Рекомендуемые сообщения

Привіт усім. Короче в житті моєї машинки пішла якась чорна полоса. Не так давно мене стукнули в крило - відновив. Сьогодні їду собі, нікого не зачіпаю і вдруг перед моєю машиною вискакує здоровенний собацюра... Я по тормозах, але на мокрому асфальті, та ще й після того як по ньому почали возити буряки (нанесли болота), не дуже той затормозиш. Коротше удар - бачу з моєї фари тільки щепки полетіли. Зупиняюся, виходю, а там картина маслом, від решотки тільки кусочок залишився і сама сітка пожмакана, від фари залишилась тільки шабатура і отражатіль, бампер втік в протилежну сторону (завтра зроблю фото).... і сцуко саме гірше, новесенький капот на самому ""клювові" загнувся в середину і на місці згину трішки стрільнула фарба :blink::wacko:

ИзображениеИзображение

Ну думаю фара в мене є, решотка тоже є, бампер втік на сторону від того, що зігнулися кронштейни якими він прикручується до кузова, ну а капот... це капець вигнути там його ідеально мабуть не вийде, бо там подвійний метал і і сам капот має форму кута.

Короче я в розпачі, заліпив фару скотчем, щоб всяка срань не попадала і поїхав проклинаючи того бездомного собаку.

Ще з неприємного, від удару щепки скла розбили мені лампочку Osram Night Breaker Plus +90 Extra LifeTime.

ИзображениеИзображение

Поштучно в себе в місті не знайшов, купити пару немаю грошей поки, що, бо купив скло на обидві фари "ОСВАР" прийдеться ставити сток лампочки.

Ну і пара фото

Це те що залишилось від моєї фари:

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

А це донорська, я на неї ввечері переставив свій отражатіль, завтра покрасю корпус.

ИзображениеИзображение

Ну і нові стікляшки

ИзображениеИзображение

До речі, в кого тут на форумі можна придбати одну лампочку Osram Night Breaker Plus +90 Extra LifeTime.?

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

• Ответов 1,9т
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Друзі, у мене сьогодні донька родилася, тепер маю дві донечки—зірочки.

Довго мучився із біднішою сумішшю на газу на високих обертах. На ХХ і на середніх наче все нормально, а на високих по карті газу видно, що газова лінія нижча за бензинову. Взяв у товариша планку

Привіт, хто читає мій бортовик. Накінецьто підходять до завершення мої плани які мав зробити за літо. 1. Повна переборка передньої ходової. Замінено все крім опорників, вони ще в нормал

Изображения в теме

Сьогодні зняв бампер. Коли при ударі його повело то оказалось що зігнуло кронштейни, якими він кріпиться до кузова. Пробував одного кронштейна вирівняти, а він взяв та лопнум пополам, а другий вже колись варився. Думав чи варити їх чи ні,але знайшов в магазині нові - 30грн пара, думаю заварити старі буде не дешевше, от і купив нові.

ИзображениеИзображение

Ввечері уже бампер стояв так як положено і на своєму місці.

Капота вдень вистукав із середини, порівнялось майже ідеально,але без шпаклівки і покраски всеодно не обійдеться.

Також купив рижі стікляшки на поворотники, бо мого лівого від удару розкололо на три частини. Купив рижі без написів, ціна 25 грн за пару.

ИзображениеИзображение

Поклеїв скло на фари.

Боло колись так

ИзображениеИзображение

Стало так

ИзображениеИзображение

З ОСВАРОВСЬКИМ склом фари стали якісь кращі.

Завтра буду їх ставити на машину, а ввечері відрегулю.

З капотом треба щось робити, гроші йдуть в іншому напрямку. Думаю пошпаклювати і на деякий час задути з балончика, а пізніше перекрашу весь. Доречі була думка, щоб не підбирати краску, задути капот в чорний колір, але прикинув в Фотошопі, то щось мені ця ідея не сподобалась.

r119p.gif

Бортовий журнал

Вчора вже зібрав свою машинку. Поставив зимні коліщатка, кермуватись стала як з підсилювачем, і на ходу стало тихіше :dance3: . Карандашом закрасив на капоті ті місця де потріскалась краска. Пока побуде так, далі шпаклівка і покраска.

Поставив решотку із запасів. Якось біла решотка мені не дуже подобається, чи це я ще не привик.

ИзображениеИзображение

Ось для порівняння в Фотошопі прикинув якшо зробити чорну.

ИзображениеИзображение

І з боку

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

Підкажіть як краще оставити? :pardon:

r119p.gif

Бортовий журнал

Чорна гарніше пасує;) на капоті по фото нічого не видно - хоть зараз на продаж:))))

Гарний ТАЗик! :good:

Чорна гарніше пасує;) на капоті по фото нічого не видно - хоть зараз на продаж:))))

Гарний ТАЗик! :good:

Дякую.

Яка продаж??? Я в цю машину всю душу вклав, для моїх потреб поки що кращої не потрібно.

Сьогодні решітка була знята і підготовлена до покраски.

ИзображениеИзображение

Вирішив все таки краситив чорний. :ph34r:

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Вчора покрасив решітку

ИзображениеИзображение

на вихідних буде установка.

А, і купив пару лампочок Osram Night Breaker Plus +90 Extra LifeTime. Ціна 150 грн.

ИзображениеИзображение

Тепер в мене одна лампочка в запасі. а новий комплект поставлю на авто. Доречі з Осваровськими склом на фарах навіть на стокових лампочках світло в рази краще. А при установці Осраму, думаю буде ще луче. :yahoo:

r119p.gif

Бортовий журнал

Вчора покрасив решітку

на вихідних буде установка.

А, і купив пару лампочок Osram Night Breaker Plus +90 Extra LifeTime. Ціна 150 грн.

Тепер в мене одна лампочка в запасі. а новий комплект поставлю на авто. Доречі з Осваровськими склом на фарах навіть на стокових лампочках світло в рази краще. А при установці Осраму, думаю буде ще луче. :yahoo:

Теж такі лампи стоять - задоволений ними на 99,99 відстоків:) На старих фарах 2108 світили добре, 08 продав из базарними лампочками, Осрам поставив у фари 09 зі склом Освар - ще краще світять:))

Давно вже мав занятися плафоном салону, все ніяк руки не доходили. В мене їх два і обоє від ВАЗ 2107. Так як в машину був врізаний люк то плафон був перенесений ближче до салонного зеркала, а інший позаду люку я встановиви після капіталки авто, щоб заднім пасажирам було видно. В задньому стояла в мене лампочка на шести маленьких світлодіодах. А в передньому обична лампочка, але світить вона поганенько і плафон гріється.

З часом та що на щість діодиків почала миготіти і з шести залишилось 3. Купувати схлжу не став, думаю нехай догорить, апотім колись куплю. А на передній плафон замість стокової лампочки купив ось таку штукенцію на 4 діода, ціна 26 грн. клеїться на двохсторонній скотч і якраз класно вміщається в плафон ВАЗ 2107

ИзображениеИзображение

Приклеїв до корпусу а проводки припаяв до клем, тільки одну клему відігнув в сторону щоб не заважала

ИзображениеИзображение

проводки плюс і мінус йдуть з обох боків, що полегшує підключення.

Ось так вийшло все зібране до купи.

ИзображениеИзображение

Світить як прожектор, можна книги читати

ИзображениеИзображение

І набагато краще за ту лампочку на 6 діодиків

r119p.gif

Бортовий журнал

хотів запитати, після заміни скла у фарах якість освітлення покращилась?

хотів запитати, після заміни скла у фарах якість освітлення покращилась?

Так, світло стало якесь зібраніше. На ближньому стало видно границю світла "галочку", на дальньому якось теж чіткіше. На Киржачівських все було якто розмите, особливо різницю видно на ближньому.

r119p.gif

Бортовий журнал

• ВОВ@Н изменил название на Мій ВАЗик 21099

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти