LEKS 9 Опубликовано 18 июля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 18 июля, 2012 это с лехи лятавского машины. димон, молодец. не пропал раритет. ))) МегоЗАЗоКорчестроитель(050)525-41-95 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
$L!M 75 Опубликовано 18 июля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 18 июля, 2012 Дефлекторів від іно торпедо назнайду, тому доведеться з зубильними мудрувати, шо незовсім зручно через глибину шахти...Могу парочку вот таких одинарных презентовать... _____________________________________________ 2108 LowCost Rally Edition на Drive2.ru Power means nothing without control. If everything seems under control, you're just not going fast enough. (с) Mario Andretti Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 345 Опубликовано 19 июля, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 19 июля, 2012 фото де ??Буде в машині, чи як краситиму, то будуть і фото, а так поки в Монтерею складяні купа труб і кусок старої криші (залізячки вирізати).это с лехи лятавского машины. димон, молодец. не пропал раритет. ))) Могу парочку вот таких одинарных презентовать...Дякую за пропозицію. Трохи пізніше по цьому питанню відпишусь, хочу приміряти ще раз зубильні бокові. При встановленні каркасу всеодно видалятимуться. А в цих є якась закривачка, шоб в дощ не летіла вода в мордяку? Чи паралончиком затикати просто? "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
$L!M 75 Опубликовано 19 июля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 июля, 2012 А в цих є якась закривачка, шоб в дощ не летіла вода в мордяку? Чи паралончиком затикати просто? Да, там створки, как крылья бабочки. Ручкой с надписью "close" поток регулируется. На фотке видно и ручку и "бабочку" внутри дефлектора, вот чуть крупнее _____________________________________________ 2108 LowCost Rally Edition на Drive2.ru Power means nothing without control. If everything seems under control, you're just not going fast enough. (с) Mario Andretti Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Ramzes III 0 Опубликовано 23 июля, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 23 июля, 2012 Блин, только увидел...печально, конечно. Ну ничего, восстановишь машину, а опыт не пропьешь Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 345 Опубликовано 13 августа, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 13 августа, 2012 З'їздив на раллі до Білоцерківського клубу Індіго. Неочікувано для самого себе, приїхали ми зі штурманом (ім'я в цілях конспірації від ФАУ не називатиму) на 3тє місце в класі до 1500. На бетоні машина поводила себе набагато зрозуміліше для мене ніж на грунті. Піреллі П6000 досить добре тримала дорогу. Повертуваності хіба в 5-6 не вистачало. Після криші вже їхав обережно. Досвід завжди приходить після того як він був треба.Ось кілька фото: "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 13 августа, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 13 августа, 2012 З'їздив на раллі до Білоцерківського клубу Індіго. Неочікувано для самого себе, приїхали ми зі штурманом (ім'я в цілях конспірації від ФАУ не називатиму) на 3тє місце в класі до 1500. На бетоні машина поводила себе набагато зрозуміліше для мене ніж на грунті. Піреллі П6000 досить добре тримала дорогу. Повертуваності хіба в 5-6 не вистачало. Після криші вже їхав обережно. Досвід завжди приходить після того як він був треба.Ось кілька фото:молодец дымка, усе сделал на высшем уровне (не спеша, точно и результативно) п.с. трио форума 2108 Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Kosty4ek 3 Опубликовано 13 августа, 2012 Жалоба Поделиться Опубликовано 13 августа, 2012 А не Лекс с Атомом ли часом за тобой на 4-й фотке едут? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 345 Опубликовано 13 августа, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 13 августа, 2012 Вони. Це на прописці. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 345 Опубликовано 19 сентября, 2012 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 19 сентября, 2012 Загнав машину встановлювати каркас. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти