M@RseL 5 Опубликовано 2 июля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 июля, 2012 Классика или УАЗ, сегодня такой же купил за 10грн знакомому на УАЗ, но маркировка на нем точно была 2101. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 8 июля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 8 июля, 2012 Машинко на заміні даху і заднього крила. + ше кілька місць треба підварити. Підкажіть таке: рідка шпатлівка чим наноситься? Буду вдячний якшо хтось допоможе знайти болтовий каркас за нормальні гроші, а не за майже ціну вварного. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
LEKS 9 Опубликовано 9 июля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 июля, 2012 игорь чудик продает болтовой. цену не знаю 0638750027 МегоЗАЗоКорчестроитель(050)525-41-95 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 15 июля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 15 июля, 2012 (изменено) Поміняли мені дах і крило + ше трохи дірочок і кусок порога позалатували. Всього витрати склали 500грн залізяки, 200грн доставка, робота 2800 (1600 криша, 800крило, 400 інше). Піднімали донкратом заднє колесо - тріснула лобовуха з низу Чому так могло статися? І шо робити? Трубу під торпедо приварити?За каркас дзвонив .На тиждні поїду подивлюся на нього, може, заберу якшо з ним все гаразд. Ось фотки "франкенштейна" Сьогодні вже поприкручував пластмаски. Багажник небуду збирати. Изменено 15 июля, 2012 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
KelLer 0 Опубликовано 15 июля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 15 июля, 2012 Круть VELOGONKI.COM САЙТ ДЛЯ ЛЮБИТЕЛЕЙ ВЕЛОСПОРТА Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
LEKS 9 Опубликовано 15 июля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 15 июля, 2012 вероятно стекло кооперативное, и неправильно в проеме стоит, без зазора. вот и треснуло, когда кузов скрутило МегоЗАЗоКорчестроитель(050)525-41-95 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Micahel 23 Опубликовано 16 июля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 июля, 2012 ну или кузов уже не такой прочный, как при покупке машины. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 16 июля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 16 июля, 2012 Наклейка була шо БОР. Ну до цього їздило нормально після криші, вставлене в проєм видавлений ногами. Правда домкратом піднімати не пробував. Лекс, а почому в тебе лобовухи? Думаю, коли в малярку буду віддавати то його вийняти не розваливши повністю вже не вдасться. Доречі, фарбувати буду віддавати родичам кращого друга за символічні (в порівнянні зі звичайними цінами) гроші. Але перед тим треба ще доробити по зварці деякі місця і хочу повітрозабірник в дах. Правда є по цьому питання як реалізувати злив води яка буде туди набиратись? Дефлекторів від іно торпедо назнайду, тому доведеться з зубильними мудрувати, шо незовсім зручно через глибину шахти... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 18 июля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 18 июля, 2012 Каркас у Чудіка купив. Почищу, покрашу і буду встановлювати... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 18 июля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 18 июля, 2012 Каркас у Чудіка купив. Почищу, покрашу і буду встановлювати...фото де ?? Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти