Рекомендуемые сообщения

на замок ляды продается резиночка уплотнительная))...правда не всегда и не везде))

Я нігде не знаішов її, а дощі ідуть, от і зробив так.

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

• Ответов 1,9т
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Друзі, у мене сьогодні донька родилася, тепер маю дві донечки—зірочки.

Довго мучився із біднішою сумішшю на газу на високих обертах. На ХХ і на середніх наче все нормально, а на високих по карті газу видно, що газова лінія нижча за бензинову. Взяв у товариша планку

Привіт, хто читає мій бортовик. Накінецьто підходять до завершення мої плани які мав зробити за літо. 1. Повна переборка передньої ходової. Замінено все крім опорників, вони ще в нормал

Изображения в теме

Я коли собі міняв лобовуху, дав в середину герметик, а до кузова намазав мовіль+нігрол. Там в самому ущільнювачі є отвори з яких вода має попадати в відповідні отвори на бортіку кузова. Це дуже погане місце, звідки завжди починає іржавіти - слідкуй за цим.

Нажаль під рукою нема фотки...

Не усложняйте простое!

Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства.

Лучшее — враг хорошего...

Я нігде не знаішов її, а дощі ідуть, от і зробив так.

в плане сохранения кузова, я тоже отодвигаю эстетику)...так что все правильно. Я тоже искал ее, около недели, а нашел знакомый на базаре.

Я коли собі міняв лобовуху, дав в середину герметик, а до кузова намазав мовіль+нігрол. Там в самому ущільнювачі є отвори з яких вода має попадати в відповідні отвори на бортіку кузова. Це дуже погане місце, звідки завжди починає іржавіти - слідкуй за цим.

Нажаль під рукою нема фотки...

Треба буде глянути на ті отвори, може мені їх взагалі зашпаклювали коли машину красили. :blink:

r119p.gif

Бортовий журнал

Сьогодні пішов в грараж почипляв чохли із сідушок, на днях був їх поправ, тепер в машині чисто і приємний запах лаванди від порошку.

Повитирав пороохи в салоні, долив масла в КПП, бо бачу що трішки мокро де картерок стоїть на маховику, мабуть знову заглушка та пластмасова пускає масло.

Поковирався в резинці лобового скла і поняв, що зливних дірок в лобовій рамці у мене немає, можу тому й вода попадає в салон після дощу, перед цим колись був замастив сіліконом імж склом і резинкою. Оказалось все воно до попи, влага залишається під резинкою, вже тиждень маштна стоїт в гаражі а під резинкою видніється роса, так і до ржавчини недалеко. Короче як не крути прийдеться купляти новий уплотнітель і мінять. До речі хто знає скільки зараз коштує уплотнітель і як краще зняти скло, кажуть що можна якось там по периметру обрізати канцелярським ножем і потім скло виходить на зовні без всіляких проблем.

Ще в загашнику знайшов свою передню білу ришотку, поставив, наче прикольніше вийшло як із чорною. Що скажете, ось фото:

ИзображениеИзображение

r119p.gif

Бортовий журнал

На днях гавкнула моя КПП :wacko: :wacko: . Перестала вмикатися друга передача. Через пару тижнів йду у відпустку і буду робити коробку. Так я там уже давно свистіла 5-а передача, був шелест на нейтралці, з хрустом іноді вмикалася друга, а тепер зовсім не можна вмикнути, прийдеться робити КПП.

Мав їхати на вихідні до родичів в Київ, тепер поїздка відкладається, бо не знаю, що таз з тею другою пепредачею, боюсь щоб нічого не попало між шестерні і не доломало далі.

Розстроєний що капець. :cray: :cray:

r119p.gif

Бортовий журнал

У меня дружаня ездил 3 месяца без второй передачи, пока денег наколядовал на ремонт коробаса.

И при всём этом, это была зима - в общем не сладко ему было. Ну как и тебе походу :sad:

Любая поломка в ТАЗе ведёт к тюнингу :D:good:

Металлопластиковые окна REHAU. 066-325-33-91; 098-350-99-93

"Грубый вы всё-таки народ, таксисты. Для такого тонкого дела, как ралли!" Евгений Леонов к/ф "Гонщики".

"Каждый из нас - беспонтовый пирожок." Е.Летов

Бортовик

Та я стараюсь не їздити, але є винятки. З кожним разом коли їду, то думаю хоть би воно гірше не стало.

r119p.gif

Бортовий журнал

Вчора зняв КПП з машини

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

Купив 5 літрів 76 бензину, щіточку, думаю відмию перед ремонтом, щоб було не гидко в руки її брати. Фіг там, виляпав 4 літри бензину, а коробка як була грязна так і залишилась

ИзображениеИзображение

Позвонив я до товариша, він приїхав на машині і завезли ми мою КПП на мойку. 10 гривень я коробка блищить як у "кота причандали"

ИзображениеИзображение

Завізли ми її до майстра, щоб почав розбирати. Оказується в нього є КПП з розбитим корпусом (лоп сателіт і розламав корпус), а вся внутрянка ціла, КПП з ВАЗ 2115 пройшла десь тис 40-50. От він і каже якщо хочех я тобі пересиплю все в твою КПП. ТО я думаю може воно й краще. як не як заводські запчастини повинні бути кращі, аніж куплені в магазині чи на базарі.

Согодні піду до нього вечірком і поговорим, як краще робити.

Ось так.

r119p.gif

Бортовий журнал

• 3 недели спустя...

І так, я знову на колесах. На днях забрав свою КПП з ремонту. Робота 400 грн, сателіти, прокладки, сальніки 450 грн. Б/у коробка з робитим корпусом але цілою внутрянкою 900 грн.

В мої коробці був цілий букет: на другій передачі розлетівся якийсь там блочок, шестерня 5-ї передачі поменшала на кілька зубів

ИзображениеИзображение

половина підшипників сині і мають люфт, немала виробітка сателітів.

В майстра була КПП з розбитим корпусом, але цілою внутрянкою, вирішено було пересипати все на мою КПП.

В підсумку: на нейтралці єлі-єлі відчутний шелест, коли нажимаю на щеплення то все тихо, хоча на моїй КПП журщало дай Боже. Від п'ятої передачі після 120 км/год теж трішечки є свист, хоча те що було у мене, то це зовсім небо і земля.

Я залив масло напівсинтетику 75W85 Манол, може воно рідке, на відміну мінералки 80W90 тому й відчутні ці звуки. Як думаєте, якщо замінити на мінералку то звуки пропадуть? Чи добавити якісь присадки?

При установці КПП помітив, що лівий наружний пильник порепався в кількох місцях, а головне він зовсім оказався внутрішнім, хтось колись мені поставив, хоча він менший в двоє.

Пильник купив фірми БРТ

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

Перемив всю внутрянку обох внутрішніх гранат і напхав свіжої смазки

ИзображениеИзображение

На пиптик сапуна надів туж саму шлангу з бачочком від ВАЗ 2101 на кінці, масло залив через спідометр майже 3 літри 800 грам.

Ще помітив що авто стало швидше їхати. На своїй КПП на 5-й передачі по тахометру було 3000 об., швидкість була 110 км/год, тепер тіж оберти і таж передача, але швидкість стала 120 км/год. Зразу думав, що може здається, але перевірив по GPS дійсно швидкість стала чогось більшою, хоча головна пара залищилась з меї КПП.

З донорської КПП осталась одна половинка корпусу (корпус з ВАЗ 2115, фото не моє але для наглядності)

ИзображениеИзображение

, кришка 5-ї передачі (без сапуна) і головна пара, маркіровка 63/17. ГП значит 3,7.:

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

І ціла коробочка всяких шестернів, що з них хороше не знаю, треба спитати майстра:

ИзображениеИзображение

Ну і випадкове фото, чотири вісімки під під'їздом (моя з люком :yahoo::dance3: ), але мені не вистачило місця :blink::pardon:

ИзображениеИзображение

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

• ВОВ@Н изменил название на Мій ВАЗик 21099

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти