Рекомендуемые сообщения

23 минуты назад, feshuk_yuriy сказал:

Что тут думать...
Тут надо уже действовать?
На газу выходит, на сегодняшний день,  дешевле  в 2 с хвостиком раза чем на бензине.

Та понарозказували мені, які проблеми можуть бути із двигуном після їзди на газі, то я тепер незнаю, що робити. Кажуть клапана прогорають, головку веде, місця в багажнику меншає, і взагалі були випадки вибухів і т .д.

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

• Ответов 1,9т
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Друзі, у мене сьогодні донька родилася, тепер маю дві донечки—зірочки.

Довго мучився із біднішою сумішшю на газу на високих обертах. На ХХ і на середніх наче все нормально, а на високих по карті газу видно, що газова лінія нижча за бензинову. Взяв у товариша планку

Привіт, хто читає мій бортовик. Накінецьто підходять до завершення мої плани які мав зробити за літо. 1. Повна переборка передньої ходової. Замінено все крім опорників, вони ще в нормал

Изображения в теме

10 минут назад, ВОВ@Н сказал:

Та понарозказували мені, які проблеми можуть бути із двигуном після їзди на газі, то я тепер незнаю, що робити. Кажуть клапана прогорають, головку веде, місця в багажнику меншає, і взагалі були випадки вибухів і т .д.

самый адекватный минус - это только место в багажнике.
все остальное - БРЕД

• Like 1

Я на Драйве https://www.drive2.ru/r/lada/508258/

А як бути із запаленням, його потрібно змінювати на раніше? В клапанах зазори збільшувати?

r119p.gif

Бортовий журнал

да, запалення на 3-6 градусів раніше на бусі мені дало секунду прискорення від 40 до 120 на третій передачі.

Зазор в клапанах потрібен 0.4 замість 0.35 (выпуск), ну і частіше потім регулювати потрібно (раз в 20-30 тис)

• Like 1

ВАЗ 21099                                                                                           Chevrolet Volt

8 часов назад, Emissions сказал:

давно пора)

с учетом что газ уже около 10.30 за литр а 92-го за 26, то разница даже невооруженным глазом видна)

я ехал в харьковскую область, 100-120 км держал, в салоне 4 тела, 7.5-8 литров газа съело)  845км на одометре:smile:

Полностью поддерживаю!

У нас газ уже 9.80.

В 02.02.2019 в 21:23, ВОВ@Н сказал:

Вологодські закриті.

Странно. Обычно вологда хорошо ходит. Может, тебе паленка попалась?

2 часа назад, ВОВ@Н сказал:

БРЕД!!!! Я на газу уже 350 тысяч откатал без особых проблем!

Клапана проверять и регулировать (если нужно) вместе с каждой заменой масла и будет все ок!

А як бути із запаленням, його потрібно змінювати на раніше? В клапанах зазори збільшувати?

1 час назад, Mustang-1991 сказал:

да, запалення на 3-6 градусів раніше на бусі мені дало секунду прискорення від 40 до 120 на третій передачі.

Зазор в клапанах потрібен 0.4 замість 0.35 (выпуск), ну і частіше потім регулювати потрібно (раз в 20-30 тис)

Вот и ответ подоспел!

Наскільки я десь читав, то вибухи бувають на метанових установках. Сам бачив раз машину, в якої по дорозі рвануло, бо всі шибки були зсередини видавлені.

І ще розповідали, що може таке бути, коли в балоні відсікач несправний, або його немає, заправляють повний бак і на сонці смажиться машина.  Ящо не помиляюсь, то для цього в балон влазить гази на 2-5 літрів менше заявленого об'єму.

Щодо ремонтів, так з такою різницею в ціні сама установка відбивається за 8-10 тисяч км , а далі ще і на капіталку ГБЦ зекономиш, яку на бензині теж треба іноді робити.  Мені зараз на лайносі 1.4 з витратою 12-13 літрів (ніби там 2.0+ об'єм) і то виходить цілком бюджетно їздити. Так, гемору трохи більше, але воно того варте.

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

36 минут назад, Dim.on-zt сказал:

Наскільки я десь читав, то вибухи бувають на метанових установках. Сам бачив раз машину, в якої по дорозі рвануло, бо всі шибки були зсередини видавлені.

І ще розповідали, що може таке бути, коли в балоні відсікач несправний, або його немає, заправляють повний бак і на сонці смажиться машина.  Ящо не помиляюсь, то для цього в балон влазить гази на 2-5 літрів менше заявленого об'єму.

Щодо ремонтів, так з такою різницею в ціні сама установка відбивається за 8-10 тисяч км , а далі ще і на капіталку ГБЦ зекономиш, яку на бензині теж треба іноді робити.  Мені зараз на лайносі 1.4 з витратою 12-13 літрів (ніби там 2.0+ об'єм) і то виходить цілком бюджетно їздити. Так, гемору трохи більше, але воно того варте.

Взрывается в основном метан. Эти установки у нас не распространены, по причине отсутствия сети заправок и отсутствия выгоды в связи с ценой метана (метан - природный газ, который у нас в квартире в газовой плите).

По поводу отсекателя - даже если его полностью убрать и заправить бак под завязку, взрыва не будет. Там есть мультиклапан, который будет стравливать лишнее давление.

В баллон влазит обычно 80% от полного объёма. Т. е., если баллон на 50 литров, то заправляют максимум 40. Эти 20% нужны именно для возможного расширения газа при нагреве или иных обстоятельствах.

Кому интересно послушать про ГБО, его плюсы и минусы, теорию и практику (пробег на газу примерно 350 тысяч км) прошу в личку. Дам номер телефона, созвонимся и все расскажу, что знаю. Потому что писать очень много.

Вот неплохая статья, в которой расписаны по пунктам плюсы и минусы ГБО

Плюсы и минусы установки ГБО на автомобиль

Изменено пользователем toxa777
2 часа назад, Mustang-1991 сказал:

Регулювання клапанів то не проблема, можу навіть, як тут уже писалося, разом із заміною масла. Краще дати 200 грн за регуліровку ніж 2000 грн за ремонт ГБЦ.

1 час назад, Dim.on-zt сказал:

1 час назад, toxa777 сказал:

Полностью поддерживаю!

У нас газ уже 9.80.

Странно. Обычно вологда хорошо ходит. Может, тебе паленка попалась?

Не знаю, наче ні, купувалисяі провіреному магазині.

r119p.gif

Бортовий журнал

25 минут назад, ВОВ@Н сказал:

Не знаю, наче ні, купувалисяі провіреному магазині.

Ну это ни о чем не говорит. Магазин не производит запчасти, а покупает их. Вполне возможно, что магазину подсунули подделку.

немного в личку ответил на вопросы.

Ну а так скажу, что на 08 семейство ставить газ одно удовольствие, запаску выкинул, тор поставил, прикрутил)  и не надо играться с углом в 30 градусов и крепежными лентами как в цилиндре ?

по подкапотке тоже все просто, обогрев брал с подогрева дросселя, хватает за глаза) 

недавно ставил экзотическую штуку, кнопку Атикер с уровнем газа, прикольная штука, красная горит когда в баллоне 15 литров осталось) в 50-и литровом баллоне)

In Bass We Trust

1471004174_57adbe0e72eeb.gif

• ВОВ@Н изменил название на Мій ВАЗик 21099

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти