Рекомендуемые сообщения

я себе для подшипников купил суперсмазку(название лол) от хадо XADO Суперсмазка Купить смазку для подшипников, узлов и деталей | Цена, отзывы в тюбике, вроде не дорого, мазал подшипник полуоси и генератора, нареканий нету:unknw:

не реклама бренду, вдруг что, а просто отзыв.

In Bass We Trust

1471004174_57adbe0e72eeb.gif

• Ответов 1,9т
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Друзі, у мене сьогодні донька родилася, тепер маю дві донечки—зірочки.

Довго мучився із біднішою сумішшю на газу на високих обертах. На ХХ і на середніх наче все нормально, а на високих по карті газу видно, що газова лінія нижча за бензинову. Взяв у товариша планку

Привіт, хто читає мій бортовик. Накінецьто підходять до завершення мої плани які мав зробити за літо. 1. Повна переборка передньої ходової. Замінено все крім опорників, вони ще в нормал

Изображения в теме

Все с приставкой супер- у меня вызывает отвращение...

1 час назад, Emissions сказал:

я себе для подшипников купил суперсмазку(название лол) от хадо XADO Суперсмазка Купить смазку для подшипников, узлов и деталей | Цена, отзывы в тюбике, вроде не дорого, мазал подшипник полуоси и генератора, нареканий нету:unknw:

не реклама бренду, вдруг что, а просто отзыв.

Я також помастив підшипник генератора, але відчуття, коли кручу підшипник, якто там пісок. Може це є цей ревіталізант

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

В суботу була інсталяція нових підшипників у генератор. Вирішив я ставити їх із тією смазкою ХАДО, що буде те буде. Знімати гненератор я навчився не знімаючи захисту, тобто знімав разом із нижнім кронштейном.

Розборка генератора не складна. Правда зняти менший підшипник зйомником не вийшло. Побив я його молотком, знявши таким способом.

IMG_20180303_113421_500.jpgi.gif

Так як гена у мене на 55А,  то при заміні більшого підшипника потрібно відкрутити 4 болтика з дивною шляпкою, яка має зубці, але ті зубці при відкручуванні  постиралися, то я насилу їх повідкручував, але ставити їх назад не було можливості. Купив  ось таких 4 болтики із самоконтрящими гайками

IMG_20180303_114228_500.jpgi.gif

забив підшипник і зажав болтиками

IMG_20180303_114508_240.jpgi.gif

трохи не вгадав із довжиною

IMG_20180303_114526_500.jpgi.gif

приміряв крильчатку, то нічого не затирає, але ж ті болтики треба закернити. Відрізавши лишні кінчки, я їх закернив. Встановив все назад на машину. Тепер нічого не скрегоче, працює тихо, тільки ремінь генератора зубчастий, на холодну видає якись дивний звук. На вид він нормальний але вже в мене їздить 3 роки.

Із неприємного: камінцем від машини розбило мені туманку.

IMG_20180303_134538_500.jpgi.gif

Купувати поки грошей немає, то  зняв скло і заклеїв у 2 слої прозорою бронеплівкою.

Подивися на сайтах ціна таких фар до 300 грн. і випадково наткнувся на  ось такі, по 2 лампочки в кожній фарі.

1_500.jpgi.gif

можна в менший відділ встановити діодну лампочку і використовувати як ДХО, а в більший відділ обичну на 55W і використовувати як туманку.

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніяк не можу визначитись із туманками. На дві лампочки перехотів, бо передивився у магазині три пари подібних, то, якщо вмикнути всі 4 лампочки то вони світять хто-куди, хоч на дешевих, хоч на дорогих.

Думаю або купити такі як були,

fara_dlaa_la_7021_w.jpgi.gif

тоді буду мати в запасі одну фару,

або такі

162352349_w800_h640_fary_dop_dlaa_90mm_bi.gif

тільки не знаю чи круглі будуть личити до квадратних великих основних фар.

r119p.gif

Бортовий журнал

Вчора їздив у Київ - асфальт до траси Київ -Одеса зійшов разом із снігом. Вже на Київській трасі можна було їхати нормально. Всю дорогу слухав якийсь гул при швидкості 120 км\год і більше, особливо коли повертати в ліву сторону, а коли вправо - то звук пропадав зовсім. Висновок зробив, що це підшипник ступиці. Правда не міг зрозуміти чи передній чи задній. Бо передній міняв того року весною, то не повинен полетіти,  а задні я не міняв ні разу відколи купив машину ще у 2009 році. Якщо крутнути піддомкрачене заднє колесо то звук такий, якто підшипник зовсім сухий. Купив сьогодні підшипник FAG ціна 185 грн + гайка 10 грн.

IMG_20180315_130447_500.jpgi.gif

Ввечері буду міняти.

Також перед поїздкою замінив обичні лампочки Н3 в туманках на такі

lampa_sct_super_white_h3_12v_55vt_500.jpi.gif

Фігня повна, старі віддавали жовтішим світлом, то дорогу було видно краще, а  ці світять білішим,  а толку менше.

r119p.gif

Бортовий журнал

1 час назад, ВОВ@Н сказал:

Якщо крутнути піддомкрачене заднє колесо то звук такий, якто підшипник зовсім сухий. Купив сьогодні підшипник FAG ціна 185 грн + гайка 10 грн.

Такий звук і повинен бути. В тебе накрився передній підшипник. Тим більше, якщо ставив такого виробника, як купив на зад.

Не можна економити на запчастинах для своєї машини.

Я мав на увазі якщо крутити заднє колесо.

Я весною того року почув подібний гул, а перед цим купив і поставив 4 шини Бел 253 - Artmotion,  малюнок у неї якийсь несиметричний, поїздивши трохи, я думав, що це проблема  у резині, тобто у її бокових карбах. Взяв у товариша два інших колеса,  поставив - гул якто став менший (чи може здавалося) але був, і особливо так само коли входити у лівий поворот. Вирішив, що це гуде підшипник передній, замінив на Finwhale , звук не змінився ані трішки, як гуділо так  і гуде. Короче забив на це діло, так і їздив аж до зими, тим паче звук цей було чути коли їхати більше 120 км/год, а я так їздю дуже рідко.

Так от, прийшла зима, думаю поставлю зимню резину, то може й звук пропаде, але їздив взимку мало то  ж звуку того й не чув, а якщо й був якись, то думав що це шум від зимової резини, бо вона мала вищий протектор. 

А на днях робив ревізію задніх тормозів і помітив ,якщо крутити заднє ліве колесо, то видає такий звук як сухий підшипник, але міняти не було часу, бо треба було їхати у Київ. І ось на трасі я почув той самий звук по прямій і особливо при лівих поворотах, от  і зробив висновок: якщо заміна переднього не дала ніякого результату і зміна резини, то лишається тільки задній.

r119p.gif

Бортовий журнал

Ставити треба російські. При поворотах гудять передні підшипники.

7 минут назад, ВОВ@Н сказал:

замінив на Finwhale , звук не змінився ані трішки, як гуділо так  і гуде.

Не на  тій стороні поміняв. Взагалі бажано міняти парою.

19 минут назад, Nikolja сказал:

Ставити треба російські. При поворотах гудять передні підшипники.

Не на  тій стороні поміняв. Взагалі бажано міняти парою.

Російські це які, Волжські чи Вологодські?

Може й передній, спорити не буду, але задній буду міняти все одно, бо звук СУХОГО підшипника теж не радує. Поміняю то послухаю як воно буде.

В смислі не на тій стороні поміняв?

r119p.gif

Бортовий журнал

• ВОВ@Н изменил название на Мій ВАЗик 21099

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти