли гайка тупо кругла і вся ця хрінь крутится разом, а затиснути хоча б пасатижами немає доступу "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 16 апреля, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 апреля, 2011 Ты ручки брал комплект-4 шт или можно 2шт? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 18 апреля, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 18 апреля, 2011 Ну незнаю шо там у вас несклалось . Я вже раз ставив, всьо нормально.Ось сьогодні якраз заправ посилочку від Атома і поміняв фільтр, старий бензо фільтр на картерні гази поставив, а то той, шо стояв вже давно чорний. Ше поставив новий масляний щуп бо мій зламався. Сцуко, в ці морози так тяжко заводиться і робить перші хвилини, і тиск масла вийо**ється - є, потім нема, потім знов є, доки до градусів 70 не нагрієеться.Крайні верхні шурупи, якими торпедо кріпиться, мене вже дістали весною на епоксидку посажу і треба придумати ше пару кріплень, шоб не так тиліпалася, бо ця вібрація вже дратує Ше й омивайка в трубках замерзла ...Пробіг 165 тис. км.А что дает фильтр на трубке картерных газов? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mikeng 27 Опубликовано 18 апреля, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 18 апреля, 2011 +1 бензофільтр на трубці картерних газів - розкажи "нафіга"? Диски и шины с Польши под заказ Garage sale!!! +38(067)1687302 mikeburian@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 18 апреля, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 18 апреля, 2011 А ви поставте і подивитесь скільки срані летить без нього у впускний колектор, на клапана і т.д. Засирається в мене кілометрів за 800-1000 в кізяк. Потік ГТЦ Піду шукати інфу чи просто поміняти чи шось колхозити від інших моделей... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти