ВОВ@Н 209 Опубликовано 1 июля, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 июля, 2013 на замок ляды продается резиночка уплотнительная))...правда не всегда и не везде))Я нігде не знаішов її, а дощі ідуть, от і зробив так. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
AXID 0 Опубликовано 1 июля, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 июля, 2013 Я коли собі міняв лобовуху, дав в середину герметик, а до кузова намазав мовіль+нігрол. Там в самому ущільнювачі є отвори з яких вода має попадати в відповідні отвори на бортіку кузова. Це дуже погане місце, звідки завжди починає іржавіти - слідкуй за цим. Нажаль під рукою нема фотки... Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Лесик 41 Опубликовано 1 июля, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 июля, 2013 Я нігде не знаішов її, а дощі ідуть, от і зробив так.в плане сохранения кузова, я тоже отодвигаю эстетику)...так что все правильно. Я тоже искал ее, около недели, а нашел знакомый на базаре. БортовичеГ) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 2 июля, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 2 июля, 2013 Я коли собі міняв лобовуху, дав в середину герметик, а до кузова намазав мовіль+нігрол. Там в самому ущільнювачі є отвори з яких вода має попадати в відповідні отвори на бортіку кузова. Це дуже погане місце, звідки завжди починає іржавіти - слідкуй за цим.Нажаль під рукою нема фотки...Треба буде глянути на ті отвори, може мені їх взагалі зашпаклювали коли машину красили. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 5 июля, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 июля, 2013 Сьогодні пішов в грараж почипляв чохли із сідушок, на днях був їх поправ, тепер в машині чисто і приємний запах лаванди від порошку.Повитирав пороохи в салоні, долив масла в КПП, бо бачу що трішки мокро де картерок стоїть на маховику, мабуть знову заглушка та пластмасова пускає масло.Поковирався в резинці лобового скла і поняв, що зливних дірок в лобовій рамці у мене немає, можу тому й вода попадає в салон після дощу, перед цим колись був замастив сіліконом імж склом і резинкою. Оказалось все воно до попи, влага залишається під резинкою, вже тиждень маштна стоїт в гаражі а під резинкою видніється роса, так і до ржавчини недалеко. Короче як не крути прийдеться купляти новий уплотнітель і мінять. До речі хто знає скільки зараз коштує уплотнітель і як краще зняти скло, кажуть що можна якось там по периметру обрізати канцелярським ножем і потім скло виходить на зовні без всіляких проблем. Ще в загашнику знайшов свою передню білу ришотку, поставив, наче прикольніше вийшло як із чорною. Що скажете, ось фото: Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 8 июля, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 8 июля, 2013 На днях гавкнула моя КПП :wacko: . Перестала вмикатися друга передача. Через пару тижнів йду у відпустку і буду робити коробку. Так я там уже давно свистіла 5-а передача, був шелест на нейтралці, з хрустом іноді вмикалася друга, а тепер зовсім не можна вмикнути, прийдеться робити КПП. Мав їхати на вихідні до родичів в Київ, тепер поїздка відкладається, бо не знаю, що таз з тею другою пепредачею, боюсь щоб нічого не попало між шестерні і не доломало далі. Розстроєний що капець. :cray: Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
sirota21104 14 Опубликовано 8 июля, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 8 июля, 2013 У меня дружаня ездил 3 месяца без второй передачи, пока денег наколядовал на ремонт коробаса. И при всём этом, это была зима - в общем не сладко ему было. Ну как и тебе походу Любая поломка в ТАЗе ведёт к тюнингу Металлопластиковые окна REHAU. 066-325-33-91; 098-350-99-93 "Грубый вы всё-таки народ, таксисты. Для такого тонкого дела, как ралли!" Евгений Леонов к/ф "Гонщики". "Каждый из нас - беспонтовый пирожок." Е.Летов Бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 10 июля, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 10 июля, 2013 Та я стараюсь не їздити, але є винятки. З кожним разом коли їду, то думаю хоть би воно гірше не стало. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 15 июля, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 15 июля, 2013 Вчора зняв КПП з машиниКупив 5 літрів 76 бензину, щіточку, думаю відмию перед ремонтом, щоб було не гидко в руки її брати. Фіг там, виляпав 4 літри бензину, а коробка як була грязна так і залишиласьПозвонив я до товариша, він приїхав на машині і завезли ми мою КПП на мойку. 10 гривень я коробка блищить як у "кота причандали"Завізли ми її до майстра, щоб почав розбирати. Оказується в нього є КПП з розбитим корпусом (лоп сателіт і розламав корпус), а вся внутрянка ціла, КПП з ВАЗ 2115 пройшла десь тис 40-50. От він і каже якщо хочех я тобі пересиплю все в твою КПП. ТО я думаю може воно й краще. як не як заводські запчастини повинні бути кращі, аніж куплені в магазині чи на базарі.Согодні піду до нього вечірком і поговорим, як краще робити.Ось так. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 4 августа, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 4 августа, 2013 (изменено) І так, я знову на колесах. На днях забрав свою КПП з ремонту. Робота 400 грн, сателіти, прокладки, сальніки 450 грн. Б/у коробка з робитим корпусом але цілою внутрянкою 900 грн.В мої коробці був цілий букет: на другій передачі розлетівся якийсь там блочок, шестерня 5-ї передачі поменшала на кілька зубів половина підшипників сині і мають люфт, немала виробітка сателітів.В майстра була КПП з розбитим корпусом, але цілою внутрянкою, вирішено було пересипати все на мою КПП.В підсумку: на нейтралці єлі-єлі відчутний шелест, коли нажимаю на щеплення то все тихо, хоча на моїй КПП журщало дай Боже. Від п'ятої передачі після 120 км/год теж трішечки є свист, хоча те що було у мене, то це зовсім небо і земля. Я залив масло напівсинтетику 75W85 Манол, може воно рідке, на відміну мінералки 80W90 тому й відчутні ці звуки. Як думаєте, якщо замінити на мінералку то звуки пропадуть? Чи добавити якісь присадки?При установці КПП помітив, що лівий наружний пильник порепався в кількох місцях, а головне він зовсім оказався внутрішнім, хтось колись мені поставив, хоча він менший в двоє.Пильник купив фірми БРТПеремив всю внутрянку обох внутрішніх гранат і напхав свіжої смазкиНа пиптик сапуна надів туж саму шлангу з бачочком від ВАЗ 2101 на кінці, масло залив через спідометр майже 3 літри 800 грам.Ще помітив що авто стало швидше їхати. На своїй КПП на 5-й передачі по тахометру було 3000 об., швидкість була 110 км/год, тепер тіж оберти і таж передача, але швидкість стала 120 км/год. Зразу думав, що може здається, але перевірив по GPS дійсно швидкість стала чогось більшою, хоча головна пара залищилась з меї КПП.З донорської КПП осталась одна половинка корпусу (корпус з ВАЗ 2115, фото не моє але для наглядності), кришка 5-ї передачі (без сапуна) і головна пара, маркіровка 63/17. ГП значит 3,7.: І ціла коробочка всяких шестернів, що з них хороше не знаю, треба спитати майстра:Ну і випадкове фото, чотири вісімки під під'їздом (моя з люком ), але мені не вистачило місця Изменено 4 августа, 2013 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти