Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Поміняв бендикс. Але тепер чомусь спрацьовує не з першого разу. Клацає, напруга падає, а моторчик не крутиться. В чому баг?

Майже заліпив задню фару, треба ше вирівняти нанесений шар пластмаси і, напевне, доведеться трохи тонуючим лаком бризьнути аби рожева пластмасса на поворотнику не так в очі кидалась...

тебе подарить задние фары?

D83DDD30.png
  • Ответов 940
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Опубликовано (изменено)

Ліву можна :pardon: (сам корпус)

Изменено пользователем Dim.on-zt

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

Опубликовано

"Нешариш ти в колбасних обрізках"(с) :pardon:

Так треба! Пофігу, шо то для когось колгосп! Про фломастери ти в курсі ;)

І в букві /У\ свій прикол :pardon:

Ну та...головне щоб тобі подобалось..але який прикол в тій У? Мене наприклад коли я навчався - постійно не пропускали, підрізали, "вчили".... тіпа треба убійці показати як треба їздити...зняв я то У і почув більше поваги до себе на дорозі..

просто Дебил

Опубликовано (изменено)

А тут такий "убійца" сам може показати як треба їздити таким любителям повчити когось на дорозі :) Про те шо наклейки "StreetPride", "2108club" і "Пороблено Магелланом" там не просто так до таких "вчителів" доходить трохи згодом :huh::lol:

Витрата пального по місту склала приблизно 7.7л\100км (на 560 км пішло 43л А92)

Опубликовано

Поставив цілу задню фару - дякую <REMUS>'у за підгон :thank_you:

Доробив кріплення 4х точкових ременів, шоб можна було легко їх відстьогувати для доступу на заднє сидіння

Изображение

Поставив стокові зовнішні дзеркала попередньо затягнувши їх в плівку 3Д карбон. Ось їх було важко клеїти - без косяків не обійшлося, але то вже дрібниці.

Изображение

Ше при збиранні лівого дзеркала роздавив сам дзеркальній елемент :( поки приклеїв кругляшку сферичну :unknw:

І з правим дзеркалом лажа - невистачає регулювання :( Буду звикати так як є.

Стійки заклеював раніше + з шильдиків здер хромИзображение

По дорозі з дачі трапилась ше одна халепа :blink: випала личинка замка багажника. Короче машин просить пришвидшити встановлення калинозамка. Самому нема коли цим займатись, тому як поїду ГТЦ міняти, скажу нехай і замок прислюнявлять :pardon:

Ще помив машинко :car_wash: і напшикав бампера якоюсь хімією - тепер вони прикольно виглядають - чорненькі ніби нові, якшо не брати до уваги шо покороблені і з бойовими слідами :)

Опубликовано

Скажи какой химией бампера натирал.... :rolleyes:

Продаю корча своего....за подробностями в личку.....

Опубликовано

Я чернителем резины натирал когда-то, тоже прикольно выглядят, но не долго)) а полировочная паста дораха)

Опубликовано (изменено)

Скажи какой химией бампера натирал.... :rolleyes:

Я не натирав, просто напшикав аерозолем. Балончик на дачі, буду там тиждня через 2, тоді спробую незабути глянути :pardon: Там фігня спеціально для бамперів\молдингів, сірий балончик і ніслова на зрозумілій мові (англійська для мене мало зрозуміла :pardon: )

Резину, коли ше спереду поміняю, тоді забабахаю - для неї теж є чорнило...

Сьогодні віддав машин на ремонт Віталіку, завтра маю забрати з новим ГТЦ і калинозамком :rolleyes:

Опубликовано

Изображение

Мабудь, в перше після заводу чисто під капотом :pardon: і то помито не на мийці, а на ремонті :ph34r: На мийці не мив, бо боявся шо потім звідти не уїду :unsure:

Тепер, власне, шо було зроблено:

поміняно ГТЦ і відповідно тормозуха (тепер ХХ педалі значно менший - бере майже зразу) ;

помито підкапотне :) ;

підтягнуто ручник (на 2 щолчку тримає тепер), хоч про це неказав, а от про роспорку ричагів мабуть забув :unknw:

поставлено калино замок і заварено отвір, але це все не підключалось - електрику буду сам робити.

За це віддав 470 грн.

Поставлено лівий дзеркальний елемент (15 грн у Атома, а на Перова, за такий тільки з антибликом зеленим 50 хотіли :mega_shok:, ледь вслух не сказав шо я подумав на рахунок їх адекватності) і купив чохол на важіль КПП (і чомусь разом була і сама ручка, тому напевне і ціна 60 грн), бо вже набридла дірка з залізяками. Шкода хіба шо вони короткі і до самої ручки не дістає, але я туди думаю приварити шток упора багажника і має вийти непогано з блискучою залізячкою, тоді і сфоткаю.

Сигнал думав шо зробив, але фіг там :( Знов сам собі бібікає. Виведу, нафіг, на кнопку на кожух рульовой колонки, бо десь на цих кільцевих дорожках (на обертальній частині) замикає тоді коли не треба :unknw:

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти