emigrant-l 165 Опубликовано 27 февраля, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 27 февраля, 2017 (изменено) 14 часа назад, Vasjok сказал: Я думаю що це із-за того різні борти, що на деяких ранніх самарах були реалізовані стояночні вогні. При стоянці підрульовим можна було ввімкнути лівий або правий борт габаритів. Згодом цю опцію забрали а схему так ніхто і не міняв. та ну ладно... ну от нащо було таке видумувати (я про автоваз звісно)... Изменено 28 февраля, 2017 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 28 февраля, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 28 февраля, 2017 Порився в неті. Вродь в ланосів також роздільні запобіжники на праві та ліві габарити.... В нас же " предохранитель F10, отвечающий за левые габариты, подсветку салона, подсветку номера, подсветку панели. " а за праві - F11. По чесноку - мені не сильно зрозуміло навіщо це. Єдине пояснення - при ДТП в кут авто при закороченні проводу габариту на корпус перегорає одна сторона, друга при цьому лишається цілою і в темну пору доби авто типу хоч якось видно. Але при ДТП ж спецом аварійка придумана... Загалом наразі мені незрозуміла така розводка проводки. В неділю ввечері-вночі я таки помив авто. так як було темно не фоткав, а в понеділок вспів вже трохи накататись щоб забруднити борти... ну але все таки пофотав як виглядають фарбовані крила. Стоковий колір моєї 99 - "рів'єра" №499. Цією ж фарбою і фарбувались крила. Однак, якщо придивлятись, все таки є різниця в тоні фарби капота і свіжефарбованих крил. Думаю це із-за того, що за останніх три роки, що авто щоденно експлуатується, фарба трошки вигоріла на сонці і має чуть-чуть інший відтінок. Постарараюсь наступного разу взяти зеркалку, а то телепонокамера толдком нічого не передає... Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 1 марта, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 марта, 2017 то вживу тільки побачити можно та і навіщо ? машина твоя, яка кому різниця шо там як виглядае ) аби тебе влаштовувало а фара доречі норм стала, не вирізняеться ! Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 1 марта, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 марта, 2017 11 час назад, Atom.DP сказал: то вживу тільки побачити можно та і навіщо ? машина твоя, яка кому різниця шо там як виглядае ) аби тебе влаштовувало а фара доречі норм стала, не вирізняеться ! Так, фара стала гарно! І кольора поворотників вродь однакові. Єдине що тільки по насічках на склі трішки відрізняються, але це, знову таки, хіба вглядуватись. Світять добре. Власне тому хотілось і оригінальну фару, за що і вдячнй ;) От ще подумую як би це відрегулювати кут світла і міжосеву відстань. Зараз відрегулював "на око". По книжці, авто має стояти на рівній площадці в 5-ти метрах від стіни. ну і там всякі відстані вже вимірюються відкладаються на стіні і під них підрегульовується. але щось поки я не знаю де мені таке зробити (в плані де знайти таке місце)... Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 1 марта, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 марта, 2017 поїдь на стенд та за 50 грн зроби стіна і самокручення це все "від лукавого" Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 1 марта, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 марта, 2017 (изменено) 1 час назад, Atom.DP сказал: поїдь на стенд та за 50 грн зроби стіна і самокручення це все "від лукавого" Після того як виїхав від малярів, звонив на три сто, що знайшов в неті. всі відповідали що в них стенд є, і що регулювання коштує в кого 80 в кого 100. Але як просив записатись і казав що ВАЗ 21099, отримував відповідь що ВАЗ вони не настроюють... Хоча як на мене це "брєд" - стенд то по ідеї один на всі марки авто (в плані для легковушок). Після того сам +/- виставив по світлі лівої фари і так по цей день катався. Після твого посту зробив нове зусилля і таки знайшов сто де мене відрегулюють. :) Изменено 1 марта, 2017 пользователем emigrant-l 1 Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 3 марта, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 3 марта, 2017 Сьогодні вчергове випробовував 99 на міцність. Треба було дещо перевежти з південної борщагівки в Ірпінь... Разом зі мною (90 кг) вага біля 600 кг. Фотканув авто з загрузкою і вже після розгрузки. В принципі їде норм. Швидкість набирає також норм. Після перебору двига пройшов вже біля 700-800 км. Сьогодні після цієї поїздки трохи долив масла. Навіть не знаю до чого це "прив'язати" - чи до катання з значною загрузкою чи до заміни кілець поршнів... будем кататись дані і дивитись... А ще я сьогодні багато згадував автодор... особливо на південній борщагівці... Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 4 марта, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 4 марта, 2017 Сьогодні з пробігом +/- 102900 заїхав вранці на регулювання світла фар. В принципі можна було і не їхати) Ліва фара світила трішки вліво (тобто на зустрічку) геть трішки. Праву фару як виявилось я виставив від руки на око взагалі тютілька в тютільку. По ціні спочатку сказали 80 грн, але зробили знижку до 60 грн. 2 Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 7 марта, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 марта, 2017 В 04.03.2017 в 12:41, emigrant-l сказал: Сьогодні з пробігом +/- 102900 заїхав вранці на регулювання світла фар. В принципі можна було і не їхати) Ліва фара світила трішки вліво (тобто на зустрічку) геть трішки. Праву фару як виявилось я виставив від руки на око взагалі тютілька в тютільку. По ціні спочатку сказали 80 грн, але зробили знижку до 60 грн. А гідрокоректор у тебе працює? Бо у мене одна фара нормально ним регулюється, а інша не дуже. І коли машина не загружена світло світить нормально на дорогу, а коли ззаду пару пасажирів, то пучок світла підіймається трішки вище і можливо сліпить зустрічних. Як опущу фари вручну, то при пустій машині вони світять під ноги, а дороги зовсім не бачу. Коли нормально працював коректор фар, то було набагато краще. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 7 марта, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 7 марта, 2017 2 минуты назад, ВОВ@Н сказал: А гідрокоректор у тебе працює? Бо у мене одна фара нормально ним регулюється, а інша не дуже. І коли машина не загружена світло світить нормально на дорогу, а коли ззаду пару пасажирів, то пучок світла підіймається трішки вище і можливо сліпить зустрічних. Як опущу фари вручну, то при пустій машині вони світять під ноги, а дороги зовсім не бачу. Коли нормально працював коректор фар, то було набагато краще. Так, працює добре, від ДТП не постраждав. З вцілілого з правої фари були: лампа Н4 і світловідбивач. Гідрокоректор вцілів, бо корпус фари поламало так нормально і поршень гідрокоректора просто вискочив з фари. Я насправді дуже радий що він вцілів, бо роботи по його заміні якось не радують... По пам'яті той гідрокоректор не дорого коштує, щось до 150 грн. Замінити собі не думав? (розумію що там геморно:) ) Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти