4udo Опубликовано 14 мая, 2009 Жалоба Опубликовано 14 мая, 2009 Купив і встановив тахометр ... тайваньський ... 650 грн . Скло брязчить , треба якось приклеїти. Шифтлайт перед тим як загорітися за обертів 300 блимає( і стрілка ніби дьоргається), а потім вже горить наскільки виставлено - схоже на пропадання контакту від катушки, мож прикрутив недостатньо?.. Якби не ці 2 недоліка, то був би задоволений, а так враження трохи зіпсоване ...Расскажи как менял подсветку в приборке.... сам хочу себе поменять, а то в толком нихрена не вижу в своей.... а так хоть гореть по человечески будет....
Dim.on-zt Опубликовано 14 мая, 2009 Автор Жалоба Опубликовано 14 мая, 2009 Расскажи как менял подсветку в приборке.... сам хочу себе поменять, а то в толком нихрена не вижу в своей.... а так хоть гореть по человечески будет....Про це купа тем в розділі "тюнінг". Я взяв світлодіоди і резистори (номінал по закону Ома рахуєш), вийняв патрони з лампочками і розсіювачі відколупав. На місто їх приклеїв термоклеєм СД з припаяними резисторами і проводками, їх припаяв до дорожок на платі - все.Сьогодні забрав машин з ремонту задньої підвіски.Перепаковка 800 грн, 2 штока по 100 грн, зняття/втановлення 100, запресовка сайлентів амо(36) і регулювання куліси кпп 60,пружини 2110 б.в. 70пильники 50,відбійники+"бублики"+ інші дрібниці 145.Сайленти балки не міняли, бо ше живі - нові лежать неприділі.Тепер хоч не бовтає всередині, повороти проходить і лежачих та ін.нерівності набагато краще ... при тому шо жорсткіша підвска (бо до того живі були лише пружини).Посадку занизити просив трошки - на 2-3 см - бо інколи по грунтовкам люблю поїздити та на рибалку...Пречипив і другий важіль склоочисника від -10.З патіфоном шось незрозумію ситуацію:підключений він в мене напряму до акб 1- і 2 +. На той + шо має бути до замка запалення поставив кнопку. Тепер виходить такий прикол - коли маса ввімкнена (є розмикач), то кнопка нормально прицює (вмикає/вимикає) як маэ бути, а коли маса розімкнена, то патіфону на кнопку пофігу - вмикється вимикається свєю кнопкою "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Hitmanhunter Опубликовано 15 мая, 2009 Жалоба Опубликовано 15 мая, 2009 Симпатичное машинго. Приборка и кнопки ночью прикольно сделал. А салон я бы покрасил качественной матово-черной краской) забанен мудаком
Dim.on-zt Опубликовано 27 мая, 2009 Автор Жалоба Опубликовано 27 мая, 2009 помоєму комутатор видьоргується .Раз було на перехресті зупинився заглох. Завелась з толкача з 3го разу, сказали шо бензом смерділо. Сьодні при перемиканні передач тож була "зупинка серця". Може бути шо комутатор (АД5+) нелюбить оберти за 6 тис?Причепив вказівник тиску масла, але, здається, він трохи підбріхує , на ХХ на прогрітому моторі показує біля 2х, а на 2,5 тис/об 4, може через те шо масла залито по риску максимум ...Все забуваю сфоткать А салон я бы покрасил качественной матово-черной краской)Салон буде фарбуватись після того як переліплю торпедо. І буде в темно-сіро-зеленній гаммі. І карти я думаю прибрати і почепити або тканину (якшо знайду таку як хочу) або шкіру молодого дермонтина Але це в черзі далеко не перше... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Dim.on-zt Опубликовано 31 мая, 2009 Автор Жалоба Опубликовано 31 мая, 2009 Зробив фотки склоочисників:Вказівник тиску мастила від 06:Помоєму бреше ?Ше взяв розширювальний бачок від гольфа 2, майже думав як притулити, треба шланг (той шо знизу)довший і кріплення зробити ... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Dim.on-zt Опубликовано 14 июня, 2009 Автор Жалоба Опубликовано 14 июня, 2009 (изменено) Після чергового "глюку" згадалась фраза doxtora типу "боротьба за право їхати", подумав - це для назви бортовика в самий раз. Власне "глюк" заключався в тому, шо повертаю я ключ запалення і ... нічого - "электричество кончилось". Так покрутив ключем, пару раз приборка ледве загоралась, а вольтметр показував десь 9В. Провода на акумі намісці, отже далі йде замок запалення. Зняв, а точніше розламав з пересердя кожух колонки (бо гвинт 1 нехотів відкручуватись), посмикав за провода і струм з'явився. Зараз зняв замок на ревізію, думаю шо це він винуватець. Після цього ше й тахометр став неправильно показувати, поки відключив, думаю шоб незіпсувався, бо потім був підключав, то ніби нормально показував і при вкл. запалювання робив "пробіг" по шкалі.Про сумне досить - тепер приємніше.Обклеїв задню полицю шкірою молодого дермонтинуПравда в кількох місцях приплавився від 88 клею, де не підсохшого ляпки були, але майже невидно Купив цивілку "Українська страхова група" 373 грн у знайомого.(Франшиза 510 грн).Зняв, думаю, до осені спойлер над заднім склом і нарешті таки пофарбував "літню" решітку радіатора з пульвера (балончиками вже нецікаво ) Изменено 6 августа, 2009 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Dim.on-zt Опубликовано 21 июня, 2009 Автор Жалоба Опубликовано 21 июня, 2009 Замінив пасок генератора - Dayco (зубцями) 19 грн. - думаю якраз вчасно, бо старий то ззовнішньої сторони ніби нормальний, а з внутрішнього було 4 тріщини де сам пасок тримався купи на 1мм. тощини. Засікав витрату пального - залив повний бак, проїхав 200 км, і знов залив до повного - вийшло 8,94 л/100 км в змішаному циклі і неекономічному стилі їзди. Коли 2й раз заливав по зав'язку, вилізла ше одна халепа - наскільки вдалося роздивитись, то в місці де до баку під'єднується труба від горловини тік бензин Ввечері прогрівав - з вихлопу білий "димок" , в таку погоду ж неповинно бути видно, ніби - треба за рівнем тосолу поспостерігати, не дай Бог ще тосол в трубу летить. Від тряски розтрушуються контакти : сд підсвітка в кнопці блимає, тахо то працює то ні, треба знов розбирати приборку дивитись де шо відвалилось Голвна проблема зараз - періодично вимикається вся електрика шо "висить" на замку запалення. Сам замок знімав, дивився - ламатись там нічому, все контачить, провода цілі. Якшо поворушити цим жмутом під торпедою то контакт з'являється. Там, якшо я непомиляюсь, після роз'єму від замка йде жмут, який розділяється на 2 кінці - 1 йде в бік щитка приладів, 2 десь в глиб торпедо чи під капот. Думаю ше цей кусок зняти, прозвонити . Може в кого ше які варіанти?.. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Dim.on-zt Опубликовано 19 июля, 2009 Автор Жалоба Опубликовано 19 июля, 2009 (изменено) Вже написав був пів поста - комп глюканув, тому коротше...Електрика вирубатись покишо перестала, піля чергової спроби знайти де відходить контакт. Прозвонював і ворушив провода - все працює. Замість цього тепер відходить чи жовто-червоний провід чи поруч контакт на генераторі - стілка дригалась, там поворушив - перестала. Та частина нетяжко знімається?Наступне: після запливів у минулу неділю поставив машин на стоянку, це зібрався їхати - прилипла колодка до барабану . Треба міняти ЗТЦ бо 1 поршень не залазить назад повністю - виходить так, шо колодка не притискається до барабану, але зазору нема...Взагалі, вже дістало рипіння зі сторони заднього правого колеса . І хрін визначиш точно, шо воно . Підозрюю то трос ручника, але ХЗ. Їду - рипить. Стоячу качаю, чи на ходу тормоз і ручник (по черзі, звісно) - тиша. Це ше було почало шось шкребти, зняв барабан - все намісці.Наступна фігня: їду собі якось вже вночі. Заглох. Насос не качає (ПЕКАР - раніше окрім розлетівшогося клапана проблем не було) - розібрав-зібрав - працює . Мож, перегрвається? Бо ше раз таке було, як став проводок на гені поворушити (саме якраз як почала стрілка вольтметра скакати). Знов розібрав/зібрав попутно трохи остудивши мокрою ганчіркою - знятий качає, ставлю - ні. Крутнув мотор (шоб р.в. повернувся), поставив - качає. Після цього вирішив зі шматка оцинковки зробити теплоекран.Знайшов звідки витікав безин - злетіла з баку трубка шо йде до клапана який біля горловини і кудись від неї дівся шматок чи то вона усілась , але тепер не дістає шоб назад надіти.Ну і на кінець дещо приємніше. Замінили ущільнювач задньої ляди, тепер води хоч менше тече . Заодно і перефарбував її, зашпаклювавши кілька дірок. Але ше планую прибрати шильдики і личинку замка, тому недуже з нею вицикувався. Також вже сьогодні закінчив перефарбовувати ліву боковину кузова і одну накладку на фару.Потім ше треба відполірувати, але те вже сам небуду робити, бо шогрень досить велика (компресор дує лише 2кгс/см.кв.) я невпевнений шо знаю як, та й машинки нема, а болгаркою поплавлю фарбу. Изменено 6 августа, 2009 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Dim.on-zt Опубликовано 22 июля, 2009 Автор Жалоба Опубликовано 22 июля, 2009 (изменено) Виявляється рипить передня права, а не задня підвіска - ледве "вислухав". Треба визначитись з опорами і на перепаковку+заміну пружин. Ніяк не визначусь чи ШС, чи СС-20 ? Яка різниця в ціні може хто підкаже, бо, схоже, це буде головним визначальним чинником ну і ще можливість дістати те чи інше. В ШС мінус для мене - можуть стакани невитримати, машині то 24 роки і 149000пробігу на "наших безрадісних теренах"(с), те шо їх треба час від часу змазувати і можливий стук - дрібниці. Изменено 22 июля, 2009 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Dim.on-zt Опубликовано 6 августа, 2009 Автор Жалоба Опубликовано 6 августа, 2009 Сьогодні нарешті закінчив переоформлення машини на себе Це "задоволення" обійшлось мені десь біля 750 грн (заїзд на територію 22 грн на Братиславській, номера б.в. 94 грн, двісті з гаком за техпаспорт, 32.50 ТЗ і т.д.). Пробили по базі - номера в базі неспівпадали з тим шо насправді, через шо я згаяв 2 дні (я неспішучи) на поїздку в контору на Сім'ї Хохлових, звідки мене послали ше на "край світу" (для мене лівобережного) - на Туполева . Тепер ще треба ТО зробити... З опорами вирішив не видьоргуватись, вже переслав гроші за СС20-квин. При поїздці спідометр перестав працювати, я став подьоргав трос - запрацював. Потім їду назад - неробить, через км 20 ожив , потім при наступній поїздці після проїзду 2,5 км і зупинки знов відмовився працювати. Зняв я приборку, вийняв трос, шуруповертом через трос кручу - в 1 сторону крутиться в другу ні . Поставив все назад - їду, працює. Шо за нах ? Їзжу з бензонасосом (пекар) обмотаним мокрою ганчіркою, теплоекран до сраки - клинить в нижньому положенні фішка яка тягне шток діафрагми. Лікується розборкою з попутним охолодженням, вийманням/вставлянням діафрогми і збіркою цієї жмені брухту. Думаю треба шось думати в бік електро... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти