ВОВ@Н 209 Опубликовано 21 января, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 21 января, 2016 Ще помітив одну річ, що обдув лобового скла з водійської сторони гірший, тобто пасажирська сторона розпотіває швидше, Включав пічку, закривав всі заслонки і залишав тільки на лобове, брав нитку і проводив її по обдуву з пасажирської сторони, то по всій дожині обдуву нитка піднімалась потоком повітря, а з водійської по краях піднімалась вгору, а по середині майже падала. Так було і до зняття торпеди. Думав може десь щось не пристає, але всі воздухоходи на місці. Що може бути? Правда корпкс пічки я тоді теж міняв бо в моєму не працювавлані одна заслонка, то може пічка не співпадає із торпедою, тому маю поганий обдув лобового зі сторони водія? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Spencerua 21 Опубликовано 21 января, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 21 января, 2016 1 час назад, ВОВ@Н сказал: Ще помітив одну річ, що обдув лобового скла з водійської сторони гірший, тобто пасажирська сторона розпотіває швидше, Включав пічку, закривав всі заслонки і залишав тільки на лобове, брав нитку і проводив її по обдуву з пасажирської сторони, то по всій дожині обдуву нитка піднімалась потоком повітря, а з водійської по краях піднімалась вгору, а по середині майже падала. Так було і до зняття торпеди. Думав може десь щось не пристає, але всі воздухоходи на місці. Що може бути? Правда корпкс пічки я тоді теж міняв бо в моєму не працювавлані одна заслонка, то може пічка не співпадає із торпедою, тому маю поганий обдув лобового зі сторони водія? поставил печку,открутил пластик лобового с торпеды,прислонил к печке,включил печку,проверил,продувается норм или нет.Все в норме,прикручиваешь обратно,ставишь с торпедой,и смотришь,ложится ли он плотно на поролон,и чтоб поролон не перекрывал отверстие в воздухан,с снятым проверишь. У меня было такая же проблема как у тебя,не становился норм воздухан на печку. Drive2 2108 "Mary" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 21 января, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 21 января, 2016 Да, можливо коли пластик лобового окремо, то він сиане нормально, але коли із торпедою, то може десь виходить перекос. Не памятаю як було із рідною пічкою. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Spencerua 21 Опубликовано 21 января, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 21 января, 2016 1 час назад, ВОВ@Н сказал: Да, можливо коли пластик лобового окремо, то він сиане нормально, але коли із торпедою, то може десь виходить перекос. Не памятаю як було із рідною пічкою. Если что поиграешься им на креплениях как нибудь,это ж Ваз,тут все доделывается и переделывается))) Drive2 2108 "Mary" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 21 января, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 21 января, 2016 То вжу буду дивитися по місцю, коли буду міняти корпус, а це буде аж весна-літо, бо зараз зачіпати той крихкий пластик на морозі немає бажання, бо ще щось відламається- це ж ВАЗ. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
lightstar1411 6 Опубликовано 21 января, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 21 января, 2016 1 час назад, Spencerua сказал: По идее он там не нужен,пластик воздуховодов торпеды плотно ложится на поролон печки и все герметично. ну, если очень коротко, то я бы так не сказал... тем более на счёт последнего слова... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Spencerua 21 Опубликовано 21 января, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 21 января, 2016 1 час назад, lightstar1411 сказал: ну, если очень коротко, то я бы так не сказал... тем более на счёт последнего слова... ну почему же,отформовка пластика позволяет плотно ложиться в нормальный поролон,не тот конечно который в 2 мм))) Drive2 2108 "Mary" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 21 января, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 21 января, 2016 Я замітив уже не на одній машині,що водіська сторона розпотіває хуже,навіть у пассажира з перегаром бистріше.Було таке навіть на Авео.Може що водій частіше дихає,все ж таки ногами приходиться працювати добре. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dem@n 60 Опубликовано 21 января, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 21 января, 2016 20 минуты назад, Volf сказал: Я замітив уже не на одній машині,що водіська сторона розпотіває хуже,навіть у пассажира з перегаром бистріше.Було таке навіть на Авео.Може що водій частіше дихає,все ж таки ногами приходиться працювати добре. у меня тоже справа лучше дует почему то Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 22 января, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 22 января, 2016 8 часов назад, Volf сказал: Я замітив уже не на одній машині,що водіська сторона розпотіває хуже,навіть у пассажира з перегаром бистріше.Було таке навіть на Авео.Може що водій частіше дихає,все ж таки ногами приходиться працювати добре. Я коли прогрівав машину, то сідав із пасажирської сторони, щоб створити типу від мене йде тепло - всеодно водійська сторона довше розпотіває. Помітив, коли на дворі холодно і їдеш по трасі, то потік повітря обдуває лобове, а коли вїжджаєш в населений пункт (швидкість менша) то на лобовому якраз перед очима починає виникати запотівша пляма , і доводиться або пічку вмикати, або визирати на дорогу лівіше або правіше тієї плями. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти