Gerasim_76 Опубликовано 14 марта, 2014 Жалоба Опубликовано 14 марта, 2014 (изменено) , бензинка...кузов - девочка, 14 штук ... мож продай и домаж на свежий,если так нра?посмотрите по чем доллар сейчас)) домазать за тачку в которой даже хабы ручные?? )) короче, прошлый век...не проще ли...Год выпуска 2006Пробег 141000Рабочий объем 2.5Топливо ДизельКПП Механика-5Привод Полный14 000 баксовhttp://rst.ua/oldcars/mitsubishi/l200/mits...-gallery-photos Изменено 14 марта, 2014 пользователем Gerasim_76
Dim.on-zt Опубликовано 14 марта, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 14 марта, 2014 (изменено) посмотрите по чем доллар сейчас)) домазать за тачку в которой даже хабы ручные?? )) короче, прошлый век...не проще ли...Год выпуска 2006Пробег 141000Рабочий объем 2.5Топливо ДизельКПП Механика-5Привод Полный14 000 баксовНа бензинку з\ч деякі проблематичніше знайти. Домазати 4-5, то треба їх ше десь узяти.І після 96 року вже ідуть автоматичні хаби і буває роздатка з TOD трапляється. Так шо тут не треба язвити В Л200 єдиний + і то якшо є, це супер селект. Подивіться скільки місця в салоні в Монтерея і Л200 - комфорт не порівняти. По розмірам салону з моєю машиною може хіба Патрол порівнятися, якшо тих років брати, та й зараз більші лише ТЛК 100-200 і похідні від нього Лексуси. 61 Патрол десь такий самий буде. Я збираю гроші на гараж і не збираюсь змінювати жодну з своїх машин. А за 4-5к.у.о. і з моєї можна ляльку зробити. Для мене в Монтерея лише 2 мінуси: крейсерська швидкість і ручні хаби (хоча з іншого боку вони надійніші) Изменено 14 марта, 2014 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Dim.on-zt Опубликовано 15 марта, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 15 марта, 2014 Ковирявся, ковирявся так і не розумію де собака зарита. Якшо зняти шину зі свічок і подавати напругу на кожну окремо, то все нормально, якшо 3 з 4 то теж все нормально, якшо всі 4 під'єднати, то запобіжник перегорає не зразу, а просто гріється і димить. Тобто перегорає за пару десятків ввімкнень. Може самі запобіжники гівняні? І так 1 шт 20 грн коштує. Може 60А поставити замість 50А? "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Dim.on-zt Опубликовано 5 апреля, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 5 апреля, 2014 Брати чи не брати? ось у чому питання http://www.offroadmaster.com/topic/43217-b...-km2-26575-r16/ "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Gerasim_76 Опубликовано 6 апреля, 2014 Жалоба Опубликовано 6 апреля, 2014 (изменено) Брати чи не брати? ось у чому питання http://www.offroadmaster.com/topic/43217-b...-km2-26575-r16/а чего не обычную АТшку? хотя если ездить по асфальту, то у меня на чирокии стояли мади тоже гудрич, только чуть другой рисунок был..такойона по асфальту не гудела, но на твоей рисунок такой, что возможно будет выть Изменено 6 апреля, 2014 пользователем Gerasim_76
Dim.on-zt Опубликовано 6 апреля, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 6 апреля, 2014 (изменено) а чего не обычную АТшку? хотя если ездить по асфальту, то у меня на чирокии стояли мади тоже гудрич, только чуть другой рисунок был..такойона по асфальту не гудела, но на твоей рисунок такой, что возможно будет вытьАТшка в мене і так на літо. Я розмір більший хочу. В мене 245\75\16, та КМ2 265\75\16, стоїть на такому ж Трупері. Про КМ2 на ОРМ кажуть, шо то найкраща АТшка Типу і не зовсім мади, і краще за АТ. Аби потім продати свої можна було за нормальні гроші. В моїх пробігу зараз біля 10 тисяч всього і продавати за пів ціни якось не дуже хочеться... Изменено 6 апреля, 2014 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
vlad_zh Опубликовано 15 апреля, 2014 Жалоба Опубликовано 15 апреля, 2014 Дима на счёт сэндтреков что то думал себе ? Я вот джек хочу прикупить, бампера и пороги силовые делаю, багажник на крышу, а сэндтреки може самому сделать? из чего и как лучше ? Бортовик 2113 (Городской полуКорчь) Бортовик Lada 4X4 Тайга 21213 (Загородный Вездеход) Продам Алюминиевое антикрыло, Задний бампер Zest Line 2108/09/13/14 и др. Услуги программиста 1С7 / 1С8. Автоматизация предприятий, магазинов, торговых сетей, ресторанов
VoLan Опубликовано 16 апреля, 2014 Жалоба Опубликовано 16 апреля, 2014 Дима на счёт сэндтреков что то думал себе ? Я вот джек хочу прикупить, бампера и пороги силовые делаю, багажник на крышу,а сэндтреки може самому сделать? из чего и как лучше ?Джекесть 1.2м и треки есть, пластик и метал. Пиши если что в лс.
Dim.on-zt Опубликовано 20 апреля, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 20 апреля, 2014 (изменено) Дима на счёт сэндтреков что то думал себе ? Я вот джек хочу прикупить, бампера и пороги силовые делаю, багажник на крышу,а сэндтреки може самому сделать? из чего и как лучше ?Поки не думав, бо немає під шо підставляти хай-джек. Спершу треба силовий обвіс зробити. Чесно кажучи якшо плануєш лебідку ставити, то я зараз би не витрачав гроші на хайджек і сендтраки. Краще лебідку потужніше і хороший такелажний набір (стропи, 1-2 блоки і т.д.). Відколи почав їздити дивитись на змагання з оффроаду ніразу не бачив, шоб хтось користувався ними при справній лебідці. Хоча може "туристи", яким лебідка не дозволяється і користуються. Хай-джек хіба можна лишити на випадок поломки лебідки (якшо вже в сильне гівно збираєшся лізти) - ним можна також витягувати машину. Изменено 20 апреля, 2014 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
vlad_zh Опубликовано 20 апреля, 2014 Жалоба Опубликовано 20 апреля, 2014 (изменено) Поки не думав, бо немає під шо підставляти хай-джек. Спершу треба силовий обвіс зробити. Чесно кажучи якшо плануєш лебідку ставити, то я зараз би не витрачав гроші на хайджек і сендтраки. Краще лебідку потужніше і хороший такелажний набір (стропи, 1-2 блоки і т.д.). Відколи почав їздити дивитись на змагання з оффроаду ніразу не бачив, шоб хтось користувався ними при справній лебідці. Хоча може "туристи", яким лебідка не дозволяється і користуються. Хай-джек хіба можна лишити на випадок поломки лебідки (якшо вже в сильне гівно збираєшся лізти) - ним можна також витягувати машину.Мысль понятна, но я пока в комплектации "турист" (да и по сути тоже турист), лебёдку пока не планирую, дорого.Мне нужна гарантия если гудричи не справятся, что бы за трактором не идти а своими силами как то вылезти.В большую каку пока не лезу, объехать как правило можно. Пусть каку котлеты месят.А треки сам буду ваять, жалко за хрень которая не каждый год может и нужна будет выкидывать пару штук грн. Изменено 20 апреля, 2014 пользователем vlad_zh Бортовик 2113 (Городской полуКорчь) Бортовик Lada 4X4 Тайга 21213 (Загородный Вездеход) Продам Алюминиевое антикрыло, Задний бампер Zest Line 2108/09/13/14 и др. Услуги программиста 1С7 / 1С8. Автоматизация предприятий, магазинов, торговых сетей, ресторанов
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти