ВОВ@Н 209 Опубликовано 5 марта, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 марта, 2019 56 минут назад, Volf сказал: А дозатор на кожну камеру окремий,чи один?Коли переходиш на газ,подсос убираєш чи ні? Про бензин не поняв-як до установки газу робила?Як клапана,до речі саме основне-провода,вони якщо уже дряхлі-то на бензині ще робить можуть,а на газу ні. У мене навіть на десяткі після установки газу індівідуальна катушка накрилась. Стоїть камфорка в воздухані, дл неї підведений отин шланг газу. До установки на бензині теж ХХ трохи гуляв, але він був в межах 1000—850. Не те щоб гуляв він міг бути стабільним або 1000, або 950, або 900, або 850, але нижче 850 не падав, то ж не надавав цьому значення. Замічав одне, коли авто тепле, хх 850, коли проїхати на ньому то стабільно було 900—950, а коли довго їхати або дуже нагріється знову могли бути 850 але не нижче. Клапана завтра поїду регулювати під газ, доцього регулював влітку під бензин. Провода нові мідні, на них авто їде краще ніж на сіліконі. 33 минуты назад, Emissions сказал: стабильный есть когда прогрета машина о! вот где собака зарыта, надо это устранить, тогда легче газ настроить, или может он даже и настроен, только холостой гуляет. Коли нагрівається то більш менш стабільний на обох видах палива. 1 час назад, Volf сказал: Коли переходиш на газ,подсос убираєш чи ні? Ну да, а що не треба? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 5 марта, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 марта, 2019 22 минуты назад, ВОВ@Н сказал: Ну да, а що не треба? А для чого,від того як перейшов на газ мотор тепліший не стає і нічого не міняється. Нічого,пройде час,покрутиш трохи і поймеш что на газу все те саме що і бензині-настройки і так далі. Тільки не слухай всяких байкарів типу які заводять на газу і зразу їдуть,а подсоса взагалі викидують і бере у них меньше чим на бензині. Я власними очима бачив Таврію без бензиного бака,а воздушна заслонка мабудь болталась як хотіла Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 5 марта, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 марта, 2019 56 минут назад, Volf сказал: А для чого,від того як перейшов на газ мотор тепліший не стає і нічого не міняється. Нічого,пройде час,покрутиш трохи і поймеш что на газу все те саме що і бензині-настройки і так далі. Тільки не слухай всяких байкарів типу які заводять на газу і зразу їдуть,а подсоса взагалі викидують і бере у них меньше чим на бензині. Я власними очима бачив Таврію без бензиного бака,а воздушна заслонка мабудь болталась як хотіла Ні я заводжу на бензині, а на газ переводжу десь на 65—70 градусів і вона тоді вже їде добре, оце із хх проблема, бо включив нейтралку, а оберти можуть впасти до 600, що аж ламапа зарядки помигувати починає. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 5 марта, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 марта, 2019 1 час назад, ВОВ@Н сказал: Ні я заводжу на бензині, а на газ переводжу десь на 65—70 градусів і вона тоді вже їде добре, оце із хх проблема, бо включив нейтралку, а оберти можуть впасти до 600, що аж ламапа зарядки помигувати починає. Не знаю,я виставляв чорним горку,все,цей гвинт уже не крутиться-потім(я вже вище описував) жадностю доводив в процесі їзди,знаходив оптимальні параметри. На газ можна переходити при 40-50. Постарайся найти в кого є газоаналізатор-раз настроять і горя знать не будеш. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 6 марта, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 6 марта, 2019 (изменено) Блін барабашка якись живе в редукторі, сьогодні хх стабільним був ще з 60 градусів. Схоже що газ на завершенні, бо приходиться більше давити на педальку. Изменено 6 марта, 2019 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Emissions 127 Опубликовано 6 марта, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 марта, 2019 1 час назад, ВОВ@Н сказал: Схоже що газ на завершенні, бо приходиться більше давити на педальку. да, есть такое) раз хх норм при окончании газа, то еще чуйку уменьшить бы. In Bass We Trust Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 6 марта, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 6 марта, 2019 (изменено) 2 часа назад, Emissions сказал: да, есть такое) раз хх норм при окончании газа, то еще чуйку уменьшить бы. Чуйка — це пласмасовий на редукторі? Я його коли закручую то хх менший робиться. Був на регуліровці клапанів, віддав 300 грн. Изменено 6 марта, 2019 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 6 марта, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 марта, 2019 4 часа назад, ВОВ@Н сказал: Чуйка — це пласмасовий на редукторі? Я його коли закручую то хх менший робиться. Був на регуліровці клапанів, віддав 300 грн. Пласмасовий як у карбюраторі в подошві болт-якщо раз правильно настроїв,більше його крутити не треба.Але ж треба переконатися що він в нормі-треба крутити. Крутиться потім тільки жадність.А за бронзовий взагалі треба забуться що він там є. Можна ужать пласмасовим,добавити жадністю-але ж дінаміки не буде ніякої. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Emissions 127 Опубликовано 6 марта, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 марта, 2019 (изменено) 5 часов назад, ВОВ@Н сказал: чуйка — це пласмасовий на редукторі? Я його коли закручую то хх менший робиться. хм, можешь попробовать до 600 ужать пластиковым, и до 850 добавить металлическим винтом. (так якобы настройка по канонам) Изменено 6 марта, 2019 пользователем Emissions In Bass We Trust Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 6 марта, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 6 марта, 2019 На одометрі 445 км, ще їду покищо. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти