Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Поставив новий гамнітофон в понеділок. Вчора не їздив. Сьогодні прийшов, заводити - а хрін. Акуми сіли :blink: Прислухався - а в магнітолі моторчик якийсь жужжить. Походу якийсь привід дисків. Завели зі шнурка. Магнітолу витяг. Дивлюсь плафон не горить в середині салона. Запобіжник перегорів (запобіжник іде на світло салона+годинник+аудіо). Я туди встромив який перший під руку попався - задимілося в шахті де магнітола має бути. Тепер доведеться розбирати панель, дивитись шо то за провода були (йшли не з заводської шини) і перебирати ті соплі шо там наколхожані.

П.с.: з гамнітофоном цікаво шо то - якого дідька там шось працює коли не треба і садить акуми?

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

• Ответов 430
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Опубликовано

какой майфун?

Токарно-Сверлильно-Сварочные работы. Киев.

tel : 8093 832 68 69

mail: 1574Alex@gmail.com

Опубликовано

Я на кнопку-рубильник сажаю красный и жёлтый провод мафона.

И надежно и удобно, пришёл втыкнул и сразу любимое радио рокс ))

Опубликовано (изменено)

какой майфун?

http://avtozvuk.ua/info/13819 отаке. Взяв на 200грн дешевше - тепер маю клопіт. Чи то з ним глюк, чи шось в підключенні не так... Якшо нажати reset на кілька сек. вимикається і знову починає жужжати.

Я на кнопку-рубильник сажаю красный и жёлтый провод мафона.

И надежно и удобно, пришёл втыкнул и сразу любимое радио рокс ))

Я радіо майже не слухаю в авто. Або "Просто радіо" зрідка. Над кнопкою теж думав, але настройки зберігають не всі патіфони. Х.з. чи цей тримає -не перевіряв. Буду "гратися" тепер у вільний час. Изменено пользователем Dim.on-zt

Опубликовано

Блин, объясни - почему эта тачка вечно с поломками? То форсунки, то генератор, то завестись не смог.

Я не язвлю. Иногда заглядываю почитать бортовик, а у тебя вечно что-то ломается :wacko:

Опубликовано

блин...нафиг ты это гавно китайское брал?)) Продай, есть Кларион 1 дин , выезжающий 7" экран , с юсб за 2000 , идеал)

Опубликовано

блин...нафиг ты это гавно китайское брал?)) Продай, есть Кларион 1 дин , выезжающий 7" экран , с юсб за 2000 , идеал)

где есть? покаж
Опубликовано (изменено)

Так ніхто не купляє. Уже місяць і на сландо висить і по кільком форумам.

Блин, объясни - почему эта тачка вечно с поломками? То форсунки, то генератор, то завестись не смог.

Я не язвлю. Иногда заглядываю почитать бортовик, а у тебя вечно что-то ломается :wacko:

Так завестись не зміг, бо патіфон посадив акуми. Шо часто ламається? Останній раз ше восени шось ковиряли в машині. Із поломок лише стартер, генератор, форсунки і підшипники в передньому мості були за 2 роки. Останні з заводу 20 років простояли. Це мало? Чи розрив сайленблока на ричагу - серйозна поломка? Ну так я і по ямам їзжу відповідно. Решта - все планові заміни. На свята планую ступичні підшипники чи відрегулювати, чи замінити, залежно від стану. В них люфт був ше як брав машину. І якось без проблем 40тисяч наїздив.

До того, я ж записи роблю, коли є шо писати. Я часто тут пишу? Пости типу "поміняв фільтра і масла" нікому не цікаві, нашо їх писати.

А так 2 раза в рік шось поремонтувати, куди після покупки ніразу не лазив, я не вважаю проблемою.

Изменено пользователем Dim.on-zt

Опубликовано

где есть? покаж

у меня есть)

Изображение

Изображение

• 4 недели спустя...
Опубликовано

Поїхали дивитись АТЛ трофі, а як результат взяття точок я так і не побачив, зате самі трохи порубалися в багнюці і на машинах, і пішки.

Як результат із бойових втрат це гальмівна трубка на задній міст, тепер я поки лише з передніми тормозами; погубив десь в калюжах кришечки від ПТФ і обірвав провода на датчику ввімкнення 4х4 (лампочка на приборці).

Ше на тижні пертягнули мені кусок панелі приладів кож.замом (протупив - треба було антарою), бо відблискувало страшенно на сонці, без окулярів неможливо було в сонячну погоду їздити.

Изображение

Изображение

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти