ВОВ@Н 209 Опубликовано 5 мая, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 мая, 2016 І так, дійшли руки до доробки ВУТа. Інформацію по переробці брав із https://www.drive2.ru 1. Вытачиваем шайбу диаметром 25мм, внутренний 15мм, толщина 1мм. из стали, аллюминия, пластмассы, всё равно.2. Откручиваем главный тормозной цилиндр и отодвигаем его вместе с трубками.3. Помощник нажимает на педаль тормоза до упора.4. Вы достаёте из < вакуумного > < усилителя > шток с сальником и резиновую шайбу, которая под штоком (осторожно, не уроните шайбу внутрь вакуума)5. Вставляете выточеную шайбу под резиновую6. Укорачиваете шток на 1мм вкручиванием наконечника.7. Собираем в обратной последовательности Основний шток який тисне на ГТЦ у мене зразу був 73 мм, я його вкрутив на 72,5. Шайбу знайшов случайно в себе в гаражі, тільеи обточив зовнішній діаметр, щоб вона стала 25 мм. Саме головне, щоб хтось натиснув на педаль тормозів і тримав його в такому положені, щоб можна було виковирати резинува шайбу (фото не моє) і під неї встановити металеву, притиснувши резиновою. Мінімальна доробка змінила робочі якості мого ВУТа в двоє. В результаті педаль тормозів стала трішки м'якшою і машина стала нормально тормозити. Те що пишуть на https://www.drive2.ru в коментарях, що машина легко заблокується на дорозі неправда. В штатних ситуаціях при тормозіні, педаль стала трішки мешою, але інформативність осталася. При різкому гальмуванні різниці не помітив. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 4 июля, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 4 июля, 2016 (изменено) Довго я збирався замінити корпус пічки на своїй машині, але руки знову не дійшли. Бо якось наводив марафет і витираючи ущільнювач задньої ляди/багажника (між лядою і кузовом) помітив що у верхніх вуглах виступила добряча ржавчина. Насадка "Їжачок" на дрель і все зачищено до металу потім грунтовка і покраска Знімав ляду залишивши завіси на кузові, тоді не збивається регулювання зазорів. Провода прийшлось перерізати, відтягнувши ззаду потолок. Изменено 4 июля, 2016 пользователем ВОВ@Н 1 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
mario052 10 Опубликовано 4 июля, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 июля, 2016 красава Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 4 июля, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 4 июля, 2016 6 часов назад, mario052 сказал: красава Дякую. Треба все таки взятися за заміну пічки, бо планував ще у березні, а вже скоро буде середина липня, так і до зими недалеко. Також купив нові передні білі поворотники корпус + скло фірми ЕСЕР, на вид дуже класні, але мабуть вигорять всеодно і помутніють. Ручника також треба підтягнути бо вже майже не тримає. Короче роботи повно, а часу немає. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Bogdan 1001 35 Опубликовано 19 июля, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 июля, 2016 молодчина!!! часу тобі побільше))) молодчина!!! часу тобі побільше))) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 20 июля, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 20 июля, 2016 20 часов назад, Bogdan 1001 сказал: молодчина!!! часу тобі побільше))) молодчина!!! часу тобі побільше))) Дякую. За останні 2 тижні багато чого зробив по машині, але немаю часу все викласти в бортовик. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 28 июля, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 28 июля, 2016 (изменено) І так, насилу знайшов час щоб доповнити бортовик свіжими записами. Давно вже лежав і припадаа пилюкою корпус пічки з усіма тросиками, але руки ніяк не доходиои замінити. Міняв у звязку з тим що на моєму були виламані половину кріплень, які тримабть тросики, а ще більша проблема - одна з осей, які тримають заслонку потоку воздуху на ноги відламалась, заслонка получилась у постійно відкритому режимі і взимку все тепло йшло на ноги, а на скло мало-що попадало. День 1. Зняв торпеду, відключив проводку і т.д. Невеличкий срач в салоні спеціальний чопик із дерева, щоб тосол не витікав на коврик Далі залив чистої води, дав машині попрацювати до вмикання карлсона, трішки охолонувши злив ту воду, з нею разом вийшло трохи мусору, а пока мотор вистигав, я взявся до проклеювання пічки паралоном, купленим на метри і 88 клей. До речі чогось на купленому корпусі не було кронштейнів, які тримають "бороду" торпеди, прийшлось їх переносити Підготувавши пічку повністю, залив знову воду в мотор і зайхав в гараж. На цьому ремонт закінчився бо надворі вже стало темно. Зняв розширювальний бачок, щоб вдома відмити ржавий наліт. Баночка миючого засобу і все залишив майже на добу, Ось що вийшло – ржавчину від’їло на ура і тепер бачок майже як новий День 2. Як завжди не обійшлося без поломок. Пиптик на тязі, на який надівається тросик заслонки ніг, відламався прийшлось робити маленьку дирочку і ставити болтик із двома гайками Далі установка пічки на місце з підключення всіх патрубків і проводів. Думав коли заміню корпус пічки то на лобове скло буде дути краще ніж на старій пічці – але ця проблема не вирішилась, отсалось як і було: з пасажирської сторони обдув лобового по всій довжині обдуву, а із водійської по середині обдуву – дує трішки гірше. Проте після зробленої роботи все одно все працює набагато краще. Залив новий тосол і посадив датчик вентилятора на герметик, бо взимку під ним було мокровато. Залишив два ричажки управлінням пічки: верхній лівий ричажок ноги-салон, нижній забір повітря салон-вулиця, правий верхній ричажок я викинув взагалі, бо у мене стоїть обичний шариковий кран на перекриття гарячої/холодної рідини замість штатного крана. Також при установці «бороди» вирішив замінити поломану вже давно і 10 раз клеєну панельку управління пічки. Нової я не знайшов, та й ціна мабуть не мала, вирішив зробити сам. Зняв розміри, у Фотошопі підігнав колір, розмір, вставив емблему клубу і.т.д., роздрукував на кольоровому принтері на фотобумазі, а щоб вона була твердішою – заламінував. Зробив 2 штуки. Вставив в «бороду» приклеївши силіконом. Вийшло приколльно Понятно що штатна під світка не просвітить щільну бумагу, та світить воно тільки по центру, то я вирішив наклеїти діодну полоску на всю довжину. Все зібрав поставив наче нормально, але… вночі думав що очі вилізуть – занадто яскраво воно світить. Щоб не гратися із регулюванням підсвітки, я вирішив пару раз дмухнути на полоску із балончика чорною краскою, результат вийшов нормальний: і не сліпить і видно, що й до чого. Фото вже у зібраному вигляді День 3. Заліз під машину підтягнути ручник, бачу сильно потріскався патрубок на баку. Пішов у магазин, ціна 85 грн пара великих хомутів і купив кілька маленьких, щоб поставити бензиновий фільтри на обратку системи охолодження. Кілька хвилин і патрубок на місці . День 4. Вирішив цього року їхати на море своїм ходом, а знаючи, свою дружину, що речей буде максимум, вирішив поставити підставки під амортизатори. При загруженому багажнику і 4 пасажирами, машина повинна стояти рівно, а не "впасти на попку". Ставив на саму нижчу дирку, але машина піднялася приблизно десь на 3-4 см. До Після Коли приїду з відпочинку – підставки займуть своє місце на полці в гаражі. Изменено 28 июля, 2016 пользователем ВОВ@Н 1 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Bogdan 1001 35 Опубликовано 11 августа, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 августа, 2016 Багатенько роботи зроблено!!! Гарно відпочити))) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 26 августа, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 26 августа, 2016 Скоро буде місяць як не поновляв свій бортовик. І так. Поїздка із сім'єю на море. Всі чогось казали що у бак ВАЗ 2108 влазить 43 літри під пробку. Дивно, але у мене влізло (судячи з лічильника) 47, і від пробки до бензину було ще сантиметрів з 10. Ось фото пустої машини з доміками під задніми амортами а це фото без пасажирів але "запакованої" речами (фото десь перед Одесою) Висновок такий, що якщо їхати з жінками (моя дружина і її сестра), то треба брати прицеп, бо вони десь назбирують стільки речей, що з багажника прийшлось виняти задню полку, а речі в багажнику були напихані під саму стелю. І так виїхав я 31 липня вночі десь біля дванадцятої години. Злива, дощ, блискає, гримить, дорога до Гайсина взагалі погана, все залито дощем і попадати в яму з калюжею було неприємно. В якомусь селі взагалі поломало дерева і щоб об'їхати треба було петляти по всій дорозі. Добре що переді мною їхав якись бусик, то я петляв за ним. Траса Гайсин - Умань так-сяк, добре що злива перестала, то хоч можна було бачити куди їхати, але місцями швидкість досягала 60-80 км/год. Виїхавши на Київську трасу, можна було вздихнути з полегшенням - дорога майже відмінна, їхати стало швидше і легше. Щоб надай-Бог не заснути за кермом вмикнув навігатор, то він майже всю дорогу матюкався "Ви перевищуєте швидкість". В якомусь населеному пункті попросиналися діти і захотіли поїсти, заїхали на заправку. Пішов по каву: взяв одну каву, два капучіно і один чай - ціна в 98 грн мене вбила. Маленький "перекус" хто - де примостився. Навігатор привів нас у село Сичавка, але наша база виявлялась ще кілометрів з 15 від села. розпитавши місцевих таксистів, до місця призначення прибули десь о 8 годині ранку. Ось відстань від Іллінців до місця проживання на базі Розпакували речі, перекусили, я накрив машину зарання купленини простинями замість чохла, щоб сховати від сонця, рушили на море. Жили в дерев'яних будиночках, місця з кондиціонерами були зайняті тому довелося брати те що є. Добре що з дому прихопив вентилятор (той що на полу ставиться), але кімната попалась з північної сторони, то у приміщені щоб аж дуже жарко не було. Ціна 100 грн за місце з людини. Пляж відносно чистий, людей не особо багато, бо був пару років назад в Затоці, то йдеш по пляжу і боїшся щоб комусь на голову не стати. На слідуючий ранок вирішили піти в 5 годин ранку, щоб подихати морським повітрям Блін я й не думав що на півдні о 5 годині може бути так холодно, але купатись все одно поліз Пару раз їздили у Коблево на атракціони. Можна й пішком по пляжу, але з дітьми в жару, в одну сторону майже 4 км, а потім назад 4 км було б важко, а так на машині по трасі майже 20 км вимходило. Біля бази була якась гора, така що лізти вгору метрів 100 треба майже рачки, вирішили піти, щоб глянути з висоти на море. Це всі ми, хто їздив відпочивати Фото з висоти 7 днів збігли як одна мить. По дорозі заїхали на Тилігульський лиман, щоб пойсти перед дорогою і побачив, як за допомогою невеликих парашутів катаються по хвилях Ось так пройшли кілька днів моєї відпустки. Машинка не підвела. Звозила нас туди й назад без пригод. Бензину пішло майже 61 літр на відстань у 929 км Як на мене 6,5 літра на сотню, то наче нормально. На днях прихожу в гараж, дивлюсь мокра калюжа під заднім правим колесом, лопла тромозна трубка. Міняв я їх ще у 2011 році, проржавіла під резиновою шлангочкою, яку я надів, щоб трубка не торкалась об балку. Купив за 15 грн трубку і банку тормозухи. За 7 років добряче пошарпався мій чолох на рулі, вирішив зняти і купити новий. Пішов у магазин і мене задавила жаба віддати за чохол 180 грн. Купив ось таку опльотку за 50 грн. обмотав. На вид наче нормальне, а на доторк какашка повна. В мене стояв якись чохол, що руки до нього аж липли, можна руль повертати долонею, а це якесь слизьке, тонке. Коротше поїздив я з ним пару днів та й віддав жінкиному брату на Ланос, а собі поставив свій старий. Також зняв фари щоб покрасити їх в середині, бо одна була якась світліша, а інша темніша, і заодно поставив нові передні поворотники фірми ЕСЕР, які купив ще весною. Заклеїв відбивач малярним скотчем, купив балончик краски і вперед Фото готових фар не робив по почався дощ іна дворі вже вечоріло, а фото на телефон не дцже нормальні. Вчора їду собі і перед поворотм хотів притормозити, натискаю на педаль, а вона провалюється. Вихожу з машини і ззаду з лівої сторони "Картина маслом" вірніше "Картина тормозухою". Лопла ліва трубка і знову ж під такою ж шлангочкою. Зняв колесо, молотком до балки заклепав трубку і поїхав далі. Сьогодні замінив вже й ліву стороно, але цих трубочок вже не ставив, а повигина трубки так, щоб не торкалися балки, а самі трубки обмазав нігрол+мовіль. Думаю трохи збереже від корозії. 3 Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 26 августа, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 августа, 2016 А загрузив авто таки да,прілічно.Я на днях картоплею трохи більше присадив,доміки стояли на верхніх дірках. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти