Kritik 0 Опубликовано 22 ноября, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 22 ноября, 2013 Сьогодні купив і перезувсяBridgestone Blizzak VRX 175/65/14 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Kritik 0 Опубликовано 4 января, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 4 января, 2014 1 числа, заклинив замок зажигання в заведеному положенні, перейшов на бензин, витягнув запобіжник ЕБН, заглушивРозібрав кожух руля, роз"єднав конектор замка зажигання, потушив приборку, закрив машину і пішов додому)Вчора нарешті купив новий замок, в мене відключений імобілайзер, тому получилось зекономити, і знайти замок без імобілайзера, він дешевший.Сьогодні поміняв...на заводі використовують спеціальні болти в яких при затягуванні, відкривається шляпка *WALL* Тому шоб відкрутити старий замок прийшлося попрацювати зубилом *CRAZY* Поставив новий замок, поставив нормальній болти.Серцевини дверних замків і замка багажніка, ще не міняв.. нема бажання і нормальної погоди, поки шо буду носити 2 ключі.далі буде *YES* Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Kritik 0 Опубликовано 30 марта, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 30 марта, 2014 Перезувся на літоПоміняв втулку ричага КПП, поборов дребезжання на оборотах 2700-3000Останні 3 місяці навіть капот не відкриваю ))))Їдемо дальше Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
shkrek 220 Опубликовано 30 марта, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 марта, 2014 Белая копейка четкая Бортовик итальянской восьмерки Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Kritik 0 Опубликовано 29 апреля, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 апреля, 2014 (изменено) Їздив 25-27 числа в КиївПроїхав 1150 км, з них 950 по трасі, 200 по місту (включаючи гонки)Розхід вийшов 8л/100кмПобував на нічних нелегальних гонках)Коли 100 машин з"їжжаються і перекривають 4-х полосну дорогу і ганяють, поки не приїде ДАІ, це така атмосфера, шо просто ппц)ДАІ яке приїхало просто побоялось вийти з машини, постояли трошки і поїхали)))Відчув кайф пересування по Києву на машині) може це були вихідні і відносно не було заторів, але мені сподобалось...Познайомився з Мітрофаньою)Ну і пару фотокКатаємось дальше Изменено 29 апреля, 2014 пользователем Kritik Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
no_fear 7 Опубликовано 4 мая, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 мая, 2014 сорри но если мне не изменяет память prology wow это fri air саб)) а вы его в короб да ещё и такой маленький))) З.Ы, продайте купите что то ящечное)) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Kritik 0 Опубликовано 6 августа, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 6 августа, 2014 Поміняв газові фільтра - 90грн 2 фільтра + 55 грн роботаВідрегулював мультиклапан на балоні, тепер можу заправити повний балон, а не 27 літрів як раніше, при тому шо балон 43 літра - 100 грнОновив фарбу на ричагах дворніків, бо шось полущиласьПідшпаклював і оновив фарбу решітки радіатораВиправ чохли на з сидіньПолірнув легенько кузовА потім покрив машину воскомвроді все...катаємось дальше Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Kritik 0 Опубликовано 31 августа, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 31 августа, 2014 (изменено) Рішив згадати молодість)І поїхав сьогодні поганяти на раллі-спринтТраса дуже класна, дуже швидка, прямі на яких розганяєшся до 120, потім відторможуєшся до 20-30 для проходження ретардера, шпильки 180 градусів, і т.д... Після кожного проїзду, майже у всіх машин, диміли тормоза, шо в мене, шо в сівіків, шо в субаріків)))Трошки фотокПару відеоРезультат в класі до 1.61. Сівік2. Сівік3. Сівік4. Я дальше не пам"ятаю))))Задовбали ті сівіки, не дадуть виграти))) Получив море задоволення, +підняв скіл водіння, і це головне)Далі буде Изменено 1 сентября, 2014 пользователем Atom.DP Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 1 сентября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 сентября, 2014 (изменено) Рішив згадати молодість)І поїхав сьогодні поганяти на раллі-спринта де це було ? не в Тернополі часом ?Траса дуже класна, дуже швидка, прямі на яких розганяєшся до 120, потім відторможуєшся до 20-30 для проходження ретардера, шпильки 180 градусів, і т.д... Після кожного проїзду, майже у всіх машин, диміли тормоза, шо в мене, шо в сівіків, шо в субаріків)))так шоб гальма у всіх диміли покритя повинно бути ідеальним (асфальт) і гума дуже хорошаРезультат в класі до 1.61. Сівік2. Сівік3. Сівік4. Я прогнозовано )) в мене останні пів року так на асфальті Пару відеовідео це добре, подивимось!п.с.я думав там он-боард (( так зовні не погано, але надо трохи ширше входити і на більш пізній апекс (зразкова помилка для аматрорів) Изменено 1 сентября, 2014 пользователем Atom.DP Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Kritik 0 Опубликовано 23 сентября, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 23 сентября, 2014 а де це було ? не в Тернополі часом ?так шоб гальма у всіх диміли покритя повинно бути ідеальним (асфальт) і гума дуже хорошапрогнозовано )) в мене останні пів року так на асфальті відео це добре, подивимось!п.с.я думав там он-боард (( так зовні не погано, але надо трохи ширше входити і на більш пізній апекс (зразкова помилка для аматрорів)так, в Тернополі)покриття хороший асфальтгума - хз, в кого яка) в когось і полусліки були, в мене просто хороша, майже нова кумхоа сівіки сцуко їдуть добре, а ше й з такими водіями, як Вова Висоцький))) і т.д...головна проблема мені тягатись з сівіками була в іншому...і її я вже виправивна днях поміряв тиск в рампі2,1-2,3атмпоїхав купив новий насос FSO польський (205 грн) і фільтр бензиновий (70 грн)помінявтепер стабільно тримає 4атмтепер на бензині опять валить)я щасливий)до речі це раллі, я їхав на газі.... і при цьому взяв 4 місце) їхав би на бензині, було б призове, 100%)минулого року, коли ЕБН ше був класний, я в класі до 1.6 мав 1-2 місце, об"їжжав CRX і т.д...а цього разу така печаль з ЕБН...ну нічо)катаємось дальше) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти