Рекомендуемые сообщения

На вихідних вирвався на рибалку, а то у батьків ставок 200 метрів від хати, а порибалити вічно не маю часу.

Foto1839_500.jpgi.gif

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

• Ответов 1,9т
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Друзі, у мене сьогодні донька родилася, тепер маю дві донечки—зірочки.

Довго мучився із біднішою сумішшю на газу на високих обертах. На ХХ і на середніх наче все нормально, а на високих по карті газу видно, що газова лінія нижча за бензинову. Взяв у товариша планку

Привіт, хто читає мій бортовик. Накінецьто підходять до завершення мої плани які мав зробити за літо. 1. Повна переборка передньої ходової. Замінено все крім опорників, вони ще в нормал

Изображения в теме

6 часов назад, ВОВ@Н сказал:

У мене вороток провернуло на самому квадраті, а труба й була десь 1 метр довжиною.

Добре, що  двосторонній скотч на спойлері не встиг ще добре приклеїтись. Вчора спойлер зняв - буду продавати, бо знайшов собі такий, як давно шукав від ВАЗ 2113 на скобах. Пізніше створю тему у "продайці".

Мы тоже когда мучались,не могли открутить и вороток согнули.Потом один подсказал постучать и тормозухи-открутилась легко.

На этой машине закернил сильно,пришлось раскернивать.

Изменено пользователем Volf
Только что, Volf сказал:

Мы тоже когда мучались,не могли открутить и вороток согнули.Потом один подсказал постучать и тормозухи-открутилась легко.

Буду мати на увазі. Але простіше підїхати на найближче СТО і за 10 грн її зірвуть з місця, а там вже свом інструментом можна.

r119p.gif

Бортовий журнал

2 минуты назад, ВОВ@Н сказал:

Буду мати на увазі. Але простіше підїхати на найближче СТО і за 10 грн її зірвуть з місця, а там вже свом інструментом можна.

Я и на шиномонтаж заезжал-так у них вороток поломался:D,я ему говорил что не пойдет-он не поверил,думал это ему гайки колесные откручивать:D

3 минуты назад, Volf сказал:

Я и на шиномонтаж заезжал-так у них вороток поломался:D,я ему говорил что не пойдет-он не поверил,думал это ему гайки колесные откручивать:D

Через то такі "серйозні" ключі стараюсь ні в кого не позичати. А якщо до когось прижжаю відкрутити, то теж попереджаю про можливий злом або згин ключа.

r119p.gif

Бортовий журнал

1 минуту назад, ВОВ@Н сказал:

Через то такі "серйозні" ключі стараюсь ні в кого не позичати. А якщо до когось прижжаю відкрутити, то теж попереджаю про можливий злом або згин ключа.

Вообще-то такой вороток в хозяйстве должен присутствовать,но как всегда есть вещи и поважнее,особенно когда уже все сделал:DЯ так себе паяльник уже лет 10 наверное покупаю.

1 минуту назад, Volf сказал:

Вообще-то такой вороток в хозяйстве должен присутствовать,но как всегда есть вещи и поважнее,особенно когда уже все сделал:DЯ так себе паяльник уже лет 10 наверное покупаю.

Ні паяльник я купив, а от нормальний Тестер для електрики ніяк не можу купити. Доречі вороток в хазяйстві був. Мій тато ним років 20 ремонтував свої робочі грузові машини. А коли той вороток попав мені в руки, я йому й "скрутив  в'язи".

r119p.gif

Бортовий журнал

27 минут назад, Volf сказал:

Я ступицы у себя таким ключем кручу

27180_250x151_pc.jpg

плюс монтировка )  Когда-то тоже сломал соседу вороток о гайку ступицы... С тех пор только таким и откручиваю.

Изменено пользователем Vasjok
10 минут назад, Vasjok сказал:

Я ступицы у себя таким ключем кручу

27180_250x151_pc.jpg

плюс монтировка )  Когда-то тоже сломал соседу вороток о гайку ступицы... С тех пор только таким и откручиваю.

Отличный ключ,дорогой зараза.

Це точно.

r119p.gif

Бортовий журнал

• ВОВ@Н изменил название на Мій ВАЗик 21099

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти