Рекомендуемые сообщения

придбав передні гальмівні колодки Феродо. 85 грн/комплект

придбав і поставив новий шланг омивайки. (старий десь пропав під час покраски. отак і їздив до тепер)

І вчора трохи почала зі мною ругатися машина на рах того чим я її накормив. з чернівців мене привезла. але сьогодні на роботу вирішив поїхати автобусом. і купив "ліків" на 108 грн:

1. карбклінер - 60 грн

2. "слоники" у карбюратор - 18 грн (мої після ночі в 647 розчиннику все так же забиті. плюс один карбюраторщЕГ мені два хоботи направив у першу камеру. поексперементую...)

3. бензиновий фільтр 8 грн

4. шлан "обратки" 0,5 м 13 грн

5. фільтр обратки 9 грн.

нині злив всього "бЕНЗИНЧЕГА" з бака. на баклашці думаю доїду до перевіреної заправки і там подивимось.

ну і свічки після вчорашного бензу дістали трошки червоніший за цегляний нагар. десь тиждень назад був кольору "цегла в порохах")))

у нас гарна дорога...........місцями

тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА

• 1 месяц спустя...
  • Ответов 124
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

за місяць пробіг біля 3 тисяч...

накінець дійшли руки до гальмів. поставив нові диски Валео, колодки Феродо зелененькі, супорта з циліндриками Базальт. долив тормозухи.

по грошах вийшло майже 700 грн. педаль стала мягенька, гальми беруть пізніше як до ремонту. мабуть ще є повітря в системі, оскільки не мав помічника для прокачки гальм. обмежився спусканням через штуцер гальмівної рідини до пропадання "пузирків".

на разі "доздирання тонірофки" і в роздумах чи тонувати знову. на ляді уже розтонував. їжджу без карт дверей, але з часом не виходить зняти стьокла і плівку.

• 2 месяца спустя...

минулого тижня поміняв помпу і ремінь. ролік ше був вроді нічо так.

помпа - 120 грн

ремінь- 70 грн

сьогодні через "дволіворукого" укладчика проводки до генератора і правої фари "влетів" на 77 грн. щоправда реле напруги виявилось справне. для підстраховки взяв нове, а так замінив лише плюсову клему акумулятора із куском дрота від генератора до акумулятора.

два тижні назад купив і поставив нове втягуюче реле до стартера. - 115 грн.

крім цього, як на мене, на 3 бали затонував заднє скло. трохи є пузирків, але не так шмалить сонце. позамащував шміром місця, де пооббивали камінці антикор. гиржі вроді ше не було, думаю на пару років мені хватить.

по восходу. замахався щомісяця купувати нові свічки. вроді нагар нормальний, як був колись, їхати не хоче. поставив нову свічку - їде. дав би 50 грн за свічку, але щоб купити на рік хоча би...

• 1 месяц спустя...

здох генадій, точніше його підшипники, він підклинював. купив новий, так як був в дорозі (гори карпати) і не було де і чим розібрати, поміняти.

поміняв гумки, на яких тримається глушаГ. добрі (БРТ) взяв за другим разом. зразу підсунули г....но таке, що мабуть на презирвативах довше б поїздив))

в роздумах про аморти. вроді поки що спинився на холі. всі 4, масло, 100 баксів.

таки треба доробити підсвітку в габажніку, проводка кинута, тре лиш купити ідіотну лєнту, наклеїти і припаяти.

2 тис назад заміна масла.

при наявності коштів хотів би поміняти задні колодки, при потребі барабани. є "бієніє" в руль при легенькому гальмуванні. чому думаю, що ревізія задніх гальмів поможе? просто коли підтягнув трос ручніга, то на тиждень руль заспокоївся.

до восхода таки купив свічку бош, 35 грн. тьфу-тьфу, якби компресія була менша, то б рукою з лапки міг завести. тягне нормально. якщо дорожнє покриття дозволяє, то майже всюди 4-та передача. поки що за літо наїздив аж.......... 180 км)

• 9 месяцев спустя...

за цей час поміняв ВУТ, карбюратор, пара нової гуми. доробив підсвітку в габажник, куплено китайський мафон з ЮСБ, залив тосол. який сам розводив з концентрату HEPY.

плани: заміна масла, покупка галогенок, димчасті стопи. ті що є продаю.

• 2 года спустя...

продав вісімку. муки вибору майже місяць. спочатку хотів взяти якоголсь "лаха" до 10 тис грн Ваз 2101-07 аби рухався своїм ходом, косметика ролі не грала.... потестувавши кілька трунвів на колесах у цьому ціновому діапазоні, бюджет піднявся. вирішив уже взяти щось комфортніше за мію вісімку. вибирав між ауді, фольксваген (Б3) і мерседес. майже купив мерса 124-го 87 р.в. 2,0 бенз. за 2800 доларів. продавець почав морозитись. тут попався інший 124-й.

93 р.в., сірий (після чорної вісімки більше чорної машини не хочеться), 2,5 дизель.ось приймайте новий старий мерседес в сім'ю))

post-13328-1447316996.jpg

Привет, пропажа))) ну поздравляем теперь будешь на мерине)))

Привіт! Вітаю з купівлею!!! Раніше дууууууже подобались такі авто!

Якщо тобі не складно, як будеш щось робити пиши плс вартість запчастин та обслуговування, щоб можна було порівняти з 08-09-99 :)

вітаю з покупкою))

Привет, пропажа))) ну поздравляем теперь будешь на мерине)))

Після вісімки обганяти можна лише фіру (віз), або пса який біжить і гавкає на колесо. динаміка взагалі нуляча) ну але зато як він ПЛИВЕ на дорозі))))

Привіт! Вітаю з купівлею!!! Раніше дууууууже подобались такі авто!

Якщо тобі не складно, як будеш щось робити пиши плс вартість запчастин та обслуговування, щоб можна було порівняти з 08-09-99 :)

по запчастинах: заміна фільтрів усіх, масло - 10 л (6,5 л в двигун, решту на доливку), свічки накалу - 5 шт. обійшлося 2000 грн.; колеса зимові. з вісімки свої Сатоя Самурай 175/70/13 на штампах кразовських (брав у листопаді 2010 року все нове) продав за 100 доларів. за них взяв на мерс 4 колеса зимових (шини + диски штапмовки), 6 ковпаків, куліса без люфта але подертою ручкою, дві приборки, два ричаги передні великі, задні малі, дві трапеції дворніків, повітряний фільтр, три релше якісь і ше шось може забув.... ну це все продав мого дуже доброго друга "вуйко", думаю, що якби у посторонніх купляв, то в два рази більще б заплатив. хімчистка салону, багажника, мойка мотору і зовні з воскуванням - 700 грн.

вітаю з покупкою))

спс))

за майже місяць проїхав трошки більше як 500 км. враження? важкий, тупий за розгін (при умові не крутити більше 3 тис об), але зато іде як на рельсах, керма слухається, нічого (майже) не стукає. є трошки косяків, у вигляді неробочого датчика АБС, вломаного кріплення водійського сидіння, неправильної роботи свічок розжарювання (по крайній мірі про це сигналізує лампочка-індикатор на приборці), невпевненого стоянкового гальма і того, що не працює пісвітка центральної консолі. по ходу будемо доводити не до ідеалу, але щоб усе функціонувало)

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти