Atom.DP Опубликовано 3 июня, 2015 Жалоба Опубликовано 3 июня, 2015 Вовик поменять все равно прийдется... новая стоит не так дорого, чтобы брать б\у Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155
ВОВ@Н Опубликовано 4 июня, 2015 Автор Жалоба Опубликовано 4 июня, 2015 Вовик поменять все равно прийдется...новая стоит не так дорого, чтобы брать б\уТа я хочу спробувати б/у щоб переконатися чи проблема в опорі, якщо да, то тоді куплю пару нових опор. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
ВОВ@Н Опубликовано 5 июня, 2015 Автор Жалоба Опубликовано 5 июня, 2015 Сьогодні пішов в автомагазин, а там ціни КОСМОС: ціна ОДНІЄЇ опори БРТ 290 грн, ще одна якась була (фірми не пам'ятаю) ціна 310 грн за 1 шт. А замінити сам підшипник в опорі можливо? Чи є вони окремо в продажі? Можливо в когось є лишня, не дуже вбита, я б придбавби за символічну ціну. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Atom.DP Опубликовано 5 июня, 2015 Жалоба Опубликовано 5 июня, 2015 А замінити сам підшипник в опорі можливо? Чи є вони окремо в продажі?Можливо в когось є лишня, не дуже вбита, я б придбавби за символічну ціну.подшипник залит в резинуесть 10е опоры валом, но на них морда выше Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155
ВОВ@Н Опубликовано 5 июня, 2015 Автор Жалоба Опубликовано 5 июня, 2015 подшипник залит в резинуесть 10е опоры валом, но на них морда вышеТа мені буквально на пару годин, щоб поставити, проїхати і послухати чи стукає. Бо вже все замінив крім опори, сайлент-блока і ромашки.Сама опора в мене нормальна, резина не просаджена, але коли вона стоїть в зборі у стойці і зажата гайкою, то відчувається малесенький люфт в підшипнику. Можливо цей люфт і є причиною стукотіння. Доречі при лівому повороті його чути більше, при правому майже не чути. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
ВОВ@Н Опубликовано 6 июня, 2015 Автор Жалоба Опубликовано 6 июня, 2015 (изменено) Сьогодні знайшов б/у опору, люфту майже немає (менший ніж на моїй), стукотит по поганій дорозі так само. Підкажіть що ще може бути? Изменено 6 июня, 2015 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
MrrDemaN Опубликовано 6 июня, 2015 Жалоба Опубликовано 6 июня, 2015 Та мені буквально на пару годин, щоб поставити, проїхати і послухати чи стукає. Бо вже все замінив крім опори, сайлент-блока і ромашки.Сама опора в мене нормальна, резина не просаджена, але коли вона стоїть в зборі у стойці і зажата гайкою, то відчувається малесенький люфт в підшипнику. Можливо цей люфт і є причиною стукотіння. Доречі при лівому повороті його чути більше, при правому майже не чути.проверь ромашки Бортовичек О97 969 I7 36
toxa777 Опубликовано 7 июня, 2015 Жалоба Опубликовано 7 июня, 2015 проверь ромашки +1! И сайлентблоки посмотри заодно.
ВОВ@Н Опубликовано 8 июня, 2015 Автор Жалоба Опубликовано 8 июня, 2015 проверь ромашки Ромашки в нормі, я їх ще сильніше підтягнув - не вони.+1! И сайлентблоки посмотри заодно.Візуально сайленти в нормі, але ричага не мав часу вийняти. Треба буде спробувати або підтягнути, або замінити. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
BOGDAN_SC Club Опубликовано 8 июня, 2015 Жалоба Опубликовано 8 июня, 2015 может надо еще на рейку обратить внимание!! 0986728151 DRIVE2ru мой бортяк Мой бортовик проект №2 и №3 лачик на forum.2108.kiev.ua
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти