Opel Monterey, він же Isuzu Trooper/ Acura SLX 3.1D -> 3.2бенз AT

Рекомендуемые сообщения

и с жыпом секса больше :D

Не так як з 8кою :pardon:

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

• Ответов 426
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Давно не писав нічого. За роботою мало часу. Ось поки після свят не прийшли ще до тями всі і є трохи вільного часу, то  займаюсь трошки.  Безобак, днище над ним і задню частину рами вичистив і пе

Почистив як змір іржу щітками, наждачками, молотком.  Пару раз перетворювачем іржі  обробляв.  Поки тепло, то за день встиг і пофарбувати. Поки швидко підсихає, то мокрим по мокрому і фарбував. Задув

Та хай там собі буде. Все таки не легковушка. Іноді на косогорах може знадобитись))   Доварив от арку. Ще треба під бампером доробити, але закінчились шматки заліза. Поїду на дачу, там є шма

Изображения в теме

Кілька фоток. Може потім ше скинуть. Граната, падло, так противно клацає, але поки крутить. Треба хоч спитати почому вони на розборці...

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Де би це жалюзі радіатора від газ 69, чи де ще подібне ставилось, знайти?

Изменено пользователем Dim.on-zt

Прикольные фото.

шило на мыло) жип дешевле в обслуге чем семья)

Ага,это так кажется,что шило на мыло,пока не проснешся утром от фразы "папуля встава,цем-цем папуня" :yahoo:

А вообще да, джип дешевле в обслуге в разы :D

и с жыпом секса больше :D

Все от жены зависит,мне весь семейный автопарк столько секакса не доставляет. Хотя может если какой клрч,то конкуренция и появится. Вы блин прям как старые пердуны рассуждать стали )))

Кілька фоток.

Приобразилась конечно машинка,с момента покупки,молодчик!
  • 2 месяца спустя...

Вирішив я позаклеювати кузов, аби з-під обшивки менше пилюки в салон летіло. Поки закатав двері багажника і ліву боковину.

Изображение

Болячка - стик арки і крила гниє :(

Изображение

Шо подобається в цій машині, так це те, шо навіть такі дрібниці продумані: аби роз'єми не брязкали по кузову, вони замотані в поролон. А в тазах мабуть і зараз такого немає...

Изображение

Изображение

Изображение

Купив ше й зовнішню гранату, але так і не роблю з машиною нічого. Зараз безробітний, то і їздити немає куди. За 3 місяці і 1000км не наїздив. :pardon:

• 4 недели спустя...

Закралася думка: може спробувати продати цю машину і купити таку саму, але трохи свіжіше і з бензиновим мотором 3.2 чи 3.5 з ГБО?

Мабуть старію - так впадло шось ковиряти в ній. Чи може то 8ка всю енергію в цьому напрямку висмоктує? Тільки якось цінники на подібні авто не зрозумілі. Занадто велика розвилка. Не знаю яка б ціна була адекватна, враховуючи стан.

Проблемних місць трохи є: треба задній міст регулювати; гранату замінити (вже куплені); 2 дірки в рамі заварити (вже навіть латки вирізав); рульовий редуктор люфтить - х.з. чи регулюється чи міняти; ЛКП гілляками пошкробане; біля лобовухи, і рамки задньой двері присутня корозія; гнилі задні арки (болячка) закриті пластиковими розширювачами; сигналку треба замінити і привести в заводський стан електрику поворотників, бо там шось наколхожено - підгорають з часом контакти в перемекачі і не фуричать, задовбує розбирати чистити; праве дзеркало не функціонує; і глючить реле паузи в 1му положенні двірників; + кілька дрібниць по салону.

П.с.: ще забув 2 пункти: на холодну тарабанить чи то вижимний, чи то первинний вал КПП і в передньому бампері кронштейн і балка погнуті - треба кувалдометра.

Изменено пользователем Dim.on-zt

Закралася думка: може спробувати продати цю машину і купити таку саму, але трохи свіжіше і з бензиновим мотором 3.2 чи 3.5 з ГБО?

Мабуть старію - так впадло шось ковиряти в ній. Чи може то 8ка всю енергію в цьому напрямку висмоктує? Тільки якось цінники на подібні авто не зрозумілі. Занадто велика розвилка. Не знаю яка б ціна була адекватна, враховуючи стан.

Проблемних місць трохи є: треба задній міст регулювати; гранату замінити (вже куплені); 2 дірки в рамі заварити (вже навіть латки вирізав); рульовий редуктор люфтить - х.з. чи регулюється чи міняти; ЛКП гілляками пошкробане; біля лобовухи, і рамки задньой двері присутня корозія; гнилі задні арки (болячка) закриті пластиковими розширювачами; сигналку треба замінити і привести в заводський стан електрику поворотників, бо там шось наколхожено - підгорають з часом контакти в перемекачі і не фуричать, задовбує розбирати чистити; праве дзеркало не функціонує; і глючить реле паузи в 1му положенні двірників; + кілька дрібниць по салону.

П.с.: ще забув 2 пункти: на холодну тарабанить чи то вижимний, чи то первинний вал КПП і в передньому бампері кронштейн і балка погнуті - треба кувалдометра.

Димон, с такими косяками, лечи сам.

иначе цена будет -50 от рыночной ( на вскидку 4000-4500) или в хорошем 7-9туе.

отложи 08. и займись той на которой будешь ездить каждый день.

Частину цих косяків то я звісно усуну, до того часу, коли надумаюсь таки продавати. Зараз намагаюсь по форумам шо випитати на рахунок 6VD1 і 6VE1 моторів, але шось ніхто нічого не пише. Цікавить наскільки вони проблемні і як у них із запчастинами.

Частину цих косяків то я звісно усуну, до того часу, коли надумаюсь таки продавати. Зараз намагаюсь по форумам шо випитати на рахунок 6VD1 і 6VE1 моторів, але шось ніхто нічого не пише. Цікавить наскільки вони проблемні і як у них із запчастинами.

читай опель 3.2 моторы теже

вот навсидку http://forum4x4club.ru/index.php?showtopic=83988

http://www.drive2.ru/l/2294148/

Изменено пользователем VoLan

читай опель 3.2 моторы теже

вот навсидку http://forum4x4club.ru/index.php?showtopic=83988

http://www.drive2.ru/l/2294148/

Таке я читав, але то теорія. В моєму моторі то всіх тих приколів, про які пишуть щодо 3.2-2.5 не має. Надійність і безпроблемність (відносна) - це величезний +мого мотора, але годувати його стало не по кишені :unknw:

Ти можеш продивитися по чому на 6вд1 і 6ве1 детальки і як з їх наявністю? Хочеться прикинути розмір попадалова у випадку, якшо мотор ушатаний буде?

Поки шо єдине, шо я точно знаю, це шо КПП має бути механічна і взагалі по менше наворотів в трансмісії.

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти