ВОВ@Н 209 Опубликовано 30 сентября, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 30 сентября, 2021 (изменено) . Изменено 30 сентября, 2021 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 30 сентября, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 30 сентября, 2021 Курити й не треба. Береш банку півлітрову з залізною кришкою (для кращої герметчності) робиш в кришці дві дирки, щоб туди вставити два штуцера з безкамерки, тільки дирки треба менші робити, щоб штуцера ввійшли плотно. На один штуцер надіваєш шланг, (викрутивши з ньго ніпель), інший кінець шланга вставляєш або у ресивер, або як я робив, (знімав з адсорбера шлангочку, що йде до дроселя і туди вставляв). В іншому штуцері залишаєш ніпель і до ньгого підключаєш автокомпресор. Відкручуєш кришку, в штуцер із шлангочкою вставляєш підпалену сигарету (підкурювати не обовязково) і швидко закриваєш кришку. Вмикаєш коспресор і дивишся звідки піде дим. У мене пішов на другій сигареті. Сигарети горять швидко, то краще із напарнком - один на комресорі і на сигаретах, а ти дивишся на можливі утічки. А, у випадку інжектора - треба зняти гофру, що вставялється в корпус воздушного фільтра і між ними розмістити пакет целофановий, щоб дим не виодив через корпус фільтра. При пропусканні диму треба трішки відкрии заслонку. 1 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 30 сентября, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 30 сентября, 2021 (изменено) 1 час назад, av2108ri сказал: 1 час назад, av2108ri сказал: . Изменено 30 сентября, 2021 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
av2108ri 235 Опубликовано 4 октября, 2021 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 октября, 2021 Ух ты, интересная схема, надо попробовать. Спасибо за сообразительность и подсказку Продам з/ч с карбовой 8-ки 1,3 Мой бортовик: Зеленая восмерка "уже 24 года спустя" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 4 октября, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 4 октября, 2021 7 часов назад, av2108ri сказал: Ух ты, интересная схема, надо попробовать. Спасибо за сообразительность и подсказку Та нема за що. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Nikolja 71 Опубликовано 4 октября, 2021 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 октября, 2021 В 29.09.2021 в 23:25, ВОВ@Н сказал: В мене димок пішов попід кільце датчику фаз і з під щупа Это не критично. В 30.09.2021 в 14:47, av2108ri сказал: а что делать если не куришь? А ты не в затяжку... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 5 октября, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 октября, 2021 22 часа назад, Nikolja сказал: Это не критично. Можливо, але стараюся, щоб все було добре в машині. 1 1 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 27 октября, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 27 октября, 2021 (изменено) Довго не міг вияснити чому при нахилі на праву сторону, в районі заднього колеса появлявя якись неприймний звук. Якщо авто загружене то не чути, а коли пустий, то щось шкрябало там. Оказується, хтось колись міняв, можливо, салінблоки задньої балки і болти поставили шляпками всередину, а гайками надвір. (має бути навпаки). І кінчиком болта, який виступав майже 1 см шкрябало по тросу ручника, видаючи неприємний звук. Помінявши місцями болти, появився зазор між тросом і головкою болта і пропав той скрежет. Болти позмащував нігролом, бо насилу їх з відти повиймав. Якось дивлюсь світиться лампа низького рівня тосолу, ну думаю машина стояла на подвір'ї на нерівній площадці, виїду на рівну дорогу - все пройде. Не пройшло , всеодно світиться. Викручую датчик рівня тосолу, а його сплющило. Чого не знаю, але майже півроку їздив нормально. Купив інший, поки, що нормально. А ще товариш підігнав нового вижимного підшипника, Ціна на ньому ще 170 грн. В мене трішки підшумлює, то якраз буде на заміну. Але бачу смазки в ньому якто маловато, тай час вже трохи пройшов, може вона підзасохла. От і думаю чим промастити його. Бачу в інтернеті продається смазка Ціатим-221. Коштує 120 грн за 100 грн. Думаю може купити, буде на інші якісь підшипники. https://spec-ua.com/product/smazka-ciatim-221-tjubik/ Изменено 27 октября, 2021 пользователем ВОВ@Н 2 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Nikolja 71 Опубликовано 28 октября, 2021 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 октября, 2021 (изменено) ЦИАТИМ-221 F отличная смазка, а выжимной не очень. Я ставлю закрытые. Н.О. Изменено 28 октября, 2021 пользователем Nikolja Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 29 октября, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 октября, 2021 10 часов назад, Nikolja сказал: ЦИАТИМ-221 F отличная смазка, а выжимной не очень. Я ставлю закрытые. Н.О. Я думав це старого зразку Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти