Dim.on-zt 343 Опубликовано 3 июня, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 3 июня, 2016 4 часа назад, scythe сказал: Діма, а для чого тобі в повсякденні користуватися джипом? будь-який джип при їзді по Києву буде жрати у тебе гроші. По місту мені і не треба. Я на громадському транспорті соваюсь. Мені треба більше для траси. На дачу, в село чи десь на ті ж ралли чи так в якісь цікаві місця поїхати. Та і по місту 12-14л солярки і 17 літрів газу, якось є трохи різниця для гаманця. Був на столичному автошоу, посидів в легковушках - не сяду я вже в пузотер для цивільного користування. 1 людина вже дзвонила, цікавилась. Але 5500 якось малувато по моєму. Хоча б 5800 мені треба. Цінник то взагалі 6500 поставив, подивившись шо по чому хочуть на авторіа і рст. За 5500 стандартні в такому ж стані продають, в мене ніштяків як мінімум на 500у.о. Є в Києві машина 3.5 вже з ГБО, рестайлінгова в 73 кузові, за яку просять 7500. Навряд її віддадуть значно дешевше. Додати я маю лише 1-1.2куе. 8 часов назад, VoLan сказал: Олх и тяжело будет продать сейчас. Все ждут подписи. Дальше наш металлолом не нужен ни кому будет((( Та хоч і за 4куе можна продати, аби на кілька років новіше можна було купити додавши пару сотень. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
M@RseL 5 Опубликовано 3 июня, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 3 июня, 2016 Снимай все что можно снять и отдавай. Больше не дадут. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 3 июня, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 3 июня, 2016 1 час назад, M@RseL сказал: Снимай все что можно снять и отдавай. Больше не дадут. Мабуть я так і зроблю. Познімаю всі навороти. Тим більше, якшо планую брати таку ж, то туди потім їх і попереставляю. Задні пружини можна поставити ті, шо попередні в мене були, тільки резинові проставки підкинути, аби кліренс не міняти. Шкода шноркель і фендери не можна зняти "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 14 июня, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 14 июня, 2016 (изменено) Замінені передні гальмівні диски, колодки, направляючі і пильники суппортів (працювали лише внутрішні колодки). Підтягнуті ступичні підшипники, прошприцьовані хрестовини. Замінені болти кріплення хабів, бо були роздовбані - сам не міг відкрутити. Ціна за роботу + болти хабів + направляючі суппортів і 1 ремкомплект (купував на екзісті 2, але в одній коробці виявився не такий комплект, хоча коробочки і номера ідентичні) 1770грн. Зняв пару зимової гуми, купив пару А/Т-шок фаерстоун ушатаних (фактично толку з них вже не як з А\Т, а як з Н\Т). за 1200грн. Поставив їх на передок. Якось занадто м'яко в порівнянні з М/Т про яку кажуть що боковина м'яка. Треба спробувати надути її до 2.4-2.5 замість 2.2. Зате шумить тепер на швидкості біля 90км\год менше ніж на 4х М\Тхах. Раптом і жерти менше буде на стакан соляри на 100км Изменено 14 июня, 2016 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 8 июля, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 8 июля, 2016 По останньому заміру витрата пального за 280км (з них біля 150 по місту) пішло 27-28л пального. Виходить в змішаному циклі менше 10л\100км. Це менше ніж було раніше. Мабуть, не справні гальма давали свій внесок. Розкрутив хаб, хотів знайти шо там може клацати. Ну нема там чому клацати. Аби там шо зрізало - було б видно, та і він би тоді просто не працював. Тому все ж думаю шо то граната. До кого б її поїхати поміняти? У мене для хомутів на пильники інструменту нема, та й судячи з усього, для заміни треба поворотний кулак від важелів підвіски від'єднувати. Та й бажання шось мало самому туди лізти. У всіх, куди їздив, тупо всі мені шось та косячили Вирішив подивитись шо ж в мене в кулісі КПП робиться, шо вона така роздовбана, а там Тут має бути куля, а не горіх ліщини... Думаю, треба буде відрізати цю фігню і приварити якусь кульку від підшипника чи шось виточити і приварити. Від фторопластової напівсфери де вставляється ця частина лишилась шайбочка товщиною може з пів міліметра, якшо не менше... Замовив нові. Там 2 деталі. Одна 285 грн, інша 70 http://s017.radikal.ru/i408/1607/23/426993fa6035.jpg В середині якась жижа - болото якесь замість змазки... Як міг вичистив... Ну і пильники, які на екзісті дурних грошей коштують, б\у ніхто не продає таке. Доведеться думати, шо б туди наколхозити... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 23 июля, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 23 июля, 2016 Ще раз заміряв витрату пального наливши під саму пробку. Вийшло 16л на 163км. Тобто 10-10.5л солярки по місту. Така витрата мені більше подобається. Враховуючи чергове підвищення ціни на газ, бажання продавати знову зменшується. Та і вже біьше схиляюсь до думки купити 3ю машину в бюджеті до 2700$. Якогось америкоса хочу. Бажано купеху, але то окрема історія... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 7 августа, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 7 августа, 2016 Купив в Польщі через одноклубника Мікенга праве дзеркало, сьогодні перекинув свій корпус і сам дзеркальний елемент на той механізм. Тепер в мене воно тримається розкладеним і найголовніше, працює складання-розкладання без сторонньої допомоги. Лівому треба рукою допомагати скластися. Ціна питання біля 650грн. з доставками. 1 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 5 ноября, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 ноября, 2016 (изменено) Трохи затарився запчастинами: пасок ГРМ, ролики, масляний фільтр. Купив помпу на всяк випадок (подивився конструкцію, там і ламатись нічому і в дію вона приводиться пасами навісного, а не ГРМ). Хочу перейти на 5-40 мастило, спробувати як воно буде. Купив Лотос за 620грн приблизно за 6 літрів. Поставив на передок М\Т колеса на зиму - гудять, курва. Спереду спиляні А\Т- хи стояли Трохи відвик вже на всіх 4м\т їздити. Виїхав на покатуху ОРМ трохи покататися. Багнюки мало, майже не обмазався навіть Сподіваюсь на Гаплик трофі через 2 тижні буде більше болота https://www.youtube.com/watch?time_continue=818&v=4VCxvn_BPoo Изменено 6 ноября, 2016 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 3 декабря, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 3 декабря, 2016 Замінив мастило. Вирішив спробувати перейти з 10-40 на 5-40. Після заміни навіть виріс тиск мастила на ХХ з приблизно 0.8 до 1.2-1.4 По роботі мотора змін не помітив, подивлюсь як буде заводитись в мороз після стоянки. Десь в квітні ще раз заміню мастило. Хочу пару раз зробити більш-менш часту зміну аби трохи промити мотора. Промивочне мастило не хочу лити. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 21 апреля, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 21 апреля, 2017 (изменено) Міняв колеса на задку, побачив ось таку "радість" Із зовнішнього боку то заварив і знизу, подоки заліз, але ж і з середини скоріш за все теж така картина... Треба буде після того як корча дозбираю, відкладати бабло на виймання, ремонт і фарбування рами. Бо і подушки кріплення не завадило би замінити хоч раз за майже чверть століття. А ще побачив, що банка (я б навіть сказав "бутиль") на вихлопі вже трухлявий, бо видно як копоть по швам вже вилазить... Изменено 21 апреля, 2017 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти