Рекомендуемые сообщения

Дыма, де фото ?? :ph34r:

Запчасти для Клуба

Бортовик

063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155

• Ответов 940
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Відкатав гонку. Глобального нічого не відригнуло, як не дивно. Лише перед виїздом реле стартера відмовилось працювати. Так і не перевірив чи саме реле здохло, чи управляючий + втік. Заводи просто зами

Неочікувано для самих себе заїхали на тумбочку. Штрафи суперників допомогли. Нічого не відригнуло - вже добре. 

За 3 місяці вперше сходив на стоянку провідати корча. Навіть завівся з пів оберта ?  Ніби нічого не згнило і не по текло. Принаймні зверху не видно.  Із останніх придбань, то це купив за зиму на

Изображения в теме

Фото будуть пізніше.

Зараз трохи про враження.

Поїхав перші 70 км первинної обкатки - відвик від водіння, їхав ніби 2й день як за кермом :ph34r:

При заводі рука так і тягнеться витягнути підсос :) І припрогріві незвично, шо оберти тримаються.

З блокою і збільшеним кастором руль в повороті треба міцніше тримати, до речі, ше на розвал треба буде записатися до Макса.

Різниця в розгоні навіть зараз відчувається, при тому шо тапок натискаю по мінімуму і більше 4000об не крутив.

Заново звикаю до звуку вихлопу. Мабуть, тому шо ззаду салона немає :) (аби там ше ляда не гриміла, було б взагалі зашибісь :rolleyes: - тим буду потім колись займатися)

Оскільки в коробку 5ту передачу сток поставив, то треба звикати до провалу між 4 і 5ю (нагадаю, шо стоїть 11й ряд, де 4 трохи коротша від 18)

Поки катаюся без електронного датчика швидкості, хочеться ж по бортовику миттєву витрату пального бачити, так поки показує витрату за годину: на ХХ 0.8-0.9л\год, при швидкості 90км\год на 5й при 2500об\хв витрата близько 5.5л\год, при 80 км\год (по спідометру - він на 10км\год завищував) - менше 5. Пізніше позаписую більше.

Вирішив поки віддерти білу полосу - клей від оракалу відмивати це ше та жесть :wacko: , поки лише капот осилив, та й то недуже.

Далі треба слідкувати за боками які будуть вилазити і усувати їх (зараз, наприклад, датчик рівня палива то робить, то ні; після їзди по трассі довго при скиданні на нейтралку, глохла 2 раза і другий раз, коли завів з наката ХХ став 1400об, потім кілометрів через 10 повернувся до норми), продовжити возню з документами на переобладнання, прикрутити задній диван, під'єднати музику, врізати в торпедо БК, повідновлювати підсвітки в ноги, як буде настрій і т.п. дрібниці.

Ше на зиму треба пару коліс, напевне куплятиму тільки резину і перевзую.

Якшо обкатку їздити 4 тисячі, то про вали рік можна не думати. Хоч би до весни обкататися :pardon: - буду їздити і по необхідності і без, коли документи дороблю.

Бюджет поки не рахували, але я вже чую як більшість знайомих кажуть:"ти шо, йо*нувся??!" :D

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

Бюджет поки не рахували, але я вже чую як більшість знайомих кажуть:"ти шо, йо*нувся??!" :D

Привыкай, каждый день по пару раз слышу такое :)

Ше на зиму треба пару коліс, напевне куплятиму тільки резину і перевзую.

Лучше возьми с штампами сразу.

Смотри переобуть сейчас - 150 грн, переобуть весной - 150 грн. Получается 300, а за 350-500 можно купить хорошие штампы в комплекте. И это только на 1 год 300 грн, а если посчитать что резины хватит на 2-3 года. В общем - экономия очевидна.

Привыкай, каждый день по пару раз слышу такое :)

Лучше возьми с штампами сразу.

Смотри переобуть сейчас - 150 грн, переобуть весной - 150 грн. Получается 300, а за 350-500 можно купить хорошие штампы в комплекте. И это только на 1 год 300 грн, а если посчитать что резины хватит на 2-3 года. В общем - экономия очевидна.

В мене пара на штампах є. Я хочу знайти ше 2 диска чи кованих чи типу казанок, шоб можна було і на грунт на них виїзджати, якшо шось буде проводитись недуже далеко від мене. Пізніше буду шукати чи хтось продає 2 шт., чи розпаровки і пошрябані підійдуть, шоб дешевше було. Аби не погнуті лише :unsure:

Документы на переобладнання только сейчвс начал делать? Или до установки 16В поехал в МРЭО на экспертизу и т. д.?

В МРЕВ вже раз був. Заявка в АвтоТрансНДІ подана. Лише не отримав звідти заключення чи як воно зветься - забув. Треба було зробити фотки з бамперами (я з мережі роздрукував) і на гальмівний стенд, до якого я недоїхав бо коробка навернулася за кілька днів до того як мав їхати.

Изменено пользователем Dim.on-zt

Возьми губку и фейри)))) Ии тепленькой водой это все дело отмывай ;)))

Я сам чуть сума не сошол пока бензином оттерал капот от клея)))

Но потом занес домой , и помыл под теплой вобичкой с фейри ии все = )

Изменено пользователем eL Czar

!

Мені хлопці підігнали бенз, яким оракальщики у виставковому центрі відмивають від нього пластик, ним і тер. Він то розчиняє клей добре, просто ганчірки дуже швидко "забиваються" клеєм. Кришу то додому не занесеш:) За варіант дякую - спробую і його.

Сьогодні пройшов випробування гальмівної системи (300грн). Завтра мають на комісії, чи як там воно в них зветься, розглянути заявку і зробити висновок.

Частково розрахувався за роботу - в цілому 1350 у.о. (це без запчастин і з чималою скидкою, так би мовити за опт :) ) По пунктам розписувати не буду, бо ціна для різних людей і різного стану авто може дещо відрізнятися...

Фотки поки не роблю, бо по видному немає коли, а в вечері вже невидно нічого...

Частково розрахувався за роботу - в цілому 1350 у.о. (це без запчастин і з чималою скидкою, так би мовити за опт :) )

солидно... :blink:

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти