ВОВ@Н 209 Опубликовано 28 марта, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 28 марта, 2019 (изменено) 5 часов назад, Emissions сказал: ну эта модель клон стага) А які габарити такої кнопки з індикацією, як у тебе? Изменено 28 марта, 2019 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Emissions 127 Опубликовано 28 марта, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 марта, 2019 42 минуты назад, ВОВ@Н сказал: А які габарити такої кнопки з індикацією, як у тебе? на 08 стоит стаг2г, такая как у тебя. Я газ не ставил на нее вообще, такую уже купил, и на том спасибо) а размеры того атикера могу через пару дней ток сказать In Bass We Trust Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 28 марта, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 28 марта, 2019 55 минут назад, Emissions сказал: а размеры того атикера могу через пару дней ток сказать Було б добре. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 29 марта, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 марта, 2019 (изменено) Придумав кріпленя докатки, щоб не совалась по багажнику. На розборці купив резинку багажника, якою тримаються речі ззаду, де номера і закріпив її хомутами до розпорки Просиливши резинку через диск, гачком закріпив за центральний отвір Так виглядає з полкою. Знімається і ставиться якщо треба швидко. Трішки впирається в динамік, але на подальше хочу купити нову полку, а динаміки перенести в бокові пласмсові опори полки. Коли буде нормальна полка, то докатка підніметься ще вище і не буде нічому заважати. В докатку поклав компресор-насос. А домкрат, який зараз знаходиться в зеленій коробці, хочу закріпити такими ж резинками (тільки ті що розшірітельний бачок тримають) за спинку заднього дивану. До речі, може в кого є заводська полка без вирізів під овали, бо дивився нову, то якась вона слабенька. Изменено 29 марта, 2019 пользователем ВОВ@Н 1 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 29 марта, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 марта, 2019 Я домкрат там где номер крепил,у меня правда там ещё пластмассовая обшивка закрывала все. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 1 апреля, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 апреля, 2019 В 29.03.2019 в 14:09, Volf сказал: Я домкрат там где номер крепил,у меня правда там ещё пластмассовая обшивка закрывала все. Тоже думаю там попробувати, він у мене ромбовидний, то ж довгенький, тільки треба якогось чохла пошити для нього. Вчора перевзув на літню гуму і поїхав з родичами на природу, на "титанах" виглядає краще. 1 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 11 апреля, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 11 апреля, 2019 (изменено) Вчора зробив маленьке ТО. Замінив фільтр бензиновий і воздушний. Але як завжди не без приколів. Після заміни воздушного фільтру, авто відмовилось працювати на ХХ, в ходу все нормально, наче без змін, а ХХ немає. Ставлю старий фільтр (пробіг 5 000 км по асфальту), ХХ 900 тримає як вкопаний, ставлю новий WIX - холостий падає до 500-450 і глохне. Виставив ХХ викрутивши бронзовий гвинт на редукторі на 1 оберт. Думаю ж не може бути що до кожного фільтра треба регулювати ХХ. Ось фото фільтрів різницю бачу тільки в тому, що на новому "гармошка" густіша. Пробував його ставити з тою тряпкою і без неї, всеодно ХХ немає, ставлю старий - газує. Виходить якщо треба добавити більшу кількість газу на ХХ, то через фільтр проходить багато повітря? Чи як? Поставив старий фільтр назад, так і їздю. Також замінив свій майже новий термостат на старий, той що у мене колись стояв. На новому взимку все було добре - по трасі з відкритою пічкою авто грілося 90 градусів, як потепліло - пічку закрив спочатку заслонкою (бо кран у мене окремо) і по трасі вище 100 км/год починає підійматися температура чуть не до червоної зони, відкриваю заслонку - падає до 90-95. В місті по пробках і світофорах весь час молоте вентилятор. Поставив старий термостат, температура тримає майже 90 при швидкості 110-120 км/год з закритою пічкою Чи то термостат НОВИЙ не правильний, чи то на газу мотор гріється більше, але поки залишу старий, бо на цьому грається менше, десь між 90 і червоною зоною при 110—120 км/год. Також зробив перехідник із головки шпиці колеса мотоцикла МТ-10 на катушці запалення, бо рукожопий установщик газу, який мені підкючав проводку зірвав різьбу на шпильці катушки. То я головку трішки обрізав і накрутив її на шпильку з фіксатором різьби, а клеми зажав болтом, який закручується в головку. Вийшов такий собі лайфхак Изменено 11 апреля, 2019 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Emissions 127 Опубликовано 11 апреля, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 апреля, 2019 1 час назад, ВОВ@Н сказал: Чи то термостат НОВИЙ не правильний, чи то на газу мотор гріється більше, але поки залишу старий, бо як не старався на швидкості (скільки дозволяла нормальна дорога), до червоної зони не дотягнув навіть близько. скорей всего новый не полностью открывается, раз на старом все норм In Bass We Trust Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 11 апреля, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 11 апреля, 2019 (изменено) 16 часов назад, Emissions сказал: скорей всего новый не полностью открывается, раз на старом все норм Всеодно на газу авто гріється мабуть більше. Бо у мене на цьому термостаті коли він стояв раніше на бензині, 95 градусів було рідкість. А що з приводу фільтрів.? Изменено 12 апреля, 2019 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Jonson 1 Опубликовано 15 апреля, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 15 апреля, 2019 То что холостые упали это так и есть на втором поколении. Газ более чувствителен к фильтру. Поставил фильтр новый отрегулировал и катайся. Сейчас фильтры клепают все кому не лень, соответственно толщина бумаги плотность ее количество может быть разное. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти