Emissions 127 Опубликовано 1 марта, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 марта, 2018 я себе для подшипников купил суперсмазку(название лол) от хадо XADO Суперсмазка Купить смазку для подшипников, узлов и деталей | Цена, отзывы в тюбике, вроде не дорого, мазал подшипник полуоси и генератора, нареканий нету не реклама бренду, вдруг что, а просто отзыв. In Bass We Trust Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Nikolja 71 Опубликовано 1 марта, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 марта, 2018 Все с приставкой супер- у меня вызывает отвращение... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 1 марта, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 марта, 2018 1 час назад, Emissions сказал: я себе для подшипников купил суперсмазку(название лол) от хадо XADO Суперсмазка Купить смазку для подшипников, узлов и деталей | Цена, отзывы в тюбике, вроде не дорого, мазал подшипник полуоси и генератора, нареканий нету не реклама бренду, вдруг что, а просто отзыв. Я також помастив підшипник генератора, але відчуття, коли кручу підшипник, якто там пісок. Може це є цей ревіталізант Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 5 марта, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 марта, 2018 (изменено) В суботу була інсталяція нових підшипників у генератор. Вирішив я ставити їх із тією смазкою ХАДО, що буде те буде. Знімати гненератор я навчився не знімаючи захисту, тобто знімав разом із нижнім кронштейном. Розборка генератора не складна. Правда зняти менший підшипник зйомником не вийшло. Побив я його молотком, знявши таким способом. Так як гена у мене на 55А, то при заміні більшого підшипника потрібно відкрутити 4 болтика з дивною шляпкою, яка має зубці, але ті зубці при відкручуванні постиралися, то я насилу їх повідкручував, але ставити їх назад не було можливості. Купив ось таких 4 болтики із самоконтрящими гайками забив підшипник і зажав болтиками трохи не вгадав із довжиною приміряв крильчатку, то нічого не затирає, але ж ті болтики треба закернити. Відрізавши лишні кінчки, я їх закернив. Встановив все назад на машину. Тепер нічого не скрегоче, працює тихо, тільки ремінь генератора зубчастий, на холодну видає якись дивний звук. На вид він нормальний але вже в мене їздить 3 роки. Із неприємного: камінцем від машини розбило мені туманку. Купувати поки грошей немає, то зняв скло і заклеїв у 2 слої прозорою бронеплівкою. Подивися на сайтах ціна таких фар до 300 грн. і випадково наткнувся на ось такі, по 2 лампочки в кожній фарі. можна в менший відділ встановити діодну лампочку і використовувати як ДХО, а в більший відділ обичну на 55W і використовувати як туманку. Изменено 5 марта, 2018 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 13 марта, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 13 марта, 2018 (изменено) Ніяк не можу визначитись із туманками. На дві лампочки перехотів, бо передивився у магазині три пари подібних, то, якщо вмикнути всі 4 лампочки то вони світять хто-куди, хоч на дешевих, хоч на дорогих. Думаю або купити такі як були, тоді буду мати в запасі одну фару, або такі тільки не знаю чи круглі будуть личити до квадратних великих основних фар. Изменено 13 марта, 2018 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 15 марта, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 15 марта, 2018 (изменено) Вчора їздив у Київ - асфальт до траси Київ -Одеса зійшов разом із снігом. Вже на Київській трасі можна було їхати нормально. Всю дорогу слухав якийсь гул при швидкості 120 км\год і більше, особливо коли повертати в ліву сторону, а коли вправо - то звук пропадав зовсім. Висновок зробив, що це підшипник ступиці. Правда не міг зрозуміти чи передній чи задній. Бо передній міняв того року весною, то не повинен полетіти, а задні я не міняв ні разу відколи купив машину ще у 2009 році. Якщо крутнути піддомкрачене заднє колесо то звук такий, якто підшипник зовсім сухий. Купив сьогодні підшипник FAG ціна 185 грн + гайка 10 грн. Ввечері буду міняти. Також перед поїздкою замінив обичні лампочки Н3 в туманках на такі Фігня повна, старі віддавали жовтішим світлом, то дорогу було видно краще, а ці світять білішим, а толку менше. Изменено 15 марта, 2018 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Nikolja 71 Опубликовано 15 марта, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 15 марта, 2018 1 час назад, ВОВ@Н сказал: Якщо крутнути піддомкрачене заднє колесо то звук такий, якто підшипник зовсім сухий. Купив сьогодні підшипник FAG ціна 185 грн + гайка 10 грн. Такий звук і повинен бути. В тебе накрився передній підшипник. Тим більше, якщо ставив такого виробника, як купив на зад. Не можна економити на запчастинах для своєї машини. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 15 марта, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 15 марта, 2018 (изменено) Я мав на увазі якщо крутити заднє колесо. Я весною того року почув подібний гул, а перед цим купив і поставив 4 шини Бел 253 - Artmotion, малюнок у неї якийсь несиметричний, поїздивши трохи, я думав, що це проблема у резині, тобто у її бокових карбах. Взяв у товариша два інших колеса, поставив - гул якто став менший (чи може здавалося) але був, і особливо так само коли входити у лівий поворот. Вирішив, що це гуде підшипник передній, замінив на Finwhale , звук не змінився ані трішки, як гуділо так і гуде. Короче забив на це діло, так і їздив аж до зими, тим паче звук цей було чути коли їхати більше 120 км/год, а я так їздю дуже рідко. Так от, прийшла зима, думаю поставлю зимню резину, то може й звук пропаде, але їздив взимку мало то ж звуку того й не чув, а якщо й був якись, то думав що це шум від зимової резини, бо вона мала вищий протектор. А на днях робив ревізію задніх тормозів і помітив ,якщо крутити заднє ліве колесо, то видає такий звук як сухий підшипник, але міняти не було часу, бо треба було їхати у Київ. І ось на трасі я почув той самий звук по прямій і особливо при лівих поворотах, от і зробив висновок: якщо заміна переднього не дала ніякого результату і зміна резини, то лишається тільки задній. Изменено 15 марта, 2018 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Nikolja 71 Опубликовано 15 марта, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 15 марта, 2018 Ставити треба російські. При поворотах гудять передні підшипники. 7 минут назад, ВОВ@Н сказал: замінив на Finwhale , звук не змінився ані трішки, як гуділо так і гуде. Не на тій стороні поміняв. Взагалі бажано міняти парою. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 15 марта, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 15 марта, 2018 (изменено) 19 минут назад, Nikolja сказал: Ставити треба російські. При поворотах гудять передні підшипники. Не на тій стороні поміняв. Взагалі бажано міняти парою. Російські це які, Волжські чи Вологодські? Може й передній, спорити не буду, але задній буду міняти все одно, бо звук СУХОГО підшипника теж не радує. Поміняю то послухаю як воно буде. В смислі не на тій стороні поміняв? Изменено 15 марта, 2018 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти