w-126 38 Опубликовано 12 сентября, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 сентября, 2013 А в блок 5-ї передачі, що входить?Ведущая и ведомая шестерня, муфта , вилка , синхрон , втулка , игольчатый подшипник. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 12 сентября, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 сентября, 2013 Ведущая и ведомая шестерня, муфта , вилка , синхрон , втулка , игольчатый подшипник.Ого скільки цацок, і скільки цей "набор" буде приблизно коштувати? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 23 сентября, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 23 сентября, 2013 (изменено) Підкажіть будь ласка. як взнати яка ГП пара стоїть на КПП.Розкажу для чого воно мені.До ремонту в мене на 5-й передачі при 3000 об. спідометр показував 110 км/год.Судчи з таблички в мене була пара 3,7Потім з часом в мене навернулась 2-а передача. Знайшов б\у КПП з лопнувшив корпусом, але усіма цілими шестернями."Майстер" пересипав всі шестерні в мій корпус КПП.Але судячи по його словах, він залишив планетарку (велика шестерня, мост) мою, а вал з усім лихом поставив з донорської коробки.Тепер при тих же обертах 3000 об на 5-й передачі авто їде зі швидкістю 120 км/год, але знизилась тяга, да, по трасі воно добре, але мені того не треба, мне задовільняло те що було до ремонту (тяга і швидкість.)Питання в тому чи може піднятися швидкість від пари, чи від шестерень?Тепер дивлячись на купу шестернів з моєї КПП, я догадуюсь, що він поставив мого моста, а хвостовик з шестернями залишив від донора, при цьому відчутне легеньке підвивання майже на всіх передачах (схоже на звук роботи КПП ГАЗ-52).В мене в гаражі лежить мост з таким написомЯ порахував - на шестерні 63 зуби, а на валові 17, тобто якщо поділити 63 на 17 вийде пара 3,7.Що буде якщо в мене в КПП стоїть "не пара", а якась збірна?Порадили злити масло, щоб побачити в зливному отворі маркіровку ГП, ніфіга там не видно.От і думаю яка в мене пара і чому відчутний звук як в ГАЗ-52.Об'яснив як міг. А згадав "КПП донор" була з ВАЗ 2115, стартер на 3 шпильки. Изменено 24 сентября, 2013 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 24 сентября, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 24 сентября, 2013 (изменено) Сьогодні міняв кінцевик вмикання задньої передачі і зливав масло з КПП. Так от, заодно рішив провірити кількість зубів на головній шестерні. Відкрутив зливну пробку, так як радили в просторах Інтернету, що через неї можна побачити маркіровку, то це брехня, її там не видно. То я білою краскою помітив один зуб на шестерні і крутив колесо, нарахував я так 63 зуби. А потім виирішив викрутити заливну пробку і теж провернув колесо, то через заливну дійсно видно маркіровку, а саме 63/17.Так от, на головній шестерні 63 зуби, тепер мене цікавить скільки їх на шестерні що на валу (16,17 чи скільки), бо машина після ремонту почала швидше їхати на 10 км/год. Сьогодні провірив 2500 обертів на 5-й передчі показало 100 км/год, раніше їхала 90 км/год. Як взнати яка кількість зубів на валу і чи можливе збільшення швидкості від кількості цих зубів, чи авто стало їхати швидше але пропала тяга за рахунок шестерень КПП.Шестерні з КПП ваз 2115. Изменено 24 сентября, 2013 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
MotorManiac 51 Опубликовано 24 сентября, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 24 сентября, 2013 Я так понимаю, на 63 зуба с большого колеса может подойти только 17зубовый вал. В принципе части ГП между разными комплектами не совместимы. Правда 63зубовое колесо самое маленькое, и "установить" к нему можно любой вал, но такого клинического случая медицина ещё не знала. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 24 сентября, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 24 сентября, 2013 (изменено) Я так понимаю, на 63 зуба с большого колеса может подойти только 17зубовый вал.В принципе части ГП между разными комплектами не совместимы. Правда 63зубовое колесо самое маленькое, и "установить" к нему можно любой вал, но такого клинического случая медицина ещё не знала.Так в мене на обох головних шестернях маркіровка 63/17. Окремо в мене лежить шестерня з 63 зубами і вал на 17 зубів. В КПП оказується теж стоїть шестерня з 63 зубами, а от на скільки зубів стоїть вал я не знаю, авто прибавило в максималці, а тяга впала і шум підвивання на всіх передачах присутній. От і цікавить що за вал стоїть. І якщо він там якись не стандартний, чим це може загрожуватии для КПП.Чи може причина в шестернячх передач??? Изменено 24 сентября, 2013 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 25 сентября, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 25 сентября, 2013 Звиняйте за назойливість, але, що хіба ніхто не скаже, що може бути якщо ГП "не парна", тобто вал з іншої пари? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
MotorManiac 51 Опубликовано 26 сентября, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 сентября, 2013 Ну на слух, когда они ещё сухие и не в масле, они заметно "кряхтят/трутся" если в руках котить одно колесо по другому. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 26 сентября, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 сентября, 2013 (изменено) Ну на слух, когда они ещё сухие и не в масле, они заметно "кряхтят/трутся" если в руках котить одно колесо по другому.І що, їздити так можна???А може в мене й дійсно вижимний журчит, якщо між щепленням і вижимним немає зазору. А то виходидь, що на двох дисках щеплення і на двох КПП звук той самий. При цьому вижимного я не міняв. Изменено 26 сентября, 2013 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Igor 99 0 Опубликовано 31 октября, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 31 октября, 2013 І що, їздити так можна???А може в мене й дійсно вижимний журчит, якщо між щепленням і вижимним немає зазору. А то виходидь, що на двох дисках щеплення і на двох КПП звук той самий. При цьому вижимного я не міняв. У меняя 99 2005 года, в 2011 ремонтировали коробку, гп оказалась 3.5 63/18 так что все может быть, хз че в той пятнашке в коробке было... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти