Opel Monterey, він же Isuzu Trooper/ Acura SLX 3.1D -> 3.2бенз AT

Рекомендуемые сообщения

Здається, знайшов де собака зарита. Лопнув болт натяжки гени, а привід вакуумного насоса іде через генератор. Зараз піду виковирювати залишки болта...

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

• Ответов 427
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Давно не писав нічого. За роботою мало часу. Ось поки після свят не прийшли ще до тями всі і є трохи вільного часу, то  займаюсь трошки.  Безобак, днище над ним і задню частину рами вичистив і пе

Почистив як змір іржу щітками, наждачками, молотком.  Пару раз перетворювачем іржі  обробляв.  Поки тепло, то за день встиг і пофарбувати. Поки швидко підсихає, то мокрим по мокрому і фарбував. Задув

Та хай там собі буде. Все таки не легковушка. Іноді на косогорах може знадобитись))   Доварив от арку. Ще треба під бампером доробити, але закінчились шматки заліза. Поїду на дачу, там є шма

Изображения в теме

Здається, знайшов де собака зарита. Лопнув болт натяжки гени, а привід вакуумного насоса іде через генератор. Зараз піду виковирювати залишки болта...

ну слава богу, а то я переживал, что-бы тебя не поглотил вакуум при проверке :lol:
zombiefell.gif93002482.gif

Ага. Херррра з два все так просто :( Закрутив болта. Тим не меньше картина не змінилась. Вакуум пальцем пробував, трохи шось смокче - незнаю чи не мало. Нажимаю педаль - до половини нажимається. Якшо покачати педаллю, то з кожним разом вона дубініє. Якшо просто нажати і держати, то по трошки до половини прожимається. Це більше на ВУТ схоже чи на малий вакуум від насоса?

Засік витрату пального: заправив повний бак, проїхав 200 км і знову до повного - вийшло 10л\100км в змішаному циклі (~100 по трасы при быля 90 км\ч і ~100км по місту в т.ч. по пробкам трохи). Я думав більше.

По гальмам, зараз так як і раніше було - все нормально тормозить. То я непевне "з переляку" трохи накрутив себе. А те що при качанні педаллю вона дубініє, думаю, пов'язане з тим що насосу потрібно "накачати" вакуум і часу на утворення розрідження набагато більше, ніж коли воно створюється ЦПГ у впускному коллекторі.

• 1 месяц спустя...

Про шо би його написати... З'їздили в Крим. Ось звіт .

Витрата пального при завантаженні в 6 людей і рюкзаків під стелю здивувала не приємно - біля 15 літрів на 100км, це при швидкості 100км\год і близбко 3000обертів :unsure:

По дорозі десь текла ОЖ, долили дистиляту літра 3, зараз не тече і при ввімкненій пічці. Викрутився датчик швидкості після близько 280 км по трассі, випав шпиндель, тож по Криму швидкість по ГПСу дивились потім. Благо знайшов серед сміття старий датчик і витягнув шпинделя звідти, бо вже думав доведеться випилювати з якогось болта. Зафіксував шпинделя цього в датчику на фіксатор різьби червоний, а сам датчик закрутив на нітрофарбу, шоб не викручувався.

Хочу тепер поставити собі швидкісні редуктора, а то по трассі зовсім не цікаво їздити. По підрахунку на калькуляторі КПП в мене стоять 4.78, хоча якшо брати до уваги погрішності спідометра, то може і 4. 56

Ось таку табличку на профільному форумі знайшов

Раздатка: 1:1, 1:2.050

TOD: 1:1, 1:2.480

Мосты: 1:4.30, 1:4.56, 1:4.78 в зависимости от комплектации

Коробка AR-5: 3.954, 2.330, 1.436, 1.000, 0.788, 3.918

Коробка MUA 5C: 3.767, 2.248, 1.404, 1.000, 0.809, 3.873

Коробка MUA 5S: 4.357, 2.502, 1.501, 1.000, 0.809, 3.970

Хочу собі 4.3

Треба поміняти паразитного ролика - пищить набридливо і є суттєвий люфт.

Стійки стабілізаторів схоже 3 з 4х поздихали, бо грюкіт страшний по нерівностях :ph34r: , особливо ззаду.

Сьогодні по такій паскудній погоді лише лампочки в кнопках позамінював, шоб всі світились.

Їдуть 5 дисків за 1000грн. Шукаю зимову гуму. Весною ше й АТшку буду шукати. Правда в розмірі 245\75\16 знайти шось досить тяжко. В стандартному розмірі з 70 профілем вибір по більше, от і думаю, може на зиму 245\50 взяти чи взагалі вужчу 235\80 пошукати :pardon:

Ну і кілька фоток

Изображение

Изображение

Изображение

• 2 недели спустя...

Нарешті дійшли передні стійки стабілізатора в поліуритані. Коштують 500грн. Звичайні десь біля 150.

Поміняв ліву передню . Изображение

Изображение Палець, що до важеля кріпиться (нижній) бже просто теліпався.

Ніби грюкоту не чути більше з передка.

Ше 2 шурупа в чохол запаски вкрутив, то і ззаду тихіше стало.

Поставив нові протитуманки Весем. Хочу спробувати як вони з ксеноном будуть світити. Бо стандартного світла у фарах не вистачає. Їзжу з ввімкненими додатковими фарами типу ближнього світла. А в головну оптику не хотілось би ксенон тулити, бо буду точно сліпити всіх :unknw:

Все таки шось тарабанить в підвісці, тільки тепер я вже не впевнений чи то спереду чи ззаду :unsure: Хотів поміняти задні аморти, але не можу відкрутити. Поїду на СТО, заодно хай і пружини поміняють задні і кріплення стабілізатора поремонтують. Хочу ше шоб шарові подивились, може вони стукають.

Замінив підшипника в паразитному ролику (70грн SKF), бо люфт був, а писк не пропав :( Тепер навтыть не знаю шо то може бути. Може в ГУРі :unknw: Ше треба масло в моторі і роздатці поміняти. Думав сам в моторі поміняю, подивився шо фільтра я наврят викручу, там досить таки не зручно - взятися тяжко :wacko: Ненавиджу, коли всі різьбові з'єднання 100500років не відкручувались і закисші в гівно :angry: Хочеться вже залізяччя привести до ладу, та десь покататися поїхати, наприклад, зі свиноклубом :rolleyes:

• 2 недели спустя...

Куплено моторне масло кютенкюллер дизель по 51грн за літр. Фільтра (повітряний 94.50, паливний 47, масляний забув точно - десь біля 60-70).

Чекаю коли приїде від Атома замовлення, там буде краб, шоб викрутити масляного фільтра, бо він там наче в тоннелі (кардан, кузов, рама з торсіоном) - просто руками не відкрутити.

Замінено задні аморти (200грн), рідина в ГУР (100грн Dexron ІІІ), кріплення стаба і ше кілька дрібниць на 100грн. Всього 400грн віддав.

Зад став жорсткіше - в повороти заходити стало цікавіше :rolleyes: хоча з 2108 не порівняти, звісно.

Сьогодні вже мороз...дизель+мороз="чёта я очкую" :pardon: Треба антигель вкинути в машину.

Ну і фотка:

post-6801-1353012917.jpg

Куплено моторне масло кютенкюллер дизель по 51грн за літр.

Сори за критику, но масло - откровенное дерьмо (сравнительно с Aral).

Залил такое на свою голову в двигатель и коробку, в двигателе почти сразу поменял, в коробке на очереди.

Сори за критику, но масло - откровенное дерьмо (сравнительно с Aral).

Залил такое на свою голову в двигатель и коробку, в двигателе почти сразу поменял, в коробке на очереди.

Побачим. Різні мотори "люблять" різне масло. Навть той же ВАЗовський один може жерти його багато (як було в мене на 08 1.3мотор), а інший не жерти майже (як зараз 1.5 при біль агресивній експлуатації) :pardon: Не сподобається, буду Мотюл лити (я дивлюсь аби була можливість не пальонку брати). Товаришу на пиж 405 1.9Д взяв таке ж- будем дивитися...

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти