KOP 0 Опубликовано 10 декабря, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 декабря, 2013 Почались заморозки - мерзну. Поки 10 км із 15 до роботи проїжджаю, лише починає гріти трохи пічка. Треба відкрутити нах вентилятора радіатора (термомуфта заклинивша, а коштує дурних грошей) і як шо то пічку врубати, якшо станеться диво і воно почне грітися (хіба якшо десь засісти і буксувати).Треба ше підігрів на фільтр паливний надіти, та й поставити новий на зиму...Переір термостат. Я теж довго іздив-замерзав, а коли зняв термостат, то поняв - він зараза відкривався трошки нагрівшись, а закриваватись починав коли остине до 10 градусв, тобто вода завжди ганялась по великому кругу - машина не грілась взагалі. Тепер все ок . Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 10 декабря, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 10 декабря, 2013 Переір термостат. Я теж довго іздив-замерзав, а коли зняв термостат, то поняв - він зараза відкривався трошки нагрівшись, а закриваватись починав коли остине до 10 градусв, тобто вода завжди ганялась по великому кругу - машина не грілась взагалі. Тепер все ок .Поки без вентилятора нормально. Термостат знаю шо фіговий, але поки шось не хочется туди лізти, та ше й на морозі.Хочу "мокру" вебасту , але дорого Ше би якось придумати шоб свічки накалу довше гріли в режимі не повного накалу, бо через хвилину після згасання лампочки "спіральки" і запуску мотору з'являються пропуски запалення - глушу, знов грію, завожу і тоді вже нормально. Свічки нові.Зараз проблема - омивайка замерзла , неочікував зразу -10 я і не встиг вильопати ту шо була, тепер там каша в бачку.Так до весни не планую лазити більше кудись в залізо, хіба якшо вибору не буде. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
M@RseL 5 Опубликовано 11 декабря, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 декабря, 2013 Поки без вентилятора нормально. Термостат знаю шо фіговий, але поки шось не хочется туди лізти, та ше й на морозі.Хочу "мокру" вебасту , але дорого Ше би якось придумати шоб свічки накалу довше гріли в режимі не повного накалу, бо через хвилину після згасання лампочки "спіральки" і запуску мотору з'являються пропуски запалення - глушу, знов грію, завожу і тоді вже нормально. Свічки нові.Зараз проблема - омивайка замерзла , неочікував зразу -10 я і не встиг вильопати ту шо була, тепер там каша в бачку.Так до весни не планую лазити більше кудись в залізо, хіба якшо вибору не буде.сам комплект вебасты можно найти б.у за 300-400 у.е. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 18 января, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 18 января, 2014 З допомогою Alex 1574 поставили фаркоп. Одна пластина незрозуміло як мала кріпитись - Льоха приварив "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 25 января, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 25 января, 2014 Поїхав подивитись УТС в Боярці. Машина прогрілась швидко, але пічка не гріє до того ж вентилятор знятий і радіаторні решітки закриті. Срілка заповзла вище середини, де не була ще жодного разу. Ну став я. Патрубки на пічку хлолодні. Зняв шланг на розширювальний бачок, звідти набулькало трохи. Дивлюсь в трубку, а вона в середині льодом забита. Прочистив - не допомогло. І тут дьоргнув мене нечистий відкрутити пробку радіатора Як результат все під капотом і трохи я сам облите фонтаном тосолу. Пішов купив перший попавшийся тосол залив. Трохи розмерзлося, почала гріти пічка. Можна було їхати далі. А все через те, шо в тосол доливав просто дистилят і коли почались морози, в тонких трубках утворювались крижані пробки. Доїхав у Боярку лише вже на зворотній проїзд. Потім вирішив проїхати ше пдивитись "метелицю" джиперську, але поки доїхав вони вже саме фінішували. Почекавши Волана і ЗіЗі-Топа вирішили проїхатись трохи по лісу, а потім і на кригу Київського всх. виїхали покататись. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Lesha 1 Опубликовано 25 января, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 25 января, 2014 Заводится как по утрам? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
VoLan 154 Опубликовано 25 января, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 25 января, 2014 Моя с 1 раза 3тьфу Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 25 января, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 25 января, 2014 Заводиться легко, але перші хвилини роботи є пропуски запалення. Треба буде поритися по профільному форуму, якось роблять, шоб свічки накалу на 50% потужності довше гріли, десь була там тема така. Бо якшо, коли починаются пропуски, заглушити і прогріти свічки ше раз, то тоді нормально робить, хоча буває так 3 рази треба робити. Рано вимикаються свічки. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 13 марта, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 13 марта, 2014 Вже 2й раз за тиждень перегорів запобіжник на свічки накалу. А без них не заводиться. В суботу таке було, розібрав, перевірив свічки, все в нормі, зібрав назад, майже тиждень їздив, сьогодні зранку знову засада. Взяв кусок проводу, напряму на акум і свічки кинув 5 сек. потримав, завелась. Треба шукати де КЗ. Може це через те, шо на з'єднаннях на форсунках сопливить солярка і десь через неї підкорочує? Треба купити балончик карбклінера і позмивати соплі, подивитись де саме сопливить. На вихідних спробую пошукати корочуна. І ше думка є зробити на кожну свічку по окремому запобіжнику, бо 50амперні не 20 копійок коштують і регулярно їх міняти накладно. Ше треба підвіску подивитись, схоже аморти своє віджили... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Alex1574 82 Опубликовано 13 марта, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 13 марта, 2014 Димон,у меня в гаражах стоит ляля 2000 года, бензинка...кузов - девочка, 14 штук ... мож продай и домаж на свежий,если так нра? Токарно-Сверлильно-Сварочные работы. Киев. tel : 8093 832 68 69 mail: 1574Alex@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти