Рекомендуемые сообщения

а сколько положений ключа у этого нового замка?

• Ответов 1,9т
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Друзі, у мене сьогодні донька родилася, тепер маю дві донечки—зірочки.

Довго мучився із біднішою сумішшю на газу на високих обертах. На ХХ і на середніх наче все нормально, а на високих по карті газу видно, що газова лінія нижча за бензинову. Взяв у товариша планку

Привіт, хто читає мій бортовик. Накінецьто підходять до завершення мої плани які мав зробити за літо. 1. Повна переборка передньої ходової. Замінено все крім опорників, вони ще в нормал

Изображения в теме

так 3. Я так розумію що 4 положення на старому й був контакт реле.

Я поставлю цей замок, покатаюсь і буду мацати ті провода чи вони не гріються, якщо все буде нормально, то так і залишу.

Краще я 1000 разів взнаю і розпитаю, ніж 1 раз щось зламаю. :pardon:

так 3. Я так розумію що 4 положення на старому й був контакт реле.

"Контакт реле" это положение ключа, при котором работает стартер. Реле нужно ТОЛЬКО для запуска стартера и работает ТОЛЬКО когда крутится стартер. Это примерно 5-15 секунд. Всё остальное время через это реле ток не идёт и провода, о которых ты беспокоишься, обесточены! Вроде уже разжевал полностью. Так что не переживай, катайся и радуйся новому замку! Изменено пользователем toxa777

"Контакт реле" это положение ключа, при котором работает стартер. Реле нужно ТОЛЬКО для запуска стартера и работает ТОЛЬКО когда крутится стартер. Это примерно 5-15 секунд. Всё остальное время через это реле ток не идёт и провода, о которых ты беспокоишься, обесточены! Вроде уже разжевал полностью. Так что не переживай, катайся и радуйся новому замку!

Сьогодні проїхав майже 120 км із ввімкненрим світлом - провода на новому замку не гріються :dance3::good: все працює нормально, короче ще трішки протестую тай залишу поставлю його собі, бо зараз один замок за рулю, а інший - між ногами тіліпається

ИзображениеИзображение

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

Сьогодні проїхав майже 120 км із ввімкненрим світлом - провода на новому замку не гріються :dance3::good: все працює нормально, короче ще трішки протестую тай залишу поставлю його собі, бо зараз один замок за рулю, а інший - між ногами тіліпається

ИзображениеИзображение

Вот и отлично :good: Только замок подвяжи как-нибудь, чтобы между ногами не путался.

Я знав, що все закінчится успіхом і без моєї допомоги ;)

Сьгодні було подолано ще 110 км із ввімкненим бл.світлом, пічкою і двірниками бо постіно йшов дощ - провода на замку холодні :dance3:

Приїхавши додому, зняв свій "старий" замок. А "новий" поставив на його місце. В новому розібрав механізм поворота ключа і змастив його. А контакту групу розібрав заради інтересу і оцінки його стану.

Ось така група в моєму "новому" замку на 4 контакти

ИзображениеИзображение

А така на "старому" на 3 контакти (фотки з Інтернету)

ИзображениеИзображение

Ось той розрив між третім і четвертим контанктом на "новому" замку (фото 1) і виконує роль реле, тобто розрив електроніки під час режиму "стартер".

r119p.gif

Бортовий журнал

На вихідних йшов дощ, то я вирішив зробити викидний ключ у своєму брелку. Тобто із готового ключа відрізати платсмасову основу і легким рухом наждака і ножовки по металу зробити його по формі, щоб він вставлявся у брелок.

Чудо-наждак, зроблений із мотора пральної машини "Рев-труд".

ИзображениеИзображение

Ось така заготовка була у брелку і так я обрізав свій ключ і вставиви його у механізм

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

Все зібрав докупи.

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

На все пішло майже година часу.

Тепер в мене "модний" брелок із викидним ключем. В планах переробити серцевини замків дверей і багажника, щоб був один ключ від всієї машини. :dance3:

r119p.gif

Бортовий журнал

Ну ти і майстер-золоті ручки... Скоро з наждаком і машинка стане подібна на іно ;)

Ну ти і майстер-золоті ручки... Скоро з наждаком і машинка стане подібна на іно ;)

Це точно :D

Молодець, класно зробив :good:

• ВОВ@Н изменил название на Мій ВАЗик 21099

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти