ske45 139 Опубликовано 2 апреля, 2021 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 апреля, 2021 В 01.04.2021 в 09:22, ВОВ@Н сказал: Що, можу сказати. Що точного висновку зробленої роботи з приводу опускання стрілки палива зробити не можу. Бо коли вмикаю запалення, то стрілка показує одну кількість палива, коли завожу і починаю їхати, всеодно трішки опускається. Але є але... Согодні помітив, що стрілка стояла рівно (ну після того як вона опустилася під час руху) і через деякий час піднялася буквально на 1 мм, чого раніше взагалі не було. Але всеодно точної кількості палива не показує. Зато тепер ти можеш відкинути одну з причин такої роботи... хіба що ще до приборки підведеш квадратів на 40 від зварювального апарату))) А машина дійсно покращала на вид, аж певна ностальгія прийшла) Мой автобортовик))) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 2 апреля, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 2 апреля, 2021 4 часа назад, ske45 сказал: хіба що ще до приборки підведеш квадратів на 40 від зварювального апарату))) 4 часа назад, ske45 сказал: А машина дійсно покращала на вид Дякую. 1 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 3 апреля, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 3 апреля, 2021 Замінив кусок трапеції склоочисників, бо на моїй 99 там вироботка була капєц. Добре що стару трапецію з 2108 не викинув. Заодно вкоротив шатун до 47 мм пасажирського двірника, тепер він захоплює більшу площу скла 1 1 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 4 апреля, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 4 апреля, 2021 (изменено) Доробив ВУТ методом підкладання 1мм шайби, тормоза стали кращими. Змастив трос газу, тепер педаль натискається мягко у всьому діапазоні . Попилососив. Изменено 4 апреля, 2021 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 6 апреля, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 6 апреля, 2021 (изменено) Нарешті потепліло і можна покататися на своєму двухколісному дирчику. Сьогодні купив АКБ на нього 12вольт 9 ампер. Він сухий. Я знаю що треба залити електроліт і почекати пару годин. А що далі? Його треба розрядити і зарядити, чи можна користуватися після тих пару годин? Изменено 7 апреля, 2021 пользователем ВОВ@Н 1 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ske45 139 Опубликовано 8 апреля, 2021 Жалоба Поделиться Опубликовано 8 апреля, 2021 В 06.04.2021 в 23:25, ВОВ@Н сказал: Нарешті потепліло і можна покататися на своєму двухколісному дирчику. Сьогодні купив АКБ на нього 12вольт 9 ампер. Він сухий. Я знаю що треба залити електроліт і почекати пару годин. А що далі? Його треба розрядити і зарядити, чи можна користуватися після тих пару годин? Ух ты, какой красавец!!! Прям залюбовался!!! А по поводу аккумулятора, спросил бы там, где брал. Они ж должны знать, как его вводить в строй... Мой автобортовик))) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 8 апреля, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 8 апреля, 2021 (изменено) 3 часа назад, ske45 сказал: Ух ты, какой красавец!!! Прям залюбовался!!! А по поводу аккумулятора, спросил бы там, где брал. Они ж должны знать, как его вводить в строй... Був таким. Вчора вже розказали як правильно і що робити з АКБ. Придбав собі фаркоп. Бо буксировочне вухо ззаду відломане. А буває ситуація, що когось треба взяти на буксир, а зачепити немає за що. Тай у селі буває треба прицеп вчепити. Изменено 8 апреля, 2021 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ske45 139 Опубликовано 8 апреля, 2021 Жалоба Поделиться Опубликовано 8 апреля, 2021 2 часа назад, ВОВ@Н сказал: Був таким. Ну красавца ж с него сделал ведь! Молодчина!) Мой автобортовик))) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 8 апреля, 2021 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 8 апреля, 2021 (изменено) 1 час назад, ske45 сказал: Ну красавца ж с него сделал ведь! Молодчина!) Це мотоцикл мого тата, який, нажаль, помер 1,5 роки тому. Продати рука не піднялася. Це мій перший апарат, на якому я вчився їздити. Тому вирішив його залишити і дати друге життя. Тим паче він з документами. Изменено 8 апреля, 2021 пользователем ВОВ@Н 2 1 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ske45 139 Опубликовано 9 апреля, 2021 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 апреля, 2021 18 часов назад, ВОВ@Н сказал: Це мотоцикл мого тата, який, нажаль, помер 1,5 роки тому. Продати рука не піднялася. Це мій перший апарат, на якому я вчився їздити. Тому вирішив його залишити і дати друге життя. Тим паче він з документами. Ну гарно ж зробив! І пам'ять про тата буде) я думаю, він був би радий побачити твої результати) Мой автобортовик))) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти