scythe 13 Опубликовано 20 апреля, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 20 апреля, 2016 Дима, это не серьезно. там любая жига пройдет Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
bega 149 Опубликовано 20 апреля, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 20 апреля, 2016 3 часа назад, scythe сказал: Дима, это не серьезно. там любая жига пройдет Ага,особенно на первой фотке ))) Я бы поглядел на этого отчаяного хозяина жигулей,ниву в учёт не берем Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 20 апреля, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 20 апреля, 2016 (изменено) 9 часов назад, scythe сказал: Дима, это не серьезно. там любая жига пройдет По лісі то так. Я там навіть передок не вмикав. На 8ці я б там проїхав. А от в калюжі, що на 1 фото один УАЗік закінчився Спершу в нього хаб вибивало, ввімкнули хаб - обрізало напіввісь заднього моста. Ну то ж УАЗік )) Ми за покатуху бачили їх 4 штуки і без проблем їздив тільки підготовлений в класі ТР3. Решту з піднятим капотом і колупаючимися в них власниками бачили. Так доставляє, коли ВК школота росеянська так хвалить свої УАЗи і всім доводять, який то мегокрутий позашляховик , а найголовніше надійний Головна перевага російських джипів - їх не шкода. До речі, поставив собі вже балку світлодіодну дальнього світла на 300вт. Збираю бабло, хочу собі КПП купити цілу, бо на мою, я так порахував, запчастини і ремонт вийде не набагато дешевше, а от втулки куліси ще й знайти не можна. На екзісті замовляв, постачальник написав, мовляв хрін тобі, а не втулки. А ще там підшипники треба міняти. Коротше в нас западенські бариги просять 600у.о. за коробку, а в Білорусі 300+ 30у.о. доставка. Думаю, вибір очевидний де брати. Може ше пару ніштяків прикуплю. Як мінімум ще хаба запасного хочу, бо х.з. скільки в мене ше буде клацати в передньому правому приводі, поки обріже. 6 часов назад, bega сказал: Ага,особенно на первой фотке ))) Я бы поглядел на этого отчаяного хозяина жигулей,ниву в учёт не берем Нива була в тій калюжі. БФГ АТ там не їдуть. Їхала на лебідці. Изменено 20 апреля, 2016 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
bega 149 Опубликовано 20 апреля, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 20 апреля, 2016 1 час назад, Dim.on-zt сказал: Нива була в тій калюжі. БФГ АТ там не їдуть. Їхала на лебідці. Та ладно тебе,то ты не дооцениваешь жиги,вон из "продажи" семерка за 8000$ пролетела бы ту лужу свистя турбиной 2 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 3 мая, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 3 мая, 2016 Більше 90км\год їхати на мадах - закладає вуха, але скажене каченя незважало, мусів триматися 110-120. 3000об\хв трохи багато для мого мотору по трасі їхати. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 2 июня, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 2 июня, 2016 Вирішив спробувати знову продати бобика. Бо їздити дорогувато виходить і на ньому через це ніхто не хоче зі мною нікуди кататись. Хочу такого ж тільки на газу. Почав читати про бензинові мотори Труперів\Монтереїв - якось знижується бажання свого дизеля продавати. Але то, швидше за все, я просто відвик вже від бензинок з їх купою датчиків, гідронатяжителями, гідрокомпенсаторами і т.д.. Адже така фігня і в інших марок буде. Та калькулятор при самих грубих підрахунках каже що вартість пального на 100км 3.1Д виходить приблизно 200грн, а на 3.2 і 3.5на газу приблизно 150гр. Різниця 50грн на 100км, за рік з моїми пробігами хай 5000грн набіжить. А це фактично теперішня місячна з\п. До того всього бензинки 3.2 SOHC мають 260Нм. при 3750об\хв і 177к.с. при 5200об\хв. 3.5 - 310Нм/3000 - 215к.с\5400 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mikeng 27 Опубликовано 2 июня, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 июня, 2016 як на мене міняти шило на мило нема змісту абсолютно ніякого, економія примарна, не факт що 1:1 поміняєш на бензин + в своїй машині хоча б знаеш всі її + і -, а нова то завжди будуть якісно нові приколи і не факт що приемні, бо бобік вже відверто старий і навряд чи найдеш такого що життя не бачив. моя думка - не трать гроші на фігню, якщо є бажання - підзбирай і купиш собі щось новіше/краще/дорожче вже з газ/бензином. Диски и шины с Польши под заказ Garage sale!!! +38(067)1687302 mikeburian@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
VoLan 154 Опубликовано 3 июня, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 3 июня, 2016 Олх и тяжело будет продать сейчас. Все ждут подписи. Дальше наш металлолом не нужен ни кому будет((( Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
scythe 13 Опубликовано 3 июня, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 3 июня, 2016 12 часа назад, Dim.on-zt сказал: Вирішив спробувати знову продати бобика. Бо їздити дорогувато виходить і на ньому через це ніхто не хоче зі мною нікуди кататись. Хочу такого ж тільки на газу. Діма, а для чого тобі в повсякденні користуватися джипом? будь-який джип при їзді по Києву буде жрати у тебе гроші. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
<REMUS> 11 Опубликовано 3 июня, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 3 июня, 2016 Їздив на отакій техниці 4.2 турбо, росхід до 15 літрів, подумав навіщо ті джипи)) 2 1 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти