Spencerua 21 Опубликовано 1 сентября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 сентября, 2015 какой обвес на корч ? Ну фендера,диски на 19 с спинерами)все дела))) Drive2 2108 "Mary" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 1 сентября, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 сентября, 2015 (изменено) какой обвес на корч ? Я шо, даром його в ТП вписував? Задній бампер і пороги Лукойл2, передній Рузанов. Вони були куплені ще 5 років назад. Тоді ще про каркас мови не йшло. Відірву, то так і буде. Передній планую зробити шоб можна було швидше на сток міняти, але судячи з того, шо балку бампера треба буде іншу, то ця задумка не вийде. Дійде до того справа, буде видно.Корч, то корч, але судячи з фінансових справ свою пряму функцію коли він виконуватиме - дуже велике питання. Зараз мені світять хіба покатухи стрітракерів Та й куди їхати то? Любительські гінки впали в кому. На лимани - я їздити не вмію. Я там на першому ж проїзді десь в деревах буду. Я вже взагалі забув як на пузотерах їздити. І більше 110км\год вже не їздив 3 роки - на бобіку в основному 80-90. Изменено 1 сентября, 2015 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 1 сентября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 сентября, 2015 Я шо, даром його в ТП вписував?получается дапродай тогда кузов с каркасом и купи просто тазили вписал так все, надо ставить (иначе что) ??Задній бампер і пороги Лукойл2, передній Рузанов. Вони були куплені ще 5 років назад. Тоді ще про каркас мови не йшло. Відірву, то так і буде.так месяц протрахаешься их ставить, потом через 2 дня оторвешь смысл тратить время и портить вещи которые можно продать и купить что-то нужное в корч ? Корч, то корч, але судячи з фінансових справ свою пряму функцію коли він виконуватиме - дуже велике питання. Зараз мені світять хіба покатухи стрітракерів Та й куди їхати то? Любительські гінки впали в кому. На лимани - я їздити не вмію. Я там на першому ж проїзді десь в деревах буду. Я вже взагалі забув як на пузотерах їздити. І більше 110км\год вже не їздив 3 роки - на бобіку в основному 80-90.Дима ну ты уже определись ты спортсмен или сритракер у кого есть желание развиваться , тот всегда найдет где и какдля начала тебе нужны тесты, устранять косяки к корчу и вспоминать рулежкуа там уже будут и гонки и прочее Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Alex1574 82 Опубликовано 1 сентября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 сентября, 2015 ты шо с моей палкой сделал?)) Токарно-Сверлильно-Сварочные работы. Киев. tel : 8093 832 68 69 mail: 1574Alex@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 1 сентября, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 сентября, 2015 ты шо с моей палкой сделал?))А шо з нею? Всьо путьом з твоєю палкою. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Alex1574 82 Опубликовано 1 сентября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 сентября, 2015 А шо з нею? Всьо путьом з твоєю палкою.обмотана простыней какой-то) Токарно-Сверлильно-Сварочные работы. Киев. tel : 8093 832 68 69 mail: 1574Alex@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 1 сентября, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 сентября, 2015 обмотана простыней какой-то)Здрасьте Склероз, батєнька. Ти ж сам її "затюнінгував", коли Воксхола тягав. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Alex1574 82 Опубликовано 1 сентября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 сентября, 2015 Здрасьте Склероз, батєнька. Ти ж сам її "затюнінгував", коли Воксхола тягав.ото нефиг у меня так на долго палку отжимать..всё забыл уже)) Токарно-Сверлильно-Сварочные работы. Киев. tel : 8093 832 68 69 mail: 1574Alex@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 1 сентября, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 сентября, 2015 (изменено) ото нефиг у меня так на долго палку отжимать..всё забыл уже))Привезти? Місяців 2-3 вона мені не знадобиться. Изменено 1 сентября, 2015 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 16 сентября, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 16 сентября, 2015 Був день пововтузитись з машиною. Зняли балку, зачухали трохи приварені деталі. Треба міняти на балці гальмівні шланги. На одному аморті був обрізаний болт кріплення до балки, який не виймався. Довелось обрізати і вибивати разом із сайлетблоком. Питання таке: як то всьо далі краще знизу обро***ти? Одні кажуть просто по металу "барашком" задути, інші погрунтувати, пофарбувати і потім "барашком". "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти