Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

59 минут назад, ВОВ@Н сказал:

Сьогодні  у товариша взяв стартер, попробую поставлю  і послухаю, що воно скаже, бо не дуже хочеться лізти під машину  і втулку в КПП міняти, тим паче ніколи такого ще не робив. 

Про доп реле чув, але спробую покищо без нього. Хоча якщо у тебе є схема підключення , то кинь мені. Дякую.

https://www.drive2.ru/c/595839/

На драйве нашёл. Себе сделал так же.

Опубликовано
1 час назад, ВОВ@Н сказал:

Сьогодні  у товариша взяв стартер, попробую поставлю  і послухаю, що воно скаже, бо не дуже хочеться лізти під машину  і втулку в КПП міняти, тим паче ніколи такого ще не робив. 

Про доп реле чув, але спробую покищо без нього. Хоча якщо у тебе є схема підключення , то кинь мені. Дякую.

Не вздумай до втулки лізти без ями,я вже був спробував,потім з буксира заводили і все одно на яму заїзжав.

Опубликовано (изменено)
5 минут назад, Volf сказал:

Не вздумай до втулки лізти без ями,я вже був спробував,потім з буксира заводили і все одно на яму заїзжав.

Нє, без ями звичайно ні. Я туди взагалі лізти не хочу. Я як поначитувався, що і корпус КПП відкришується біля втулки, або вийняти її з відти важко, то в мене бажання немає її зачіпати.

Я так поняв ти її в себе міняв, Коротше, якщо не дай Бог мені прийдеться її міняти, то розпишеш мені потім що й до чого. Ок?

1 минуту назад, ВОВ@Н сказал:

35 минут назад, toxa777 сказал:

https://www.drive2.ru/c/595839/

На драйве нашёл. Себе сделал так же.

А що робити із заводським реле тим що під капотом, залишати  чи відключити?

1_500.jpgi.gif

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

Опубликовано
29 минут назад, ВОВ@Н сказал:

Нє, без ями звичайно ні. Я туди взагалі лізти не хочу. Я як поначитувався, що і корпус КПП відкришується біля втулки, або вийняти її з відти важко, то в мене бажання немає її зачіпати.

Я так поняв ти її в себе міняв, Коротше, якщо не дай Бог мені прийдеться її міняти, то розпишеш мені потім що й до чого. Ок?

1_500.jpgi.gif

Я заводское оставил. Но, напомню, у меня 2110 и немного другая электросхема.

Смысл установки допреле в моём случае - питание на втягивающее подаётся непосредственно с АКБ, а не через блок предов, замок и кучу метров проводо с десятком соединений. А всё это даёт падение напряжения.

Опубликовано
9 минут назад, toxa777 сказал:

Я заводское оставил. Но, напомню, у меня 2110 и немного другая электросхема.

Смысл установки допреле в моём случае - питание на втягивающее подаётся непосредственно с АКБ, а не через блок предов, замок и кучу метров проводо с десятком соединений. А всё это даёт падение напряжения.

Ну да про електросхему, що вона інша я не подумав. То можливо, що це допоміжне реле мені нічого не дасть. Хоча я ніколи не скаржився на просадку напруги, ні зимою, ні літом. 

r119p.gif

Бортовий журнал

Опубликовано
3 часа назад, ВОВ@Н сказал:

Я так поняв ти її в себе міняв, Коротше, якщо не дай Бог мені прийдеться її міняти, то розпишеш мені потім що й до чого.i.gif

Не розпишу,тому що такого наковиряв.Натфільком потім добивав.Хтось тут на форумі метчиком на 14 доставав,але мені знайомий казав,що на 13.

Опубликовано
5 часов назад, ВОВ@Н сказал:

1_500.jpgi.gif

Я думаю що на 2108 установка того реле нічого не дасть. Так як у нас є таке реле на відміну від 2110. Хіба що можна провід на 87 контакт реле кинути напряму з акума, замість того що йде з роз'єму Ш8 контакт 7. Але воно того не варте. Думаю що просадка в цьому місці мінімальна якщо провода від генератора до блока запобіжників нормальні. 

Якщо і шукати просадку на 2108 то не в цьому місці. Хороша маса на двигун напряму з акума дасть набагато більший ефект.

Опубликовано

Вчора поставив "позичений" стартер. 3 рази робив пробний запуск. Все наче нормально, далі "позичений" заводив через раз - втягуюче клацає, а заводити не хоче. Вмикаю запалення і грубою викруткою перемкнувши два болти на втягуючому авто заводилось. Заглушив, зняв центральний провід з котушки і пробував поганяти той стартер, він крутиться добре, а мій при такй маніпуляції з кожним обертом крутив тугіше і тугіше.

В гаражі розібрав свій, там мусору схожого на смолу чи пластилін повно, якор грязний, магніти обліплені, пилюкі від щоток повно.

Foto1552_500.jpgi.gif

Foto1553_500.jpgi.gif

Щотки ще не дуже стерті але вже на підході, але то інша справа, головне тепер все відмим і скласти все до купи назад.

Щіточкою і бензином повимивав всю ту гидоту

Foto1557_500.jpgi.gif

Foto1558_500.jpgi.gif

Весь процес контолювала моя малеча

Foto1556_500.jpgi.gif

Короче перемив все зібрав, стало відчутно легше крутити якор, ставлю на машину ключ на запуск - завелась. О, думаю добре. Глушу, заводити а фігушкі - те саме з кожним прокрутом стартер начинає крутити тугіше і тугіше. Через пару раз взагалі при старті майже вся електрика тухне і вольтаж падає до 8,3 Вольта, а з під капота чути якись писк. Вмикаю запалення, перемикаю два болта на втягуючому - стартер круте і круте добе, але в зацеп не входить. якщо ключем заводити то наче в зацеп входить але не може провернути і знову тухне майже вся електика, Перемикаю два болта стартер крутить, а  в зацеп не йде.  ЧО МОЖЕ БУТИ?

На дворі вже майже темно, дитина хоче до дому, я злий знімаю свій стартер, ставлю "позичений", збираю ключі, мию руки і їду додому. Вдома зняв втягуюче з стартера хотів розпаяти , але мій паяльник слабкий , тому нічого не вийшло.

Підкажіть в чому проблема?

r119p.gif

Бортовий журнал

Опубликовано
26 минут назад, ВОВ@Н сказал:

Короче перемив все зібрав, стало відчутно легше крутити якор, ставлю на машину ключ на запуск - завелась. О, думаю добре. Глушу, заводити а фігушкі - те саме з кожним прокрутом стартер начинає крутити тугіше і тугіше. Через пару раз взагалі при старті майже вся електрика тухне і вольтаж падає до 8,3 Вольта, а з під капота чути якись писк. Вмикаю запалення, перемикаю два болта на втягуючому - стартер круте і круте добе, але в зацеп не входить. якщо ключем заводити то наче в зацеп входить але не може провернути і знову тухне майже вся електика, Перемикаю два болта стартер крутить, а  в зацеп не йде.  ЧО МОЖЕ БУТИ?

На дворі вже майже темно, дитина хоче до дому, я злий знімаю свій стартер, ставлю "позичений", збираю ключі, мию руки і їду додому. Вдома зняв втягуюче з стартера хотів розпаяти , але мій паяльник слабкий , тому нічого не вийшло.

Підкажіть в чому проблема?

Распаять втягивающее, почистить контакты, они там скорее всего хорошо подгорели.

А по всем симптомам у меня было почти то же самое, даже на перебранном стартере. Поставил реле и забыл об этой проблеме.

15 часов назад, Vasjok сказал:

Я думаю що на 2108 установка того реле нічого не дасть. Так як у нас є таке реле на відміну від 2110. Хіба що можна провід на 87 контакт реле кинути напряму з акума, замість того що йде з роз'єму Ш8 контакт 7. Але воно того не варте. Думаю що просадка в цьому місці мінімальна якщо провода від генератора до блока запобіжників нормальні. 

Якщо і шукати просадку на 2108 то не в цьому місці. Хороша маса на двигун напряму з акума дасть набагато більший ефект.

На 2110 тоже есть реле.

Просадка там всегда есть. Допреле как раз для того, чтобы не было большой просадки.

Опубликовано (изменено)
1 час назад, toxa777 сказал:

Распаять втягивающее, почистить контакты, они там скорее всего хорошо подгорели.

А по всем симптомам у меня было почти то же самое, даже на перебранном стартере. Поставил реле и забыл об этой проблеме.

На 2110 тоже есть реле.

Просадка там всегда есть. Допреле как раз для того, чтобы не было большой просадки.

Да, але чого  інший стартер крутить добре і просадки майже немає. Мене цікавить чого коли я під капотом перемикаю два великі болти то чути що крутиться стартер, а в зацеп бендикс не входить, а якщо з ключа, то щось наче похоже на зецеп, але провернути немає сили і втягуюче дуже гріється, особливо нижній болт на який одягається провід що йде з стартера.

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти