Dim.on-zt Опубликовано 23 апреля, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 23 апреля, 2014 Поставив новий гамнітофон в понеділок. Вчора не їздив. Сьогодні прийшов, заводити - а хрін. Акуми сіли Прислухався - а в магнітолі моторчик якийсь жужжить. Походу якийсь привід дисків. Завели зі шнурка. Магнітолу витяг. Дивлюсь плафон не горить в середині салона. Запобіжник перегорів (запобіжник іде на світло салона+годинник+аудіо). Я туди встромив який перший під руку попався - задимілося в шахті де магнітола має бути. Тепер доведеться розбирати панель, дивитись шо то за провода були (йшли не з заводської шини) і перебирати ті соплі шо там наколхожані. П.с.: з гамнітофоном цікаво шо то - якого дідька там шось працює коли не треба і садить акуми? "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Alex1574 Опубликовано 23 апреля, 2014 Жалоба Опубликовано 23 апреля, 2014 какой майфун? Токарно-Сверлильно-Сварочные работы. Киев. tel : 8093 832 68 69 mail: 1574Alex@gmail.com
vlad_zh Опубликовано 23 апреля, 2014 Жалоба Опубликовано 23 апреля, 2014 Я на кнопку-рубильник сажаю красный и жёлтый провод мафона. И надежно и удобно, пришёл втыкнул и сразу любимое радио рокс )) Бортовик 2113 (Городской полуКорчь) Бортовик Lada 4X4 Тайга 21213 (Загородный Вездеход) Продам Алюминиевое антикрыло, Задний бампер Zest Line 2108/09/13/14 и др. Услуги программиста 1С7 / 1С8. Автоматизация предприятий, магазинов, торговых сетей, ресторанов
Dim.on-zt Опубликовано 24 апреля, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 24 апреля, 2014 (изменено) какой майфун?http://avtozvuk.ua/info/13819 отаке. Взяв на 200грн дешевше - тепер маю клопіт. Чи то з ним глюк, чи шось в підключенні не так... Якшо нажати reset на кілька сек. вимикається і знову починає жужжати.Я на кнопку-рубильник сажаю красный и жёлтый провод мафона.И надежно и удобно, пришёл втыкнул и сразу любимое радио рокс ))Я радіо майже не слухаю в авто. Або "Просто радіо" зрідка. Над кнопкою теж думав, але настройки зберігають не всі патіфони. Х.з. чи цей тримає -не перевіряв. Буду "гратися" тепер у вільний час. Изменено 24 апреля, 2014 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
kievyurka Опубликовано 24 апреля, 2014 Жалоба Опубликовано 24 апреля, 2014 Блин, объясни - почему эта тачка вечно с поломками? То форсунки, то генератор, то завестись не смог. Я не язвлю. Иногда заглядываю почитать бортовик, а у тебя вечно что-то ломается
Alex1574 Опубликовано 24 апреля, 2014 Жалоба Опубликовано 24 апреля, 2014 блин...нафиг ты это гавно китайское брал?)) Продай, есть Кларион 1 дин , выезжающий 7" экран , с юсб за 2000 , идеал) Токарно-Сверлильно-Сварочные работы. Киев. tel : 8093 832 68 69 mail: 1574Alex@gmail.com
Gerasim_76 Опубликовано 24 апреля, 2014 Жалоба Опубликовано 24 апреля, 2014 блин...нафиг ты это гавно китайское брал?)) Продай, есть Кларион 1 дин , выезжающий 7" экран , с юсб за 2000 , идеал)где есть? покаж
Dim.on-zt Опубликовано 24 апреля, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 24 апреля, 2014 (изменено) блин...нафиг ты это гавно китайское брал?)) Продай, есть Кларион 1 дин , выезжающий 7" экран , с юсб за 2000 , идеал)Так ніхто не купляє. Уже місяць і на сландо висить і по кільком форумам.Блин, объясни - почему эта тачка вечно с поломками? То форсунки, то генератор, то завестись не смог.Я не язвлю. Иногда заглядываю почитать бортовик, а у тебя вечно что-то ломается Так завестись не зміг, бо патіфон посадив акуми. Шо часто ламається? Останній раз ше восени шось ковиряли в машині. Із поломок лише стартер, генератор, форсунки і підшипники в передньому мості були за 2 роки. Останні з заводу 20 років простояли. Це мало? Чи розрив сайленблока на ричагу - серйозна поломка? Ну так я і по ямам їзжу відповідно. Решта - все планові заміни. На свята планую ступичні підшипники чи відрегулювати, чи замінити, залежно від стану. В них люфт був ше як брав машину. І якось без проблем 40тисяч наїздив. До того, я ж записи роблю, коли є шо писати. Я часто тут пишу? Пости типу "поміняв фільтра і масла" нікому не цікаві, нашо їх писати.А так 2 раза в рік шось поремонтувати, куди після покупки ніразу не лазив, я не вважаю проблемою. Изменено 24 апреля, 2014 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Alex1574 Опубликовано 25 апреля, 2014 Жалоба Опубликовано 25 апреля, 2014 где есть? покажу меня есть) Токарно-Сверлильно-Сварочные работы. Киев. tel : 8093 832 68 69 mail: 1574Alex@gmail.com
Dim.on-zt Опубликовано 18 мая, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 18 мая, 2014 Поїхали дивитись АТЛ трофі, а як результат взяття точок я так і не побачив, зате самі трохи порубалися в багнюці і на машинах, і пішки.Як результат із бойових втрат це гальмівна трубка на задній міст, тепер я поки лише з передніми тормозами; погубив десь в калюжах кришечки від ПТФ і обірвав провода на датчику ввімкнення 4х4 (лампочка на приборці).Ше на тижні пертягнули мені кусок панелі приладів кож.замом (протупив - треба було антарою), бо відблискувало страшенно на сонці, без окулярів неможливо було в сонячну погоду їздити. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти