Opel Monterey, він же Isuzu Trooper/ Acura SLX 3.1D -> 3.2бенз AT

Рекомендуемые сообщения

Проїхав я меньше 60км і тріснуло там само. Купив 3мм кусок заліза, вирізав латку. Мені намалювали як має правильно накладатись подібний "пластир": по 10-15см по обидва боки від тріщини, до самої тріщини по 1.5см шов не доводити і не має бути швів перпендикулярно рамі, найкраще заокруглити передній і задній края, аби і кутів не було ніяких.  Оскільки я лише починаю практикуватися в електрозварювані, то не можу сказати, що приварив латку. Скоріше по присирав. Зверху і з боків шов ще більш-менш, а от знизу варити щось не вийшло. Але поки вже біля 200км проїхав - тримається.

Давно хотілось мені драбинку зробити. Особливо, коли був багажник її не вистачало. Перший млинець, звісно, далекий від ідеалу вийшов. Гнути трубу в 2х площинах без трубогибу, а об фаркоп не дуже зручно. Тому зовнішня стійка не вийшла як треба. Є ідея як виправити, буде можливість спробую, аби не муляло мені очі. Ну і попутно виявив ще деякі нюанси. Хочу ще парочку варіантів зробити. Наприклад з квадратної труби, думаю, має бути трохи простіше, судячи по тому, як роблять люди, які цим на хліб заробляють.

Потім буду і багажник робити. Може і ще деякі штуки. Та і лебідку пора би було вже вкрячити, бо більше 2х років під столом лежить, через 2108 нема часу до неї взятися.

2017-05-08_20-10-07_814.jpg

2017-05-08_20-09-47_469.jpg

• Upvote 1

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

• Ответов 426
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Давно не писав нічого. За роботою мало часу. Ось поки після свят не прийшли ще до тями всі і є трохи вільного часу, то  займаюсь трошки.  Безобак, днище над ним і задню частину рами вичистив і пе

Почистив як змір іржу щітками, наждачками, молотком.  Пару раз перетворювачем іржі  обробляв.  Поки тепло, то за день встиг і пофарбувати. Поки швидко підсихає, то мокрим по мокрому і фарбував. Задув

Та хай там собі буде. Все таки не легковушка. Іноді на косогорах може знадобитись))   Доварив от арку. Ще треба під бампером доробити, але закінчились шматки заліза. Поїду на дачу, там є шма

Изображения в теме

Норм лестница. Выровняешь будет огонь.

• 2 месяца спустя...

Що треба джиперу для щастя? Засадити машину, а потім щоб тебе дістали :smile:

Пізніше відео трохи буде.

IMG_2415.JPG

IMG_2430.JPG

IMG_2432.JPG

IMG_2438.JPG

FILE0067.JPG

• Upvote 2

шини у тебе зачотні як для такої дороги

1 час назад, scythe сказал:

шини у тебе зачотні як для такої дороги

Мені теж подобаються. Як буду збиратися більші колеса ставити (хочу або 285\75 або 255\85) , то мабуть такі ж шукатиму. По грязюці класно гребуть. 

По дорозі з дачі чую шось тарабанить. Відвалилася труба вихлопа післся банки перед заднім мостом. Доведеться раніше шукати хто б зварив мені новий вихлоп. Труби я частково повирізав із вихлопа від Ауді А6С5. До речі, чи то здалося, чи трохи легше машина їхати стала. Враховуючи що той шматок вихлопу в мене ще попереднім власником був зроблений з водопровідної труби, котра меншого діаметру ніж решта тракту. Відгнило як раз за 5 см перед тим шматком. Я його так на узбіччі і викинув. Звук не змінився від всього цього :) 

Хто вихлопи почому варить?)

мені на Каліну робив хлопець біля Б52 центра (гаражний кооператив який примикає безпосередньо до ринку Троєщина). Звуть майстра Олександр, помірні ціни, робить швидко і якісно.

його бокс знаходиться одразу за пропускною кооперативу, там поруч великий трубогіб ))).

• Upvote 1

Димон, делай прямую, звук бомба. комфорт не страдает.

дизель не бенз, соседей будить не будешь

• Upvote 1
  • 2 месяца спустя...

Зварили мені вихлоп. Прямий. Коли по тихеньку їхати, то різниці і не чути на фоні загального дизельного торохтіння. Коли газувати, тоді стає чути. Ціна питання 300грн зварювальнику, труби на розборці від ауді по вирізав. 

Потік знову робочий циліндр щеплення. Виявилось їх можна купити в зборі не оригінал. Враховуючи стан дзеркала в самому циліндрі, то замовив новий TRW. Ціна "аж" 400грн. Ремкомплекти на них по 120. Ще би знайти рульовий редуктор. Бо трохи кумарить як на ГАЗоні ловити машину. Рідному можна хіба зменшити люфт.

Ще замовив в китайців тонувальну плівку 5 і 15%. Як легше всього здерти стару? По попробував шматочок здерти - плівка здирається, а тонування лишається. Віконця багажника і маленькі віконця на задніх дверях хочу самою темною закатати, а задні і ті, що опускаються на задніх дверях 15%. Передні бокові не буду тонувати. Бо ось зараз в Ауді геть не комфортно, коли як в танку, особливо в дощ в темряву.

бери будівельний фен і вперед, сама піде.

а шо за Ауді?

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти