Рекомендуемые сообщения

Только что, Volf сказал:

Дивись вище,я добавив фото.

Бачив, відписав вище.

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

• Ответов 1,9т
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Друзі, у мене сьогодні донька родилася, тепер маю дві донечки—зірочки.

Довго мучився із біднішою сумішшю на газу на високих обертах. На ХХ і на середніх наче все нормально, а на високих по карті газу видно, що газова лінія нижча за бензинову. Взяв у товариша планку

Привіт, хто читає мій бортовик. Накінецьто підходять до завершення мої плани які мав зробити за літо. 1. Повна переборка передньої ходової. Замінено все крім опорників, вони ще в нормал

Изображения в теме

10 минут назад, ВОВ@Н сказал:

Бачив, відписав вище.

Ну на вкус и цвет-товарищей вобще-то нет,дело хозяйское.

Что-то я не дочитал-не допонял:smile:Все перемешалось.

Изменено пользователем Volf

Фото з уже наклеєною полоскою.

Foto1551_500.jpgi.gif

Ще надавно став помічати що коли заводити двигун, якось слабовато крутить стартер, схоже як то сівший АКБ. В менев салоні підключений вольтметр, в спокійному стані після ночі він показує 12,6 В. Наче нормально, щільність судячи з індиткатора на АКБ в нормі але всеж таки перевірив ареометром - скізь майже 1,26. Пробував ставити АКБ з іної машини ВАЗ 2107 (в себе на роботі) ситуація така ж, хоча та машина вже не виїжжала майже 2,5 місяці, але на сімьорочнгму АКБ моя  крутить так само. Ставив свій акум на 2107 заводиться як дзига. 

Думаю що щось із старетром. Я його не розбирав відколи купив авто, а це вже 7 років, тільки бендикс замінив і все. Товариш каже що може щотки підзносились в стартері, або втулка в КПП вже розбита. Хоча я її міняв 1,5 роки назад коли КПП ремонтував. Знімав стартер витирав ту втулку в КПП, змащував літолом і витулку і шток якора куди він вставляється в ту втулку - реакція таж сама - в'яловато круте і все, хо буває не завжди, а інколи й з пів оберта заводиться.

Що це може бути?

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

35 минут назад, ВОВ@Н сказал:

Foto1551_500.jpgi.gif

Ще надавно став помічати що коли заводити двигун, якось слабовато крутить стартер, схоже як то сівший АКБ. В менев салоні підключений вольтметр, в спокійному стані після ночі він показує 12,6 В. Наче нормально, щільність судячи з індиткатора на АКБ в нормі але всеж таки перевірив ареометром - скізь майже 1,26. Пробував ставити АКБ з іної машини ВАЗ 2107 (в себе на роботі) ситуація така ж, хоча та машина вже не виїжжала майже 2,5 місяці, але на сімьорочнгму АКБ моя  крутить так само. Ставив свій акум на 2107 заводиться як дзига. 

Думаю що щось із старетром. Я його не розбирав відколи купив авто, а це вже 7 років, тільки бендикс замінив і все. Товариш каже що може щотки підзносились в стартері, або втулка в КПП вже розбита. Хоча я її міняв 1,5 роки назад коли КПП ремонтував. Знімав стартер витирав ту втулку в КПП, змащував літолом і витулку і шток якора куди він вставляється в ту втулку - реакція таж сама - в'яловато круте і все, хо буває не завжди, а інколи й з пів оберта заводиться.

Що це може бути?

Була в мене історія з стартером на копійці.Перестав крутить,товариш каже потрібно розбирать і мить бензином.Зняв,подививсь і поняв,що якщо я його розберу,то не соберу(клямки тоді ще не було)

Подививсь,подумав-взяв добре помив бензином де щітка дістала.Не помню довго сох чи ні,поставив,поїхав і крутив він добре.Лежав він потім десь років чуть не10,поставили на машину-крутить хоть-би шо.

5 минут назад, Volf сказал:

Була в мене історія з стартером на копійці.Перестав крутить,товариш каже потрібно розбирать і мить бензином.Зняв,подививсь і поняв,що якщо я його розберу,то не соберу(клямки тоді ще не було)

Подививсь,подумав-взяв добре помив бензином де щітка дістала.Не помню довго сох чи ні,поставив,поїхав і крутив він добре.Лежав він потім десь років чуть не10,поставили на машину-крутить хоть-би шо.

Якби тут точно знати чи це стартер, чи втулка в КПП? 

В мене знайомий їздить на погрущику, (працює де виробляють тротуарну плитку, то там пил і цемент постійно в повітрі), то каже що на цьому погрущику 2 рази на місяць стартер розбирає і прочищає, він тоді крутить дай Боже. От і думаю може свій розібрати.

r119p.gif

Бортовий журнал

25 минут назад, ВОВ@Н сказал:

Якби тут точно знати чи це стартер, чи втулка в КПП? 

В мене знайомий їздить на погрущику, (працює де виробляють тротуарну плитку, то там пил і цемент постійно в повітрі), то каже що на цьому погрущику 2 рази на місяць стартер розбирає і прочищає, він тоді крутить дай Боже. От і думаю може свій розібрати.

Я думаю,якщо є час і бажання,то профілактіка стартеру не помішає,тим паче якщо ти до нього не заглядував з покупки(не знаю скільки років).Не мить,то хоть повидувать.

Не думаю,що втулка за 1.5 року зтерлась,хотя в наш час все можливо.А далі(собі буває думаю)то взагалі,качественные(не можу перевести на українську)запчастини будуть дефіцит(:ranting2:век высоких технологий:D)

Товариш обіцяв дати свій запасний стартер, поки я буду свого ремонтувати. От коли дасть, тоді й зроблю профілактику. Хоча коли поставлю інший стартер то буду знати на 100% чи це втулка в КПП, чи стартер.

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

3 минуты назад, ВОВ@Н сказал:

Товариш обіцяв дати свій запасний стартер, поки я буду свого ремонтувати. От коли дасть, тоді й зроблю профілактику. Хоча коли поставлю інший стартер то буду знати на 100% чи це втулка в КПП, чи стартер.

Взагалі жир.

15 часов назад, ВОВ@Н сказал:

Foto1551_500.jpgi.gif

Що це може бути?

Стартер разобрать и помыть. Щётки могут быть ещё хорошие, но графит с них неплохо загрязняет коллектор и щёточный узел. Из-за этого стартер плохо крутит. У меня на 10-ке вообще отказался крутить.

Ещё можно поставить допреле на стартер, чтобы питание на втягивающее шло прямо с АКБ, а не через блок предохранителей и кучу соединений проводки. На 10-м семействе есть такая болячка. Я себе поставил допреле, стартер стал лучше крутить.

1 час назад, toxa777 сказал:

Стартер разобрать и помыть. Щётки могут быть ещё хорошие, но графит с них неплохо загрязняет коллектор и щёточный узел. Из-за этого стартер плохо крутит. У меня на 10-ке вообще отказался крутить.

Ещё можно поставить допреле на стартер, чтобы питание на втягивающее шло прямо с АКБ, а не через блок предохранителей и кучу соединений проводки. На 10-м семействе есть такая болячка. Я себе поставил допреле, стартер стал лучше крутить.

Сьогодні  у товариша взяв стартер, попробую поставлю  і послухаю, що воно скаже, бо не дуже хочеться лізти під машину  і втулку в КПП міняти, тим паче ніколи такого ще не робив. 

Про доп реле чув, але спробую покищо без нього. Хоча якщо у тебе є схема підключення , то кинь мені. Дякую.

r119p.gif

Бортовий журнал

• ВОВ@Н изменил название на Мій ВАЗик 21099

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти