bega 149 Опубликовано 5 февраля, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 февраля, 2017 Ещё не надоело возится? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ваз 21083 21 Опубликовано 6 февраля, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 февраля, 2017 Скинь електронку, дам понятные схемы по моторной проводке. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 16 февраля, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 16 февраля, 2017 В 06.02.2017 в 00:34, bega сказал: Ещё не надоело возится? Незакінченими справи кидають слабаки В 06.02.2017 в 08:33, ваз 21083 сказал: Скинь електронку, дам понятные схемы по моторной проводке. Все би добре, але в мене Январь 5.1 -41, а в тебе схеми М7.9.7 Ось тема (аби тут не флудити) з питаннями, які в мене є наразі. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ваз 21083 21 Опубликовано 17 февраля, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 17 февраля, 2017 6 часов назад, Dim.on-zt сказал: Там разницы нет, что январь, что бош.они одинаковые. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 6 марта, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 6 марта, 2017 Встановив радіатор 2110 Лузар спорт. І вентилятор з калини. Виносити радіатор перед телевізором, аби влізло 2 вентилятора не став, бо подивившись як стоїть 8й радіатор попереду з мотором 16кл. вирішив, шо для ралі це не кращий варіант. По-перше: найменший дотик бруствера і в радіаторі дірка. По-друге: між балкою бампера і радіком від сили 2 см. Тобто трохи кудись прикластися - проб'ється. По-третє: 2110 широкий, довелося б позбавлятися нижніх кріплень решітки радіатора і, можливо, нижніх кріплень фар (принаймні хоча б одне потрібно було б підпиляти, помоєму). За вентилятори спочатку так само було кілька варіантів: - Залишити сток і додати до нього або 2й такий же, або якийсь вентилятор від радіатора кондиціонера з якоїсь іно. - Поставити здвоєний з шниви. Магелан порадив поставити калино-вентилятор. Від ниво-вентиляторів відмовився після того як побачив, шо вони собою затінюють більшу частину площі радіатора. Та й знову ж таки Магелан не радив ставити шось перед радіатором. Тепер виникло таке питання: між мотором і радіатором 2й карлсон навряд чи влізе. Якщо і влізе, то місця там міліметри будуть залишатися. Буду швидше за все шукати якийсь плоский 20-25см в діаметрі і таки перед радіатором ставити. Так само майже закінчив електропроводку. Решта буду вже після установки мотора доробляти. Потрібно облагородити мотор, а то блок і піддон іржаві і можна буде пробувати встановлювати. Ніколи не ставив і не виймав мотор, тому, думаю, доведеться і з цим помучитися. Сподіваюся всередині мотор не поржавів після 4.5 років простою не законсервованим. На фото також 2й варіант панелі "монтажного блоку". За яким більша частина релюх житиме. І різниця між 08 і 10 радіаторами. 2га версія панелі запобіжників тут житимуть релюхи. 2 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
bega 149 Опубликовано 7 марта, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 марта, 2017 Незакінченими справи кидають слабаки Иногда просто пропадает целесобразность,в виду морального и технического устарения,главное не упустить этот момент и дело совсем не в "слабаки",а то по итогу можно построить паровоз в век когда все на каких-то капсулах будут летать на антигравитационных подушках))) 1 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 26 марта, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 26 марта, 2017 Дверна карта "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 17 апреля, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 17 апреля, 2017 (изменено) Запхали серце. Поки все просто наживлено. Треба купити болтів. Ще і подушка передня техномайстер то нового зразка, а кузов старого, тому мотор не так як треба стоїть. Засовували мотор знизу. Піднімали на домкраті морду. В кого є розміри болтів кріплення КПП до мотора? Там 2 коротших зверху і 1 довший знизу спереду. Изменено 17 апреля, 2017 пользователем Dim.on-zt 1 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ND4SPD13 1 Опубликовано 18 апреля, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 18 апреля, 2017 Если верить каталогу, и если я не ошибаюсь, то: http://www.avtoall.ru/catalog/vaz-3/legkovye_avtomobili-18/vaz_2109-9/korobka_peredach-126/#part32968 М12х1,25х60 М12х1,25х75 М12х1,25х80 А из чего карты дверей сделаны? 1 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 18 апреля, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 18 апреля, 2017 41 минуту назад, ND4SPD13 сказал: Если верить каталогу, и если я не ошибаюсь, то: http://www.avtoall.ru/catalog/vaz-3/legkovye_avtomobili-18/vaz_2109-9/korobka_peredach-126/#part32968 М12х1,25х60 М12х1,25х75 М12х1,25х80 А из чего карты дверей сделаны? все верно В 17.04.2017 в 23:03, Dim.on-zt сказал: Запхали серце. Поки все просто наживлено. Треба купити болтів. Ще і подушка передня техномайстер то нового зразка, а кузов старого, тому мотор не так як треба стоїть. Засовували мотор знизу. Піднімали на домкраті морду. В кого є розміри болтів кріплення КПП до мотора? Там 2 коротших зверху і 1 довший знизу спереду. ТМ подушка на боковом сайленте 08 проворачивается (со смещением отверстие под болт) так что на старый телек она станет норм, просто проверни элипсом к мотору Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти