Emissions Опубликовано 1 марта, 2018 Жалоба Опубликовано 1 марта, 2018 я себе для подшипников купил суперсмазку(название лол) от хадо XADO Суперсмазка Купить смазку для подшипников, узлов и деталей | Цена, отзывы в тюбике, вроде не дорого, мазал подшипник полуоси и генератора, нареканий нету не реклама бренду, вдруг что, а просто отзыв. In Bass We Trust
Nikolja Опубликовано 1 марта, 2018 Жалоба Опубликовано 1 марта, 2018 Все с приставкой супер- у меня вызывает отвращение...
ВОВ@Н Опубликовано 1 марта, 2018 Автор Жалоба Опубликовано 1 марта, 2018 1 час назад, Emissions сказал: я себе для подшипников купил суперсмазку(название лол) от хадо XADO Суперсмазка Купить смазку для подшипников, узлов и деталей | Цена, отзывы в тюбике, вроде не дорого, мазал подшипник полуоси и генератора, нареканий нету не реклама бренду, вдруг что, а просто отзыв. Я також помастив підшипник генератора, але відчуття, коли кручу підшипник, якто там пісок. Може це є цей ревіталізант Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
ВОВ@Н Опубликовано 5 марта, 2018 Автор Жалоба Опубликовано 5 марта, 2018 (изменено) В суботу була інсталяція нових підшипників у генератор. Вирішив я ставити їх із тією смазкою ХАДО, що буде те буде. Знімати гненератор я навчився не знімаючи захисту, тобто знімав разом із нижнім кронштейном. Розборка генератора не складна. Правда зняти менший підшипник зйомником не вийшло. Побив я його молотком, знявши таким способом. Так як гена у мене на 55А, то при заміні більшого підшипника потрібно відкрутити 4 болтика з дивною шляпкою, яка має зубці, але ті зубці при відкручуванні постиралися, то я насилу їх повідкручував, але ставити їх назад не було можливості. Купив ось таких 4 болтики із самоконтрящими гайками забив підшипник і зажав болтиками трохи не вгадав із довжиною приміряв крильчатку, то нічого не затирає, але ж ті болтики треба закернити. Відрізавши лишні кінчки, я їх закернив. Встановив все назад на машину. Тепер нічого не скрегоче, працює тихо, тільки ремінь генератора зубчастий, на холодну видає якись дивний звук. На вид він нормальний але вже в мене їздить 3 роки. Із неприємного: камінцем від машини розбило мені туманку. Купувати поки грошей немає, то зняв скло і заклеїв у 2 слої прозорою бронеплівкою. Подивися на сайтах ціна таких фар до 300 грн. і випадково наткнувся на ось такі, по 2 лампочки в кожній фарі. можна в менший відділ встановити діодну лампочку і використовувати як ДХО, а в більший відділ обичну на 55W і використовувати як туманку. Изменено 5 марта, 2018 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
ВОВ@Н Опубликовано 13 марта, 2018 Автор Жалоба Опубликовано 13 марта, 2018 (изменено) Ніяк не можу визначитись із туманками. На дві лампочки перехотів, бо передивився у магазині три пари подібних, то, якщо вмикнути всі 4 лампочки то вони світять хто-куди, хоч на дешевих, хоч на дорогих. Думаю або купити такі як були, тоді буду мати в запасі одну фару, або такі тільки не знаю чи круглі будуть личити до квадратних великих основних фар. Изменено 13 марта, 2018 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
ВОВ@Н Опубликовано 15 марта, 2018 Автор Жалоба Опубликовано 15 марта, 2018 (изменено) Вчора їздив у Київ - асфальт до траси Київ -Одеса зійшов разом із снігом. Вже на Київській трасі можна було їхати нормально. Всю дорогу слухав якийсь гул при швидкості 120 км\год і більше, особливо коли повертати в ліву сторону, а коли вправо - то звук пропадав зовсім. Висновок зробив, що це підшипник ступиці. Правда не міг зрозуміти чи передній чи задній. Бо передній міняв того року весною, то не повинен полетіти, а задні я не міняв ні разу відколи купив машину ще у 2009 році. Якщо крутнути піддомкрачене заднє колесо то звук такий, якто підшипник зовсім сухий. Купив сьогодні підшипник FAG ціна 185 грн + гайка 10 грн. Ввечері буду міняти. Також перед поїздкою замінив обичні лампочки Н3 в туманках на такі Фігня повна, старі віддавали жовтішим світлом, то дорогу було видно краще, а ці світять білішим, а толку менше. Изменено 15 марта, 2018 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Nikolja Опубликовано 15 марта, 2018 Жалоба Опубликовано 15 марта, 2018 1 час назад, ВОВ@Н сказал: Якщо крутнути піддомкрачене заднє колесо то звук такий, якто підшипник зовсім сухий. Купив сьогодні підшипник FAG ціна 185 грн + гайка 10 грн. Такий звук і повинен бути. В тебе накрився передній підшипник. Тим більше, якщо ставив такого виробника, як купив на зад. Не можна економити на запчастинах для своєї машини.
ВОВ@Н Опубликовано 15 марта, 2018 Автор Жалоба Опубликовано 15 марта, 2018 (изменено) Я мав на увазі якщо крутити заднє колесо. Я весною того року почув подібний гул, а перед цим купив і поставив 4 шини Бел 253 - Artmotion, малюнок у неї якийсь несиметричний, поїздивши трохи, я думав, що це проблема у резині, тобто у її бокових карбах. Взяв у товариша два інших колеса, поставив - гул якто став менший (чи може здавалося) але був, і особливо так само коли входити у лівий поворот. Вирішив, що це гуде підшипник передній, замінив на Finwhale , звук не змінився ані трішки, як гуділо так і гуде. Короче забив на це діло, так і їздив аж до зими, тим паче звук цей було чути коли їхати більше 120 км/год, а я так їздю дуже рідко. Так от, прийшла зима, думаю поставлю зимню резину, то може й звук пропаде, але їздив взимку мало то ж звуку того й не чув, а якщо й був якись, то думав що це шум від зимової резини, бо вона мала вищий протектор. А на днях робив ревізію задніх тормозів і помітив ,якщо крутити заднє ліве колесо, то видає такий звук як сухий підшипник, але міняти не було часу, бо треба було їхати у Київ. І ось на трасі я почув той самий звук по прямій і особливо при лівих поворотах, от і зробив висновок: якщо заміна переднього не дала ніякого результату і зміна резини, то лишається тільки задній. Изменено 15 марта, 2018 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Nikolja Опубликовано 15 марта, 2018 Жалоба Опубликовано 15 марта, 2018 Ставити треба російські. При поворотах гудять передні підшипники. 7 минут назад, ВОВ@Н сказал: замінив на Finwhale , звук не змінився ані трішки, як гуділо так і гуде. Не на тій стороні поміняв. Взагалі бажано міняти парою.
ВОВ@Н Опубликовано 15 марта, 2018 Автор Жалоба Опубликовано 15 марта, 2018 (изменено) 19 минут назад, Nikolja сказал: Ставити треба російські. При поворотах гудять передні підшипники. Не на тій стороні поміняв. Взагалі бажано міняти парою. Російські це які, Волжські чи Вологодські? Може й передній, спорити не буду, але задній буду міняти все одно, бо звук СУХОГО підшипника теж не радує. Поміняю то послухаю як воно буде. В смислі не на тій стороні поміняв? Изменено 15 марта, 2018 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти