Рекомендуемые сообщения

3 часа назад, ВОВ@Н сказал:

Також купив 3 л незамерзайки 60 гривень, написано мінус 30 має слабенький запах апельсину

Главное, чтоб она через пару тысяч мутно - коричневой не стала.

• Ответов 1,9т
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Друзі, у мене сьогодні донька родилася, тепер маю дві донечки—зірочки.

Довго мучився із біднішою сумішшю на газу на високих обертах. На ХХ і на середніх наче все нормально, а на високих по карті газу видно, що газова лінія нижча за бензинову. Взяв у товариша планку

Привіт, хто читає мій бортовик. Накінецьто підходять до завершення мої плани які мав зробити за літо. 1. Повна переборка передньої ходової. Замінено все крім опорників, вони ще в нормал

Изображения в теме

В ‎16‎.‎01‎.‎2016в23:40, Nikolja сказал:

Главное, чтоб она через пару тысяч мутно - коричневой не стала.

Я 3 літри попередньої незамерзайки виляпав на відстані 300 км, так що ця не встигне помутніти.

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

В 10.01.2016в21:44, ВОВ@Н сказал:

З чим саме, з обігівом мотору чи тим теплоелементом, що стоїть у воздухані.

Сьогодні зламалась заслонка обігріву ніг на пічці:(. Може в когось завалялась лишня, продайте, або подаруйте.

Привіт, з терморегулятором!!!

Хороша ціна за корпус пічки)))

Изменено пользователем Bogdan 1001

Терморегулятор крутив і так і сяк, ну ніяк він не відкривається при температурі 35-37 градусів, короче плюнуві поставив його на машину назад, тим паче зараз зима то нехай собі відкриває не повністю заслонку, а влітку побачу.

З пічкою теж думаю ціна нормальна, хоча натикався на ОЛХ трішки й дешевше, але порахувавши доставку, то виходило дорожче.

Доречі хтось знає, правильо має бути так, що поролон наклеєний тільки на пічці, чи на торпеді куди вона стикується з пічкою теж треба клеїти?

r119p.gif

Бортовий журнал

1 час назад, ВОВ@Н сказал:

Терморегулятор крутив і так і сяк, ну ніяк він не відкривається при температурі 35-37 градусів, короче плюнуві поставив його на машину назад, тим паче зараз зима то нехай собі відкриває не повністю заслонку, а влітку побачу.

З пічкою теж думаю ціна нормальна, хоча натикався на ОЛХ трішки й дешевше, але порахувавши доставку, то виходило дорожче.

Доречі хтось знає, правильо має бути так, що поролон наклеєний тільки на пічці, чи на торпеді куди вона стикується з пічкою теж треба клеїти?

По идее он там не нужен,пластик воздуховодов торпеды плотно ложится на поролон печки и все герметично.

Но тут хозяин барин,хочешь помудрить,попробуй и так и так.

Изменено пользователем Spencerua
Только что, Spencerua сказал:

По идее он там не нужен,пластик воздуховодов торпеды плотно ложится на поролон печки и все регметично.

Я коли перший раз (після покупки авто) знімав торпеду то поролон був поклеєний і на торпеді (на воздухоходах) і на пічці. Старий обдер, новий теж понаклеював, а тут надибав пару статейок, що поролон потрібен тільки на пічці.

r119p.gif

Бортовий журнал

Я коли перший раз (після покупки авто) знімав торпеду то поролон був поклеєний і на торпеді (на воздухоходах) і на пічці. Старий обдер, новий теж понаклеював, а тут надибав пару статейок, що поролон потрібен тільки на пічці.

собирай чисто на поролоне на печке,у меня так было всегда собрано.

А з часом поролон не зсохнеться? І тоді це не призведе до щілин між поролоном і торпедою?

r119p.gif

Бортовий журнал

А з часом поролон не зсохнеться? І тоді це не призведе до щілин між поролоном і торпедою?

Зсохнется,но через какое время это уже другой разговор.Я думаю тебе на долго хватит,ничего с ним не станется.

Я думаю що паралону на пічці вистачить!

• ВОВ@Н изменил название на Мій ВАЗик 21099

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти