ВОВ@Н 209 Опубликовано 30 апреля, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 30 апреля, 2021 В 29.04.2021 в 21:09, ship сказал: прикольная крутилка! Ага. Я поставив синю діодну лампочку, то ще краще стало 1 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 14 мая, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 14 мая, 2021 (изменено) Був у мене старенький стартер Іскра, ще залишки від 2108. Крутить добре, але запчастини до нього космічні по ціні. Коли купив 21099 то там стояв стартер БАТЕ. Через пару місяців в ньому здох бендикс. Поставив Иску і їздив довгенько, запуск мотора і звук стартера нагадував запуск спортбайка. Родич дав мені нового бендикса, бо він купив собі, а йому не підходить. Зібрав я той БАТЕ, поставив назад на машину, запуск на ньому гірший. Пройшло трохи часу і в один момент він перестав крутити взагалі. Причому їхав з роботи - машина завелась, зайшов в магазин - їхати далі, а ніфіга - ноль зовсім. Щось наче хоче щолкає, но не круте. Перемикаю викруткою болти напряму, а він не мур-мур. З буксіра завів. поїхав додму поставив Искру назад, а той розібрав. Такої дурної схеми я ще не бачив. На всіх нормальних стартерах магніти прикручені до корпусу, а тут їх 6 штук і тримаються за рахунок оцих двох колец, які тримають магніти по пару міліметрів з обох сторін Три години я з ним грався пока зібрав до купи. То якорь потягне магніти, то кольца позлазили з магнітів. Зібрав провірив на АКБ - все круте, все нормально. Ладно хай лежить може колись поставлю. "Колись" довго не чекало. Через пару тижнів ключ на старт, а моя ІСКРА не муркає. Перемкнув болти на стартері - завів. Так вибігати на дощ з викруткою і перемикати мені надоїло. Поставив БАТЕ назад. На ІСКРІ була лопнувша кришка на втягуючому, і склеєна холодною сваркою і герметиком і навіть стяжкою стягнута. Розборка втягуючого - остаточна поломка кришки. Почав шукати кришку - немає нігде. Десь в Росії якась фірма КАРГО ціна майже 200 грн нашими, і то не факт чи вона така і хто її мені має везти. Ціна реле в зборі десь в межах 650-700 грн. Розібрав я те реле. кришка завальцована, то доломав її майже до кінця. Взяв я її і пішов по магазинах. І, о чудо, кришка Жигульловсько стартера майже однакова, тільки треба трішки доробити. Ціна 35 грн. Доробка заключається в тому що Жигульовська трохи вища в місці де входить в корпус реле, а електронаждак зробив своє діло - кришки однакові Також в Жигульовській кришці контактні болти були нижче на 3 мм. Підклав обточені шайби і відсатнь від площі кришки стала 6 мм, як і на кришці Іскра. Видно під болтами шайбочки. Остальне все сходиться: і діаметр кришки, і отвори для пропайки дротів, що виходять з реле. Зібрав, обвальцував, місце обвальцовки мазнув герметиком щоб волога не попада і все знову працює. P.S. Може хтось скаже - нащо воно тобі, купи новий стартер і грайся. Але ціна нового в межах 1500 грн, а їх є куди потратити на машину в іншому місці. Тай поковиратись я люблю. Изменено 14 мая, 2021 пользователем ВОВ@Н 2 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 17 мая, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 17 мая, 2021 (изменено) Рішив зробити фари чорного кольору. Машина темна і світлі фари мені не подобались. З світлими фарами Фари в чорному Потягнула жара і реально не вистачає люка. На 2108 коли був люк, то була красота. По трасі їдеш, люк відкрив і в машині прохолода. Изменено 17 мая, 2021 пользователем ВОВ@Н 1 1 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ske45 139 Опубликовано 19 мая, 2021 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 мая, 2021 Питання не в тому, щоб купити стартер, а більше в тому щоб зайняти голову і руки))) 1 Мой автобортовик))) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 19 мая, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 19 мая, 2021 (изменено) Обновив задні фонарі, бо старі були трохи різні по яскравості, і вічно щось не працювало на них. Сьогодні планую інсталяцію чорних фар на машину. Підкажіть що можна зробити з такою матерією на картах? Може чимось покрасити https://prom.ua/p1131119366-farba-sprej-temno.html? чи переклеїти, бо виглядає, як автобус Богдан, і потерті місцями. Изменено 19 мая, 2021 пользователем ВОВ@Н 1 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
av2108ri 235 Опубликовано 19 мая, 2021 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 мая, 2021 Фары и стопы смотрятся бомба! Вставки карт перетяни тканью, а возможно и кожей. Есть готовые экземпляры продают, останется наклеить Продам з/ч с карбовой 8-ки 1,3 Мой бортовик: Зеленая восмерка "уже 24 года спустя" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 19 мая, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 19 мая, 2021 5 часов назад, av2108ri сказал: Есть готовые экземпляры продают, останется наклеить Не бачив. Є ссилка щоб глянути? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
av2108ri 235 Опубликовано 19 мая, 2021 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 мая, 2021 1 час назад, ВОВ@Н сказал: Не бачив. Є ссилка щоб глянути? Сылку не скину, но где то видел. Ну или сам забацай - у тебя всё и так красиво выходит! Продам з/ч с карбовой 8-ки 1,3 Мой бортовик: Зеленая восмерка "уже 24 года спустя" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 20 мая, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 20 мая, 2021 (изменено) 15 часов назад, av2108ri сказал: Дякую Фари Сьгодні помітив легеньке запотівання скла з середини по низу. Скло проклеєно добре, пропускати не повинно. Клеїв правда на силікон прозорий з тюбика. Раніше завжди клеїв на білий герметик Казанський, то не потіло. Може силікон при нагріванні виділяє якусь срань. Изменено 20 мая, 2021 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
av2108ri 235 Опубликовано 20 мая, 2021 Жалоба Поделиться Опубликовано 20 мая, 2021 (изменено) Крутяк Классно смотрятся фары! В своё время я мечтал о таком состоянии своей восмёрочки... Первые две цифры в номере такие же как и у меня Изменено 20 мая, 2021 пользователем av2108ri Продам з/ч с карбовой 8-ки 1,3 Мой бортовик: Зеленая восмерка "уже 24 года спустя" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти