Opel Monterey, він же Isuzu Trooper/ Acura SLX 3.1D -> 3.2бенз AT

Рекомендуемые сообщения

Ось і збулася15річна "мрія ідіота" - став я власником жипа та ше й дизельного, точніше турбодизельного :yahoo:

Забрав у суботу його з Фастова, трохи помучившись доки зняли його з обліку - ненавиджу всю цю паперову волокіту :mega_shok:

Треба поставити ше на облік і зробити страховку :wacko: Пред тим як вибрати, шо саме шукати ледь не зламав мозок. Зрештою у "фінал" після перелопачування купи сайтів і відгуків вийшли Монтрей/Трупер 3.1ТД і Муссо 2.9Д, що були більше менш за мої гроші і не треба було за ім'я переплачувати. Китайців не хотів із принципу.

Тепер власне про саму машину.

Двигун: 3100 куб.см, 4JG2 Турбодизель з маленькою турбінкою, потужністю 114/3600 к.с/об.хв.і моментом 260/2000 н*м

Трансміссія: задній привід з підключаємим передком. 5ст.КПП.

Габарити (Д\Ш\В): 4700 мм\ 1745 мм\ 1840 мм

Колесна база: 2760

5 дерей, 5 місць

Гальма дискові вентильовані з АБС .

Об'єм баку 85л.

Колеса 245/70 R16 (в мене АТшки БФ Гудріч)

Витрата пального в мене поки десь до 10л по трасі при 80км\год.

Враження по керуванню: як на автобусі, особливо після швиденької і жорстокї 2108 :) Реакції на кермо дещо запізнюються, хоча, як не дивно для мене, зворотній зв'язок присутній. Високо сижу - далеко гляжу :ph34r: Ше автобус нагадує звук трансміссії - характерний гул на трасі (після десь 70км\ч на 5й передачі).

По салону: кнопочки незручно більшість розташовано - під кермом, але то другорядні. Незвично склоочисник не ричажком, а коліщатком-кнопкою вмикається. Сидіння хоч і з купою регулювань, але мені трохи незручно бо в поясниці треба би шось підкласти і неможна так як мені хочеться опустити донизу задню частину сидіння.

Мінуси купленого екземпляру це непрацюючий спідометр (залишили мені ГПС навігатор для цього :) ), діряві задні арки, бампера не сидять на своїх місцях, кузов, ясна річ, не першої свіжості взагалі, але куди краще ніж у мого 2108 :ph34r: Деякі лампочки на приборці не працюють. Регулювання дзеркал не працюють (ел. регулювання, підігрів, складання - судячи з присутніх кнопок). Непрацюють ліхтарі ЗХ.

Була причеплена мухобійка на заклепки :( Я її викинув звісно, а шоб дірки не світились, то позатягував їх тими ж таки закльопками. Музика гидотна, можна сказати, шо її немає. Після постановки на облік, це напевне перше шо буду робити.

Ну і тепер про хороше :) Місця в салоні і багажнику неміряно, задні сідухи по частинам складаються. Жере по трасі менше ніж усі думали :)

І найголовніше - дороги стали куди рівніші :yahoo: .

Ось фотки:

ИзображениеИзображение

Перший "тюнінг"це було викидання всіх "вонючок", здирання наклеєк і чахла з керма, потім наклеювання правильної наклейки :)

Изображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

Изображение

Изображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

Треба тепер знайти йому місце для стоянки, шоб не під будинком на вулиці стояв. Було б добре гаражик десь за 300-400грн. Туди б поставив 2108, а Моню на стоянку.

Изменено пользователем Dim.on-zt

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

• Ответов 426
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Давно не писав нічого. За роботою мало часу. Ось поки після свят не прийшли ще до тями всі і є трохи вільного часу, то  займаюсь трошки.  Безобак, днище над ним і задню частину рами вичистив і пе

Почистив як змір іржу щітками, наждачками, молотком.  Пару раз перетворювачем іржі  обробляв.  Поки тепло, то за день встиг і пофарбувати. Поки швидко підсихає, то мокрим по мокрому і фарбував. Задув

Та хай там собі буде. Все таки не легковушка. Іноді на косогорах може знадобитись))   Доварив от арку. Ще треба під бампером доробити, але закінчились шматки заліза. Поїду на дачу, там є шма

Изображения в теме

Поздравляю! Пусть не ломается!

Поздравляю...в полку джиперов 2108 клуба прибыло)

zombiefell.gif93002482.gif

Поздравляю.. приводи машинку в порядок и будет отличный пепелац.

Любой выбор – это дорога, которая исчезает у тебя за спиной

i-11.jpg

ЗАЗ 968м -> ВАЗ 21099 -> KIA ShumaII RS -> Mitsubishi Lancer IX Sport

Поздравляю! Ждем на 2108 встрече будем обмывать)

витаю)

32531dd444b8072966f611521415a1d1.gif

доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей

Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=)

Ось і збулася15річна "мрія ідіота" - став я власником жипа та ше й дизельного, точніше турбодизельного :yahoo:

Поздравляю.

отличный папелац!!!!

ПисьКОструй

Прикинь, а за эти деньги ты бы мог купить новую Ладу Гранта..еще и на тюнинх осталось бы)

zombiefell.gif93002482.gif

Прикинь, а за эти деньги ты бы мог купить новую Ладу Гранта..еще и на тюнинх осталось бы)

Gerasim_76 при всем моем уважении не перегибай палку ок? всетаки в клубе любителей ВАЗов...

Димоныч мое мнение знает) и скоро все мы сами увидем))) узнаем и прочитаем)

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти