ВОВ@Н 209 Опубликовано 24 января, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 24 января, 2016 В 23.01.2016в09:13, av2108ri сказал: Вовчик, у меня та же история с печкой - с водительской стороны тоже хуже дует на стекло чем с пассажирской и это я полностью все перебрал (стр17 в моем бортовике - почитай на досуге). Все правильно люди пишут - "это ВАЗ", и ничего тут не поделаешь. Советую весной один раз сделать все толково и больше не заморачиваться. Я влітку так і зробив, все проклеїв, промастив, відрегулював, думаю все, років 5 туди лізти не буду... То на тобі - зламалась засолонка обдуву ніг, прийдеться весною/влітку знову все розбирати. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 26 января, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 26 января, 2016 Скажіть, хто знає, а для якої халєри крильчатка на моторчику пічки розділена на двоє, та ще й не посередині. Може із-за цього і водійська сторона розпотіває довше. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
lightstar1411 6 Опубликовано 26 января, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 января, 2016 О богі!!!! ну це вже щось зовсім незрозуміле пішло в замість здогадок... Вовчик, а тебе бува зовсім не бентежить той факт, що повітря після вентилятора йде в оній трубі, а після радіатора - поділяється заслонками... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 26 января, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 26 января, 2016 Про це я знаю, і знав що хтось так і скаже як тинаписав, на рахунок поділу повітря після радіатора, але чому у більшості людей на ВАЗі обігрів із пасажирської сторони любового краще ніж у водія. А про крильчатку вентилятора пічки дійсно цікаво: чому вона має таку будову? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 17 февраля, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 17 февраля, 2016 Всім привіт, зародилася у мене в голові "бредова" ідея покрасити корпуса фар всередині чорний колір. Але як воно буден виглядати на білій машині не знаю.Ось прикинув у Фотошопі пару варіантів. Що скажете? Як можна зробити І що вийде Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
melanvi 15 Опубликовано 17 февраля, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 17 февраля, 2016 Таке, не знаю що сказати... Ядумав-думав і не фарбував, обійшовся лише поворотами і повторювачами. Вирішив, що фарбувати фари то зайве. Вийшло так Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 17 февраля, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 17 февраля, 2016 От і я думаю, чи в чорний, чи в сріблястий, чи в білий. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 17 февраля, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 17 февраля, 2016 А як на мене,то перший варіант і без бров. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 17 февраля, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 17 февраля, 2016 16 минуту назад, Volf сказал: А як на мене,то перший варіант і без бров. Брови здерти не проблема, але мені з ними чомусь більше подобається. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 17 февраля, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 17 февраля, 2016 На вкус и цвет-товарищей нет.А якщо там уже вицвівша пластмаса і так сильно хочется обновить-в сріблястий,я собі так робив-але в основному красив із-за отражатєля,обліз весь. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти