Рекомендуемые сообщения

• Ответов 21
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Опубликовано (изменено)

недавно выбросил предние тормозные цилиндры, так бы отдал 2 штуки, ну а так старые ищи и выкручивай

или попробуй еще с задних цилиндров выкрутить и померять, может подойдут или на крайняк купить новый нерегулируемый, в дальнейшем пригодиться.

Изменено пользователем Zampolit
Опубликовано

Я так зпрозумів у ТС проблема не де взяти штуцер, а як достати обломок із супорта. Колись було подібне на ВАЗ 2106 у товариша. То на скільки я пам'ятаю він висверлював спочатку тонким сверлом, а поті трішки грубшим. Але треба акуратно, щоб не пошколити рільбу в супорті. І звичайно буде удобніше, якщо супорт знятий з машини.

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

Опубликовано

снимать супорт с машины зажимать в тески и аккуратно высверливать.у меня так задний штуцер обломился я забил,потому через пару лет все равно менял задние тормозные цилиндры.

Опубликовано

Я так зпрозумів у ТС проблема не де взяти штуцер, а як достати обломок із супорта. Колись було подібне на ВАЗ 2106 у товариша. То на скільки я пам'ятаю він висверлював спочатку тонким сверлом, а поті трішки грубшим. Але треба акуратно, щоб не пошколити рільбу в супорті. І звичайно буде удобніше, якщо супорт знятий з машини.

я так робив, але пошкодив не різьбу, а кінець основи, тобто коли закручуєш штуцер він не блокує торсозну рідину бо спиляв кінцеву стінку, тому із сверлінням будь дуже обережним.

П.С. Новий гідроцилінд супорта мені обійшовся в 115 грн, оригінал.

Опубликовано

Я так бачу, що щтуцера в основнуму у всіх ржавіють і прикіпають до супорта/циліндрика, потім їх важко відкрутити. А може можна їх чимось промастити, щоб вони не ржавіли.?

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

Опубликовано (изменено)

Штуцера ржавіють не на різьбі в циліндрі, а в відкритому проміжку циліндр-грані (зазор 2мм). Собі вчора прокачував, замінив на штуцера з головками 10мм і обробив цей зазор мідною змазкою (була під рукою), деякі радять автопластиліном.

Изменено пользователем AXID

Не усложняйте простое!

Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства.

Лучшее — враг хорошего...

Опубликовано

Я так бачу, що щтуцера в основнуму у всіх ржавіють і прикіпають до супорта/циліндрика, потім їх важко відкрутити. А може можна їх чимось промастити, щоб вони не ржавіли.?

Я літолу напхав на різьбу, покищо політ нормальний, тьху-тьху....

П.С. Правий розкрутив без проблем, але його наніч залив ведешкою, а от лівий - зараза, відкручував у польових умовах, з того всього їхав на троьх гальмах (заглушив праву сторону)

Опубликовано

Я літолу напхав на різьбу, покищо політ нормальний, тьху-тьху....

П.С. Правий розкрутив без проблем, але його наніч залив ведешкою, а от лівий - зараза, відкручував у польових умовах, з того всього їхав на троьх гальмах (заглушив праву сторону)

я слышал что как то гайку приваривают и выкручивают, кто пробовал отпишитесь плиииииз

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти