Atom.DP 800 Опубликовано 16 октября, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 октября, 2011 Дыма, де фото ?? Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 16 октября, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 16 октября, 2011 Фото будуть пізніше. Зараз трохи про враження. Поїхав перші 70 км первинної обкатки - відвик від водіння, їхав ніби 2й день як за кермом При заводі рука так і тягнеться витягнути підсос І припрогріві незвично, шо оберти тримаються. З блокою і збільшеним кастором руль в повороті треба міцніше тримати, до речі, ше на розвал треба буде записатися до Макса. Різниця в розгоні навіть зараз відчувається, при тому шо тапок натискаю по мінімуму і більше 4000об не крутив. Заново звикаю до звуку вихлопу. Мабуть, тому шо ззаду салона немає (аби там ше ляда не гриміла, було б взагалі зашибісь - тим буду потім колись займатися) Оскільки в коробку 5ту передачу сток поставив, то треба звикати до провалу між 4 і 5ю (нагадаю, шо стоїть 11й ряд, де 4 трохи коротша від 18) Поки катаюся без електронного датчика швидкості, хочеться ж по бортовику миттєву витрату пального бачити, так поки показує витрату за годину: на ХХ 0.8-0.9л\год, при швидкості 90км\год на 5й при 2500об\хв витрата близько 5.5л\год, при 80 км\год (по спідометру - він на 10км\год завищував) - менше 5. Пізніше позаписую більше. Вирішив поки віддерти білу полосу - клей від оракалу відмивати це ше та жесть , поки лише капот осилив, та й то недуже. Далі треба слідкувати за боками які будуть вилазити і усувати їх (зараз, наприклад, датчик рівня палива то робить, то ні; після їзди по трассі довго при скиданні на нейтралку, глохла 2 раза і другий раз, коли завів з наката ХХ став 1400об, потім кілометрів через 10 повернувся до норми), продовжити возню з документами на переобладнання, прикрутити задній диван, під'єднати музику, врізати в торпедо БК, повідновлювати підсвітки в ноги, як буде настрій і т.п. дрібниці. Ше на зиму треба пару коліс, напевне куплятиму тільки резину і перевзую. Якшо обкатку їздити 4 тисячі, то про вали рік можна не думати. Хоч би до весни обкататися - буду їздити і по необхідності і без, коли документи дороблю. Бюджет поки не рахували, але я вже чую як більшість знайомих кажуть:"ти шо, йо*нувся??!" "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Serg083 0 Опубликовано 16 октября, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 октября, 2011 Бюджет поки не рахували, але я вже чую як більшість знайомих кажуть:"ти шо, йо*нувся??!" Привыкай, каждый день по пару раз слышу такое Ше на зиму треба пару коліс, напевне куплятиму тільки резину і перевзую.Лучше возьми с штампами сразу.Смотри переобуть сейчас - 150 грн, переобуть весной - 150 грн. Получается 300, а за 350-500 можно купить хорошие штампы в комплекте. И это только на 1 год 300 грн, а если посчитать что резины хватит на 2-3 года. В общем - экономия очевидна. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 16 октября, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 16 октября, 2011 Привыкай, каждый день по пару раз слышу такое Лучше возьми с штампами сразу.Смотри переобуть сейчас - 150 грн, переобуть весной - 150 грн. Получается 300, а за 350-500 можно купить хорошие штампы в комплекте. И это только на 1 год 300 грн, а если посчитать что резины хватит на 2-3 года. В общем - экономия очевидна.В мене пара на штампах є. Я хочу знайти ше 2 диска чи кованих чи типу казанок, шоб можна було і на грунт на них виїзджати, якшо шось буде проводитись недуже далеко від мене. Пізніше буду шукати чи хтось продає 2 шт., чи розпаровки і пошрябані підійдуть, шоб дешевше було. Аби не погнуті лише "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Lesha 1 Опубликовано 16 октября, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 октября, 2011 Документы на переобладнання только сейчвс начал делать? Или до установки 16В поехал в МРЭО на экспертизу и т. д.? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 16 октября, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 16 октября, 2011 (изменено) В МРЕВ вже раз був. Заявка в АвтоТрансНДІ подана. Лише не отримав звідти заключення чи як воно зветься - забув. Треба було зробити фотки з бамперами (я з мережі роздрукував) і на гальмівний стенд, до якого я недоїхав бо коробка навернулася за кілька днів до того як мав їхати. Изменено 16 октября, 2011 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
eL Czar 0 Опубликовано 16 октября, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 октября, 2011 (изменено) Возьми губку и фейри)))) Ии тепленькой водой это все дело отмывай )) Я сам чуть сума не сошол пока бензином оттерал капот от клея))) Но потом занес домой , и помыл под теплой вобичкой с фейри ии все = ) Изменено 16 октября, 2011 пользователем eL Czar ! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 17 октября, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 17 октября, 2011 Мені хлопці підігнали бенз, яким оракальщики у виставковому центрі відмивають від нього пластик, ним і тер. Він то розчиняє клей добре, просто ганчірки дуже швидко "забиваються" клеєм. Кришу то додому не занесеш За варіант дякую - спробую і його. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 20 октября, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 20 октября, 2011 Сьогодні пройшов випробування гальмівної системи (300грн). Завтра мають на комісії, чи як там воно в них зветься, розглянути заявку і зробити висновок. Частково розрахувався за роботу - в цілому 1350 у.о. (це без запчастин і з чималою скидкою, так би мовити за опт ) По пунктам розписувати не буду, бо ціна для різних людей і різного стану авто може дещо відрізнятися... Фотки поки не роблю, бо по видному немає коли, а в вечері вже невидно нічого... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
kobe 9 Опубликовано 20 октября, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 20 октября, 2011 Частково розрахувався за роботу - в цілому 1350 у.о. (це без запчастин і з чималою скидкою, так би мовити за опт )солидно... Борт +Борт Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти