Opel Monterey, він же Isuzu Trooper/ Acura SLX 3.1D -> 3.2бенз AT

Рекомендуемые сообщения

Дима, это не серьезно. там любая жига пройдет

• Ответов 434
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Давно не писав нічого. За роботою мало часу. Ось поки після свят не прийшли ще до тями всі і є трохи вільного часу, то  займаюсь трошки.  Безобак, днище над ним і задню частину рами вичистив і пе

Та хай там собі буде. Все таки не легковушка. Іноді на косогорах може знадобитись))   Доварив от арку. Ще треба під бампером доробити, але закінчились шматки заліза. Поїду на дачу, там є шма

Почистив як змір іржу щітками, наждачками, молотком.  Пару раз перетворювачем іржі  обробляв.  Поки тепло, то за день встиг і пофарбувати. Поки швидко підсихає, то мокрим по мокрому і фарбував. Задув

Изображения в теме

3 часа назад, scythe сказал:

Ага,особенно на первой фотке )))

Я бы поглядел на этого отчаяного хозяина жигулей,ниву в учёт не берем :smile:

9 часов назад, scythe сказал:

По лісі то так. Я там навіть передок не вмикав. На 8ці я б там проїхав. А от в калюжі, що на 1 фото один УАЗік закінчився :smile: Спершу в нього хаб вибивало, ввімкнули хаб - обрізало напіввісь заднього моста. Ну то ж УАЗік )) Ми за покатуху бачили їх 4 штуки і без проблем їздив тільки підготовлений в класі ТР3. Решту з піднятим капотом і колупаючимися в них власниками бачили. Так доставляє, коли ВК школота росеянська так хвалить свої УАЗи і всім доводять, який то мегокрутий позашляховик :smile:, а найголовніше надійний :bayan: Головна перевага російських джипів - їх не шкода.

До речі, поставив собі вже балку світлодіодну дальнього світла на 300вт. 

Збираю бабло, хочу собі КПП купити цілу, бо на мою, я так порахував, запчастини і ремонт вийде не набагато дешевше, а от втулки куліси ще й знайти не можна. На екзісті замовляв, постачальник написав, мовляв хрін тобі, а не втулки. А ще там підшипники треба міняти. 

Коротше в нас западенські бариги просять 600у.о. за коробку, а в Білорусі 300+ 30у.о. доставка. Думаю, вибір очевидний де брати. Може ше пару ніштяків прикуплю. Як мінімум ще хаба запасного хочу, бо х.з. скільки в мене ше буде клацати в передньому правому приводі, поки обріже.

6 часов назад, bega сказал:

Ага,особенно на первой фотке )))

Я бы поглядел на этого отчаяного хозяина жигулей,ниву в учёт не берем :smile:

Нива була в тій калюжі. БФГ АТ там не їдуть. Їхала на лебідці.

IMG_1555.JPG

Изменено пользователем Dim.on-zt

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

1 час назад, Dim.on-zt сказал:

Нива була в тій калюжі. БФГ АТ там не їдуть. Їхала на лебідці.

IMG_1555.JPG

Та ладно тебе,то ты не дооцениваешь жиги,вон из "продажи" семерка за 8000$ пролетела бы ту лужу свистя турбиной:rofl:

• Upvote 2
  • 2 недели спустя...

Більше 90км\год їхати на мадах - закладає вуха, але скажене каченя незважало, мусів триматися 110-120.  3000об\хв трохи багато для мого мотору по трасі їхати.

0a5f2b0100d3.jpge7c5ad89df87.jpg1bfadc25bd85.jpg

• 5 недель спустя...

Вирішив спробувати знову продати бобика. Бо їздити дорогувато виходить і на ньому через це ніхто не хоче зі мною нікуди кататись. Хочу такого ж тільки на газу. 

Почав читати про бензинові мотори Труперів\Монтереїв - якось знижується бажання свого дизеля продавати. Але то, швидше за все, я просто відвик вже від бензинок з їх купою датчиків, гідронатяжителями, гідрокомпенсаторами і т.д.. Адже така фігня і в інших марок буде. 

Та калькулятор при самих грубих підрахунках каже що вартість пального на 100км 3.1Д виходить приблизно 200грн, а на 3.2 і 3.5на газу приблизно 150гр. Різниця 50грн на 100км, за рік з моїми пробігами хай 5000грн набіжить. А це фактично теперішня місячна з\п.
До того всього бензинки 3.2 SOHC мають 260Нм. при 3750об\хв і 177к.с. при 5200об\хв.
3.5 - 310Нм/3000 - 215к.с\5400

як на мене міняти шило на мило нема змісту абсолютно ніякого, економія примарна, не факт що 1:1 поміняєш на бензин + в своїй машині хоча б знаеш всі її + і -, а нова  то завжди будуть якісно нові приколи і не факт що приемні, бо бобік вже відверто старий і навряд чи найдеш такого що життя не бачив.

моя думка - не трать гроші на фігню, якщо є бажання - підзбирай і купиш собі щось новіше/краще/дорожче вже з газ/бензином.

Олх и тяжело будет продать сейчас. Все ждут подписи. Дальше наш металлолом не нужен ни кому будет(((

12 часа назад, Dim.on-zt сказал:

Вирішив спробувати знову продати бобика. Бо їздити дорогувато виходить і на ньому через це ніхто не хоче зі мною нікуди кататись. Хочу такого ж тільки на газу. 

Діма, а для чого тобі в повсякденні користуватися джипом? будь-який джип при їзді по Києву буде жрати у тебе гроші.

Їздив на отакій техниці 4.2 турбо, росхід до 15 літрів, подумав навіщо ті джипи))

zOC92NL7f3w.jpg

• Upvote 2
  • Downvote 1
D83DDD30.png

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти