Рекомендуемые сообщения

• Ответов 267
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

Опубликовано (изменено)

Хм. Валер. Ваще-то, Гари - львовянин...

Хм. Володя, вообще то он по-русски писал сообщением выше...

Да и все остальные сообщения тоже...

Изменено пользователем ValerKat

Маленького, кто хочешь обидит.

Опубликовано

Хм. Володя, вообще то он по-русски писал сообщением выше...

Да и все остальные сообщения тоже...

Да я заметил))) Подумал, что человеку комфортно разговаривать и писать на двух языках, что тут удивительного? Для меня нет проблемы ответить на том языке, на котором задан вопрос. Вот если он на иероглифы перейдет, тогда сложнее...
Опубликовано

А чего по украински то? :)

Можно было еще спросить у организаторов "А чего название гонки на двух языках?".

Гарри, кстати, почти в каждом посте на украинский переходил, в зависимости от того, кому отвечал.

Опубликовано

Это все впечатление от супер машины?

Толік , вражень , якщо чесно МІШОК.

Якщо коротко =- Машина суупер динамічна і швидка, на відмінун від N-групи краща в затичних і вузьких місцях (за рахунок короткої бази), секвентал - це СИЛА (коли все працює). Підвіска була настроєна добре - я збоку не відчував жодного дикомфорту і моя спина після гонки вже не передавала вітань ;).

Мені з Іваном дуже комфортно їдеться... ну а інакше я б напевно і не сів би справа.

Іван звичайно більше може сказати - я видав свої враження.

Команді в загальному - теж велике дякую! :)

Ми працювали над роботою екіпажу - впроваджували новий варіант стенограми. В нас вона УКРАЇНСЬКА :good:

Це фактично моя перша гонка на Лиманах і на такому покритті.

Ну і звичайно по собі - є прогрес, але мені , як штурману треба ще добре і багато працювати, щоб все було як найкраще.

Жаль, що проїхали тільки половину дистанції - бо реально , якщо відкинути не попад в резину на 1 допі(тому і дуже слизько), наступні були мега, правда на другому ми вперлись в Долота (злетів патрубок турбіни) якраз на початку вузької секції. Він пропустив нас там де була вже можливість (Велике дякую та респект) ну але секунд ми там загубили достатньо.

Так що в Поліка є великий потенціал, основне щоб такі неприємні мухи як от коробка не траплялися.

Я вважаю що кожний спільний старт дає дуже багато в плані кооперації екіпажу .

Так що з нетерпінням чекаю наступної гоночки ;)

Опубликовано

ну так отвечал Атому по русски

потiм вiдповiдав Tess украiнською

я майже завжди так роблю, яке питання така вiдповiдь

ну i наступний текст украiнською, навiщо ж лишнiй раз розкладку в головi переключати :-)

а зараз всiм по бану за оффтоп :-))

ты лучше скажи за турбу

у тебя такая же турба и твинскрол и 100 бензин (только рестриктора нет)? сколько дует до 4000, после 5000?

непопад в резину? хард поставили чи софт?

я все вiдкатав на потертiй K4, Радзивiл здаеться теж

питався в Петренка чи варто купляти на таке раллi hard, сказав що не варто (хоча по бабкам мабуть варiант, ii ж на довше вистачить?)

Опубликовано

непопад в резину? хард поставили чи софт?

я все вiдкатав на потертiй K4, Радзивiл здаеться теж

питався в Петренка чи варто купляти на таке раллi hard, сказав що не варто (хоча по бабкам мабуть варiант, ii ж на довше вистачить?)

Ми перший доп виїхали на софті - все мимо каси. Після того вбрали середній і проблема зникла
Опубликовано

я майже завжди так роблю, яке питання така вiдповiдь

Так, ми з Гарі спілкуємося українською, з іншими він може спілкуватися російською, по роботі, напевно, й англійською...Не бачу жодних проблем, чому це викликає питання? На форумі ж нема обмеження по мові спілкування...

Ми працювали над роботою екіпажу - впроваджували новий варіант стенограми. В нас вона УКРАЇНСЬКА

Ну от, +1 до стенограми українською :good: А то, пам"ятаю, хтось дивувався, як то ми їздимо з українською. І у вас, і у нас є трошки англійської.

Я думаю, краще, коли стенограма рідною мовою або мовою переважного спілкування, бо інакше збільшується ризик помилки штурмана.

Опубликовано

ДОкатились....

Да что ж такое то? Не ищи черную кошку в темной комнате. Чего ты агрессивный такой? Сходи на майдан. Там тебя поймут, и вместе гимн споете. Задолбало блин уже это гавкание.

Та уже понял. Народ только моего вопроса не понял. Сразу записали в сеператисты. :)

Маленького, кто хочешь обидит.

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти