ВОВ@Н 209 Опубликовано 4 сентября, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 4 сентября, 2016 Только что, Volf сказал: Дивись вище,я добавив фото. Бачив, відписав вище. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 4 сентября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 сентября, 2016 (изменено) 10 минут назад, ВОВ@Н сказал: Бачив, відписав вище. Ну на вкус и цвет-товарищей вобще-то нет,дело хозяйское. Что-то я не дочитал-не допонялВсе перемешалось. Изменено 4 сентября, 2016 пользователем Volf Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 4 сентября, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 4 сентября, 2016 (изменено) Фото з уже наклеєною полоскою. Ще надавно став помічати що коли заводити двигун, якось слабовато крутить стартер, схоже як то сівший АКБ. В менев салоні підключений вольтметр, в спокійному стані після ночі він показує 12,6 В. Наче нормально, щільність судячи з індиткатора на АКБ в нормі але всеж таки перевірив ареометром - скізь майже 1,26. Пробував ставити АКБ з іної машини ВАЗ 2107 (в себе на роботі) ситуація така ж, хоча та машина вже не виїжжала майже 2,5 місяці, але на сімьорочнгму АКБ моя крутить так само. Ставив свій акум на 2107 заводиться як дзига. Думаю що щось із старетром. Я його не розбирав відколи купив авто, а це вже 7 років, тільки бендикс замінив і все. Товариш каже що може щотки підзносились в стартері, або втулка в КПП вже розбита. Хоча я її міняв 1,5 роки назад коли КПП ремонтував. Знімав стартер витирав ту втулку в КПП, змащував літолом і витулку і шток якора куди він вставляється в ту втулку - реакція таж сама - в'яловато круте і все, хо буває не завжди, а інколи й з пів оберта заводиться. Що це може бути? Изменено 4 сентября, 2016 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 4 сентября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 сентября, 2016 35 минут назад, ВОВ@Н сказал: Фото з уже наклеєною полоскою. Ще надавно став помічати що коли заводити двигун, якось слабовато крутить стартер, схоже як то сівший АКБ. В менев салоні підключений вольтметр, в спокійному стані після ночі він показує 12,6 В. Наче нормально, щільність судячи з індиткатора на АКБ в нормі але всеж таки перевірив ареометром - скізь майже 1,26. Пробував ставити АКБ з іної машини ВАЗ 2107 (в себе на роботі) ситуація така ж, хоча та машина вже не виїжжала майже 2,5 місяці, але на сімьорочнгму АКБ моя крутить так само. Ставив свій акум на 2107 заводиться як дзига. Думаю що щось із старетром. Я його не розбирав відколи купив авто, а це вже 7 років, тільки бендикс замінив і все. Товариш каже що може щотки підзносились в стартері, або втулка в КПП вже розбита. Хоча я її міняв 1,5 роки назад коли КПП ремонтував. Знімав стартер витирав ту втулку в КПП, змащував літолом і витулку і шток якора куди він вставляється в ту втулку - реакція таж сама - в'яловато круте і все, хо буває не завжди, а інколи й з пів оберта заводиться. Що це може бути? Була в мене історія з стартером на копійці.Перестав крутить,товариш каже потрібно розбирать і мить бензином.Зняв,подививсь і поняв,що якщо я його розберу,то не соберу(клямки тоді ще не було) Подививсь,подумав-взяв добре помив бензином де щітка дістала.Не помню довго сох чи ні,поставив,поїхав і крутив він добре.Лежав він потім десь років чуть не10,поставили на машину-крутить хоть-би шо. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 4 сентября, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 4 сентября, 2016 5 минут назад, Volf сказал: Була в мене історія з стартером на копійці.Перестав крутить,товариш каже потрібно розбирать і мить бензином.Зняв,подививсь і поняв,що якщо я його розберу,то не соберу(клямки тоді ще не було) Подививсь,подумав-взяв добре помив бензином де щітка дістала.Не помню довго сох чи ні,поставив,поїхав і крутив він добре.Лежав він потім десь років чуть не10,поставили на машину-крутить хоть-би шо. Якби тут точно знати чи це стартер, чи втулка в КПП? В мене знайомий їздить на погрущику, (працює де виробляють тротуарну плитку, то там пил і цемент постійно в повітрі), то каже що на цьому погрущику 2 рази на місяць стартер розбирає і прочищає, він тоді крутить дай Боже. От і думаю може свій розібрати. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 4 сентября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 сентября, 2016 25 минут назад, ВОВ@Н сказал: Якби тут точно знати чи це стартер, чи втулка в КПП? В мене знайомий їздить на погрущику, (працює де виробляють тротуарну плитку, то там пил і цемент постійно в повітрі), то каже що на цьому погрущику 2 рази на місяць стартер розбирає і прочищає, він тоді крутить дай Боже. От і думаю може свій розібрати. Я думаю,якщо є час і бажання,то профілактіка стартеру не помішає,тим паче якщо ти до нього не заглядував з покупки(не знаю скільки років).Не мить,то хоть повидувать. Не думаю,що втулка за 1.5 року зтерлась,хотя в наш час все можливо.А далі(собі буває думаю)то взагалі,качественные(не можу перевести на українську)запчастини будуть дефіцит(век высоких технологий) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 4 сентября, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 4 сентября, 2016 (изменено) Товариш обіцяв дати свій запасний стартер, поки я буду свого ремонтувати. От коли дасть, тоді й зроблю профілактику. Хоча коли поставлю інший стартер то буду знати на 100% чи це втулка в КПП, чи стартер. Изменено 4 сентября, 2016 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 4 сентября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 сентября, 2016 3 минуты назад, ВОВ@Н сказал: Товариш обіцяв дати свій запасний стартер, поки я буду свого ремонтувати. От коли дасть, тоді й зроблю профілактику. Хоча коли поставлю інший стартер то буду знати на 100% чи це втулка в КПП, чи стартер. Взагалі жир. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
toxa777 122 Опубликовано 5 сентября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 сентября, 2016 15 часов назад, ВОВ@Н сказал: Фото з уже наклеєною полоскою. Ще надавно став помічати що коли заводити двигун, якось слабовато крутить стартер, схоже як то сівший АКБ. В менев салоні підключений вольтметр, в спокійному стані після ночі він показує 12,6 В. Наче нормально, щільність судячи з індиткатора на АКБ в нормі але всеж таки перевірив ареометром - скізь майже 1,26. Пробував ставити АКБ з іної машини ВАЗ 2107 (в себе на роботі) ситуація така ж, хоча та машина вже не виїжжала майже 2,5 місяці, але на сімьорочнгму АКБ моя крутить так само. Ставив свій акум на 2107 заводиться як дзига. Думаю що щось із старетром. Я його не розбирав відколи купив авто, а це вже 7 років, тільки бендикс замінив і все. Товариш каже що може щотки підзносились в стартері, або втулка в КПП вже розбита. Хоча я її міняв 1,5 роки назад коли КПП ремонтував. Знімав стартер витирав ту втулку в КПП, змащував літолом і витулку і шток якора куди він вставляється в ту втулку - реакція таж сама - в'яловато круте і все, хо буває не завжди, а інколи й з пів оберта заводиться. Що це може бути? Стартер разобрать и помыть. Щётки могут быть ещё хорошие, но графит с них неплохо загрязняет коллектор и щёточный узел. Из-за этого стартер плохо крутит. У меня на 10-ке вообще отказался крутить. Ещё можно поставить допреле на стартер, чтобы питание на втягивающее шло прямо с АКБ, а не через блок предохранителей и кучу соединений проводки. На 10-м семействе есть такая болячка. Я себе поставил допреле, стартер стал лучше крутить. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 5 сентября, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 сентября, 2016 1 час назад, toxa777 сказал: Стартер разобрать и помыть. Щётки могут быть ещё хорошие, но графит с них неплохо загрязняет коллектор и щёточный узел. Из-за этого стартер плохо крутит. У меня на 10-ке вообще отказался крутить. Ещё можно поставить допреле на стартер, чтобы питание на втягивающее шло прямо с АКБ, а не через блок предохранителей и кучу соединений проводки. На 10-м семействе есть такая болячка. Я себе поставил допреле, стартер стал лучше крутить. Сьогодні у товариша взяв стартер, попробую поставлю і послухаю, що воно скаже, бо не дуже хочеться лізти під машину і втулку в КПП міняти, тим паче ніколи такого ще не робив. Про доп реле чув, але спробую покищо без нього. Хоча якщо у тебе є схема підключення , то кинь мені. Дякую. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти