Dim.on-zt 343 Опубликовано 17 ноября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 17 ноября, 2015 Мужики, покажіть в кого як кріпиться торпедо. Бо в мене залишився лише кронштейн, який до задньої стінки бардачка тулиться і 2 "прищепки" під лобовим. Цікавить як з боків краще причепити. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 17 ноября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 17 ноября, 2015 Мужики, покажіть в кого як кріпиться торпедо. Бо в мене залишився лише кронштейн, який до задньої стінки бардачка тулиться і 2 "прищепки" під лобовим. Цікавить як з боків краще причепити.Дима, заклепки и листы алюминия Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Petrunkiss 26 Опубликовано 29 ноября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 ноября, 2015 (изменено) Мужики, покажіть в кого як кріпиться торпедо. Бо в мене залишився лише кронштейн, який до задньої стінки бардачка тулиться і 2 "прищепки" під лобовим. Цікавить як з боків краще причепити.Я так крепил сверху: Снизу к печке примастырил новые крепления, сбоку на стандартных только сверху, но еще сбоку снизу прикрепить нужно, прыгает немного снизу. Изменено 29 ноября, 2015 пользователем Petrunkiss Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
$L!M 75 Опубликовано 29 ноября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 ноября, 2015 основное крепление двумя болтами М8 насквозь. к приваренным к кузову кронштейнам с гайкой _____________________________________________ 2108 LowCost Rally Edition на Drive2.ru Power means nothing without control. If everything seems under control, you're just not going fast enough. (с) Mario Andretti Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 29 ноября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 ноября, 2015 Я вже простіше прикрутив: 1 стандартне кріплення за бардачком, 1 кронштейн на заклепки до лівої стійки кузова, 1 саморіз до рульової колонки. Зверху в мене так кріпити немає понту, оскільки вона майже відрізана від нижньої через трубу. Тримається на кількох полосках металу. Ще одне кріплення я зроблю до "бороди", бо пам'таю як вона теліпається і давно вже хотів там якогось кронштейна притулити. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
$L!M 75 Опубликовано 29 ноября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 ноября, 2015 под подиумом под доп приборы - это панель под тумблеры? Лучше вынести её поближе к пилоту. Сантиметров на 4-6. А то привязанному может быть не очень удобно к ним тянуться _____________________________________________ 2108 LowCost Rally Edition на Drive2.ru Power means nothing without control. If everything seems under control, you're just not going fast enough. (с) Mario Andretti Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 29 ноября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 ноября, 2015 под подиумом под доп приборы - это панель под тумблеры? Лучше вынести её поближе к пилоту. Сантиметров на 4-6. А то привязанному может быть не очень удобно к ним тянуться Раніше діставав. Була десь така ж конструкція. В БЖ десь є фотка. Правда тоді сідла цивільні були. В принципі там тумблери на додаткове освітлення, карлсон будуть і кнопка стартера. Решту кнопок хочу стандартними лишити. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Petrunkiss 26 Опубликовано 3 декабря, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 3 декабря, 2015 я вообще мало к чему дотягиваюсь, особенно к дальней части центральной панели за рычагом кпп (после руляки с выносом, так совсем =) ) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 7 марта, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 марта, 2016 Мужики, питаннячко по електриці. Замок запалення в мене викидається. Ось + іде від АКБ в салон на розмикач. Далі як має бути? Зробити одну гілку на мотор, іншу на всілякі там фари, пічку, двірники, прилади? Дістав підторпедний жмуток проводів, мабуть шоб розібратись шо як переробляти, треба скурити сторінки зі схемами із "камасутри" Блок запобіжників я причепив на "бороді" в районі де попільничка. Там же і тумблер на запалення і 3 на додакові споживачі. Кнопка стартера в надстройці біля щитка приладів. Хочеться хоча б частково самому розвести... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 14 августа, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 14 августа, 2016 (изменено) Покажіть в кого є фотки, як реалізовано кріплення АКБ в багажнику. 1 Розмістити його як на фото нормально буде? 2 Рамка з вуголка 25х25 підійде? 3 Якої товщини мають бути шпильки кріплення (до яких верхній хрест прикручуватиметься)? 4 Якшо шпильки будуть приварені до рамки, а рамка вже приварена до кузова - так достатньо? Чи як правильно все те діло кріпити? І наступне питання по вентиляторам радіатора: 1 Додатково до стандартного поставити ще 1 перед радіатором? Від якої моделі? 2 Чи поставити подвійний від шеві ниви, чи від чого він там ставиться? Який варіант більш бюджетний буде? Враховуючи, шо радіатор звичайний... UPD: Цитата 5.8.3) Акумулятор: Марка і ємність акумулятора (ів) довільні. Кожен акумулятор повинен бути надійно закріплений і закритий, щоб уникнути короткого замикання або витоків. Кількість акумуляторів, встановлена виробником, має зберегтися. Якщо акумулятор перенесено з вихідного місця, то його кріплення до кузова повинно бути виконано за допомогою металевого піддону і двох металевих скоб з ізолюючим покриттям, що кріпляться до днища болтами і гайками. Для цих кріплень, повинні використовуватися болти, діаметром не менше 10 мм, з підсилювальними пластинами під кожним болтом, товщиною не менше 3 мм і площею поверхні не менше 20см2, розташованими на звороті кузовної панелі. Акумулятор з рідким електролітом повинен закриватися пластмасовим коробом, непроникним для рідини, закріпленим незалежно від акумулятора. Його розташування довільне, але при розташуванні в салоні, він повинен бути встановлений тільки за передніми сидіннями. В цьому випадку, і за умови, що акумулятор містить рідкий електроліт, захисний короб повинен мати вентиляційні отвори з виходом за межі кабіни (див. Рис. 255-10 і 255-11). Якщо акумулятор – суха батарея, розташований у кабіні, то він повинен бути повністю ізольований діелектричним кожухом. Изменено 22 августа, 2016 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти