ВОВ@Н Опубликовано 25 октября, 2016 Автор Жалоба Опубликовано 25 октября, 2016 Вобще то да, але як завжди відсутність коштів впливає на заміну зношеної деталі, в мому випадку тоді був диск щеплення. Я його замінив, так і проїздив кілька років, і якби не випадок із пружинкою в Механізмі вибору передач, то я б не знімав КПП, і їздив би далі спокійно і не знав, що вижимний підвиває, а корзина меє знос. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
ВОВ@Н Опубликовано 7 ноября, 2016 Автор Жалоба Опубликовано 7 ноября, 2016 На дняв перевзув свою Ласточку в зимові тапки. Відчуття двоякі: їде тихіще і мякше, але від тої мякості машина пливає як на холодці, а звук від коліс нагадує їзду на авто ГАЗ 66, розгон як на катку, навіть по звуку мотора і КПП чути, що із зимніми шинами і штампованими дисками розганятись і їхати важче. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
ВОВ@Н Опубликовано 16 января, 2017 Автор Жалоба Опубликовано 16 января, 2017 У минулу суботу коли були великі морози, під час їзди правий двірник примерз до краю скла (бо страховка закривала обдув). При вмиканні двірників лівий запрацював, а на правому порвалась резинка. В найближчому магазині купив ось такі ризинки і зразу ж замінив. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Volf Опубликовано 16 января, 2017 Жалоба Опубликовано 16 января, 2017 2 часа назад, ВОВ@Н сказал: У минулу суботу коли були великі морози, під час їзди правий двірник примерз до краю скла (бо страховка закривала обдув). При вмиканні двірників лівий запрацював, а на правому порвалась резинка. В найближчому магазині купив ось такі ризинки і зразу ж замінив. 600мм-незавеликий розмір(чи то тільки на упаковці),я собі купував 500мм.
ВОВ@Н Опубликовано 16 января, 2017 Автор Жалоба Опубликовано 16 января, 2017 37 минут назад, Volf сказал: 600мм-незавеликий розмір(чи то тільки на упаковці),я собі купував 500мм. 600 мм це довжина резинки. Із свого двірника виймаєш стару резинку, прикладаєш до нов0ої, лишнє обрізаєш і вставляєш назад у двірник. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Volf Опубликовано 16 января, 2017 Жалоба Опубликовано 16 января, 2017 2 минуты назад, ВОВ@Н сказал: 600 мм це довжина резинки. Із свого двірника виймаєш стару резинку, прикладаєш до нов0ої, лишнє обрізаєш і вставляєш назад у двірник. Даже так,незнав-незнав.
ВОВ@Н Опубликовано 17 января, 2017 Автор Жалоба Опубликовано 17 января, 2017 13 часа назад, Volf сказал: Даже так,незнав-незнав. На попередніх так само робив. Тим паче один двірник самий дешевший коштує 90-100 грн, а тут пара резинок - 50 грн. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Volf Опубликовано 17 января, 2017 Жалоба Опубликовано 17 января, 2017 25 минут назад, ВОВ@Н сказал: На попередніх так само робив. Тим паче один двірник самий дешевший коштує 90-100 грн, а тут пара резинок - 50 грн. Ги!Я і цього незнав,на каркасних знав що міняются. АМЕРИКА!!!
ВОВ@Н Опубликовано 17 января, 2017 Автор Жалоба Опубликовано 17 января, 2017 5 минут назад, Volf сказал: АМЕРИКА!!! ІЛЛІНОЙС (м.Іллінці) Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Volf Опубликовано 17 января, 2017 Жалоба Опубликовано 17 января, 2017 1 минуту назад, ВОВ@Н сказал: ІЛЛІНОЙС (м.Іллінці)
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти